• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Progestan bu kadar ağrı yapmıyordu..prolutex e başladım bu acı ne ya vurduktan yarımsaat sonra niye acır ki 😕
İlk denememde Prolutex kalmadığından Progestan Dex vermişlerdi. Bitince Prolutex’e geçtim. Gerçekten ikisi çok farklı. Prolutex’i vurduğum yeri tüm gün hatta günlerce hissediyorum. Tabii tek derdim bu olsun. Yoksa bir sıkıntı yaşamadım ilaçlarla ilgili. Sizin de çabucak geçer umarım ☺️

Günaydın canımmmm
Aynen gidiyorum yoldayım
Biraz işlerim var onları halledip gecicem öğleden sonra.
Dün akşam itibarıyle organik nar suyuna başladım.
Bakalım işe yarayacak mı.
Sen ne yaptın test yaptın mı kararsızım diyordun.
Yok canım yapmadım akşam iğne olmaya gidicem hastaneye belki orda kan veririm hem tedirgin hem heyecanlıyım hem merak ediyorum 🥰
Sağol cnm teşekkür ederim amiiin 🤲🏻 cümlemize nasip etsin inşallah
Aaa kız pozitif mi çıktııı hadi hayırlı olsuuunnn 🥰 kaçıncı günde yaptın testi bi de kaç günlün embriyoydu senin ki

Yok canım yapmadım akşam iğne olmaya gidicem hastaneye belki orda kan veririm hem tedirgin hem heyecanlıyım hem merak ediyorum 🥰

Aaa kız pozitif mi çıktııı hadi hayırlı olsuuunnn 🥰 kaçıncı günde yaptın testi bi de kaç günlün embriyoydu senin ki
Evet öyle oldu 7. Günde bugün sabah yaptım. 3. Gün dondurulmuş embriyoydu. transferden bi gün önce çözdürülüp 4. Güne ulaşan 4. embriyosuydu

İlk denememde Prolutex kalmadığından Progestan Dex vermişlerdi. Bitince Prolutex’e geçtim. Gerçekten ikisi çok farklı. Prolutex’i vurduğum yeri tüm gün hatta günlerce hissediyorum. Tabii tek derdim bu olsun. Yoksa bir sıkıntı yaşamadım ilaçlarla ilgili. Sizin de çabucak geçer umarım ☺️
Evet ama sinir bozucu yani sonuçta dönüşümlü olarak vurucaz , bende bu kadar farkedeceğini düşünmemiştim. Umarım geçer 🥺

Geçer geçer ☺️
Bir daha mümkünse Progestan Dex isteyin siz de. Ben öyle yapacağım galiba. Ama bazen de istediğini bulamıyorsun eczanede.
Hemşireye ikiside elimde var 3 er kutu dedim hangisinden başlayacaksan ondan devam et dedi bende bunu verdiyse bundan devam edeyim dedim başladım 😂😂

Hemşireye ikiside elimde var 3 er kutu dedim hangisinden başlayacaksan ondan devam et dedi bende bunu verdiyse bundan devam edeyim dedim başladım 😂😂
😂😂😂
Çok fark ediyor mudur acaba? Hemşireme sorarım ben de transfer günü. Elimde şu an sadece Prolutex var. Ne güzel bitince Progestan’a geçerim diye düşünmüştüm 😅

Back