2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Sezeryan da olsa normal de olsa, sonuçta dünyaya gelecek. Açıkçası doktoruma güveniyorum ilk günden beri beni piskolojik ve fiziki becerilerimi ve sıkıntılarımı 10 senedir bilen doktorumun da onayını almadan kendi kafama göre sezeryan seçmedim ki bence sezeryan doğuma karşı olan bu tabuyu da anlamıyorum açıkçası. Kuzenim yeni doğum yaptı. Hep beni normal doğum yap sezeryan da neymiş kolaya kaçıyorsun yok sağlıklı değil doktor kolaya kaçıyor diye eleştiriyordu.
40+2 de suyu geldi gece Normal doğuma israr etti 1cm açılma ile 12 saat sancı çekti hiç açılma olmadan sonuna kadar sadece 2cm olmuş acilen zorunlu sezeryana alındı bebek nst de stres belirtisi veriyordu, enfeksiyon kaptı saatlerce içerde olup kendi kakasini yediği için 3 hafta yoğun bakımda yattı sabi.
Daha yeni çıktı yoğun bakımdan ama anne perişan oldu bebek kilo vermiş iyice ve hala cocuk ara ara hastalanıyor ateşleniyor bünye toparlanamadi kuzenimin direk kendi sözleri ağlayarak özlem keşke seni dinleseydim israr etmeseydim hem normal ağrısı hemde sezeryan dikiş ağrısı çektim en kötüsü de evladımı nerdeyse kaybediyordum sen bana bakma doktorunu dinle dedi.
Nitekim normal olan ger zaman sağlıklı olan değildir

N Neptunnn Maysa2011 kızlar gözünüz aydın çok sevindim sağlıcakla devam eder inşallah
Amin canım Allah sana en kısa zamanda nasip etsin sağlıklı evlatlar bakalım ben de yarın tekrar kan vericem artışa bakılacak 2 hafta sonra kese kalp için çağırdılar dün 200 çıktı yarın kaç çıkacak

Amin amin canım hadi bakalim guzel guzel ilerlesin inşallah canım sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim

Kızlar siz keseyi beta kaçta gördünüz melekomelek aşkitom 9.gun 200.73 bugün 11. gün 506.45 çıktı pazartesi tekrar istedi sanırım garanti olsun istiyor kese kalp randevusu için dedi ama çift embriyo benimki 5ab ile 4aa bu veletler geriden mi geliyor yoksa kendim sorup kendim cevaplıyorum sen kaçta gördün kalp atışıni canım ya da kaçıncı haftada çağırdılar kızlar

Aynen bende onu merak ediyorum doktorum Çarşamba ultrason baktır dedi ama erken degilmi

Kız maşallah ikiz herhalde senin. 5. Haftada keseyi gördük hatta benim 6. Haftamdı kese 1 hafta geriden geliyordu dr sorun yok sonra haftasına gelir demişti. Kalp atışı içinde 8. Haftada gitmiştim ama betayi ölçmemiştik.

1-2 hiç farketmez inşallah 2 dir senin nasıl geçiyor bebeginle zamanın kendini nasıl hissediyorsun

1-2 hiç farketmez inşallah 2 dir senin nasıl geçiyor bebeginle zamanın kendini nasıl hissediyorsun
Hayırlısı olsun inşallah canm benim Benim iyi gidiyor hareketlerini iyice hissediyorum. Geçen çikolatalı bisküvi yedim anam ne taklalar atıyor hep dua ediyorum bir sıkıntı olmadan kucağıma alayım diye. İnsan hep bir tedirgin oluyor yani. Şükür bu günümüze

Melekomelek canim senin nasil gidiyor sıkıntin filan varmi

Oglan baya hareketli abilerine cok cektircek desene

Az kaldi sunun surasinda yolu yariladin hamilelik haberini aldigimizin uzerinden baya gecti canim ya

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımmmm darısı bizlerin başına

KIZLAR İŞİNİZE DEVAM EDIYORMUSUNUZ
BENIM ACAYIP SIKINTILARIM BAŞLADI OTURMAKTAN İŞLERDE DURGUN. OTUR OTUR AYAKLARIM ŞİŞİYOR BELİME AGRI GIRIYOR AŞIRI RAHATSIZIMM
Merhabalar cnm evet ben çalışmaya devam ediyorum şuan için iyiyim çok şükür işim ofisde oturarak ama ben yarin saate bir kalkıp yürüyorum ve şükür bel ağrısı yada şişme olmadi hala transferden bu yana sadece 2.5kg almış olmamda tabiki bonus bence.

32. Haftada çalışabilir raporu alirsam planım 36-37 haftada yani sonuna doğru izine ayrılmak zaten bir sorun olmazsa 38+2 de planlı sezaryenle doğum olacak o da Nisan 23-24 gibi inşallah

Yanlış hatirlamiyorsam cnm kese 1000-3000 lerdeyken kese ve bebek görünüyor du.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…