- 5 Şubat 2014
- 348
- 612
- 34
-
- Konu Sahibi melekomelek
- #14.061
İnsalh kuzum rabbim seninde yüzünü güldürsün ben 2.kani vercem bakalım artış nasıl tüp bebeğin her anı yönü çok yorucuymus
Amin canım sağolasınİnsalh kuzum rabbim seninde yüzünü güldürsün ben 2.kani vercem bakalım artış nasıl tüp bebeğin her anı yönü çok yorucuymus
Amin canım Allah sana en kısa zamanda nasip etsin sağlıklı evlatlar
Amin amin canımAmin canım Allah sana en kısa zamanda nasip etsin sağlıklı evlatlarbakalım ben de yarın tekrar kan vericem artışa bakılacak 2 hafta sonra kese kalp için çağırdılar dün 200 çıktı yarın kaç çıkacak
Aynen bende onu merak ediyorum doktorum Çarşamba ultrason baktır dedi ama erken degilmiKızlar siz keseyi beta kaçta gördünüzmelekomelek aşkitom 9.gun 200.73 bugün 11. gün 506.45 çıktı pazartesi tekrar istedi sanırım garanti olsun istiyor kese kalp randevusu için dedi ama çift embriyo benimki 5ab ile 4aa bu veletler geriden mi geliyor yoksa kendim sorup kendim cevaplıyorum sen kaçta gördün kalp atışıni canım ya da kaçıncı haftada çağırdılar kızlar
Maşallah canım senin ikiz bence kese rahat görünür gibi geliyor belki kalp atışı için 1 hafta sonra tekrar gel der bakarsın hem kalp hem kese görülürAynen bende onu merak ediyorum doktorum Çarşamba ultrason baktır dedi ama erken degilmi
Kız maşallah ikiz herhalde senin. 5. Haftada keseyi gördük hatta benim 6. Haftamdı kese 1 hafta geriden geliyordu dr sorun yok sonra haftasına gelir demişti. Kalp atışı içinde 8. Haftada gitmiştim ama betayi ölçmemiştik.Kızlar siz keseyi beta kaçta gördünüzmelekomelek aşkitom 9.gun 200.73 bugün 11. gün 506.45 çıktı pazartesi tekrar istedi sanırım garanti olsun istiyor kese kalp randevusu için dedi ama çift embriyo benimki 5ab ile 4aa bu veletler geriden mi geliyor yoksa kendim sorup kendim cevaplıyorum sen kaçta gördün kalp atışıni canım ya da kaçıncı haftada çağırdılar kızlar
1-2 hiç farketmez inşallah 2 dirKız maşallah ikiz herhalde senin. 5. Haftada keseyi gördük hatta benim 6. Haftamdı kese 1 hafta geriden geliyordu dr sorun yok sonra haftasına gelir demişti. Kalp atışı içinde 8. Haftada gitmiştim ama betayi ölçmemiştik.
Hayırlısı olsun inşallah canm benim1-2 hiç farketmez inşallah 2 dirsenin nasıl geçiyor bebeginle zamanın kendini nasıl hissediyorsun
Melekomelek canim senin nasil gidiyor sıkıntin filan varmiKız maşallah ikiz herhalde senin. 5. Haftada keseyi gördük hatta benim 6. Haftamdı kese 1 hafta geriden geliyordu dr sorun yok sonra haftasına gelir demişti. Kalp atışı içinde 8. Haftada gitmiştim ama betayi ölçmemiştik.
Oglan baya hareketli abilerine cok cektircek deseneHayırlısı olsun inşallah canm benimBenim iyi gidiyor hareketlerini iyice hissediyorum. Geçen çikolatalı bisküvi yedim anam ne taklalar atıyor hep dua ediyorum bir sıkıntı olmadan kucağıma alayım diye. İnsan hep bir tedirgin oluyor yani. Şükür bu günümüze
Az kaldi sunun surasinda yolu yariladin hamilelik haberini aldigimizin uzerinden baya gecti canim yaHayırlısı olsun inşallah canm benimBenim iyi gidiyor hareketlerini iyice hissediyorum. Geçen çikolatalı bisküvi yedim anam ne taklalar atıyor hep dua ediyorum bir sıkıntı olmadan kucağıma alayım diye. İnsan hep bir tedirgin oluyor yani. Şükür bu günümüze
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımmmm darısı bizlerin başınaHayırlısı olsun inşallah canm benimBenim iyi gidiyor hareketlerini iyice hissediyorum. Geçen çikolatalı bisküvi yedim anam ne taklalar atıyor hep dua ediyorum bir sıkıntı olmadan kucağıma alayım diye. İnsan hep bir tedirgin oluyor yani. Şükür bu günümüze
Merhabalar cnm evet ben çalışmaya devam ediyorum şuan için iyiyim çok şükür işim ofisde oturarak ama ben yarin saate bir kalkıp yürüyorum ve şükür bel ağrısı yada şişme olmadi hala transferden bu yana sadece 2.5kg almış olmamda tabiki bonus bence.KIZLAR İŞİNİZE DEVAM EDIYORMUSUNUZ
BENIM ACAYIP SIKINTILARIM BAŞLADI OTURMAKTAN İŞLERDE DURGUN. OTUR OTUR AYAKLARIM ŞİŞİYOR BELİME AGRI GIRIYOR AŞIRI RAHATSIZIMM
Yanlış hatirlamiyorsam cnm kese 1000-3000 lerdeyken kese ve bebek görünüyor du.Kızlar siz keseyi beta kaçta gördünüzmelekomelek aşkitom 9.gun 200.73 bugün 11. gün 506.45 çıktı pazartesi tekrar istedi sanırım garanti olsun istiyor kese kalp randevusu için dedi ama çift embriyo benimki 5ab ile 4aa bu veletler geriden mi geliyor yoksa kendim sorup kendim cevaplıyorum sen kaçta gördün kalp atışıni canım ya da kaçıncı haftada çağırdılar kızlar
İnşallah bakalım pazartesi de artış devam etsin de versin tarih bı göreyim artıkYanlış hatirlamiyorsam cnm kese 1000-3000 lerdeyken kese ve bebek görünüyor du.
Aynen çok şükür. İnşallah bundan sonrada herşey iyi giderAz kaldi sunun surasinda yolu yariladin hamilelik haberini aldigimizin uzerinden baya gecti canim ya