• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Zaten iki gün sonra test gününe kalıyor o zman beklersiniz iki gün daha en azından öncesi için canınız sıkılmaz daha doğru olur test tarihinde yapmak
Banada öyle yapmak daha mantıklı geliyor yani öylesi daha doğru olur bakalım cuma gününe kadar beklersek sonrasında bekleriz
5.gün embriyosu yine 7-8.günde çıkabiliyormuş diye okudum forumlarda 🤷‍♀️
Bende okudum bazı konular da ama bilemedim cuma olsun bakalım ne oluyor

Banada öyle yapmak daha mantıklı geliyor yani öylesi daha doğru olur bakalım cuma gününe kadar beklersek sonrasında bekleriz

Beklemek en iyisi kendimizi yiyip bitirmektense doğru günde doğru sonucu görürüz

Benim durumum transfer oldum sonucumu beklyrm ikinci denemem bu bu sefer beşinci gün embriyosu bakalım ne olacak..yatyrm dinlenyrm evin içinde yüruyus yapyrm beslenmeye dikkat edyrm ilaçlarımı kullanyrm ignemi yapyrm hergun öyle beklemedeyim
En guzel zamanlar yani cok mutlu oldum icinde bir can var ❤️❤️❤️ sicacik bir dusunce inşallah tam zamanidir ve Allahim onu sana bagislar ❤️❤️❤️

İlk defa duydum canim. Ama kan sulandirci kullandim her defasinda igne ve hap olarak
Bir tanıdığımın öyle oldu çünkü tansiyon problemi varmış kendiside bilmiyormuş hamilelikte çıktı kordona pıhtı attı bebeğini kaybetti sonraki hamileliğinde doğuma kadar kan sulandırıcı kullandı ama onda pıhtılaşma problemide varmış genetiğe falan gitti bişey bişey heterozigot falan çıktı ondan dedim

Günaydın kızlar 🌞nasılsınız?nasıl gidiyor inşallah herşey yolundadır herkes için 🥰
Günaydın canımmmmm
Cumartesiyi bekliyorum randevu aldım.
Senin nasıl gidiyor heyecan dorukta değil mi ?
Hepimiz için dua ediyorum kimsenin emeği boşa gitmesin inşallah.
🌿🌷🍁

Güzel haberleri veririsnz bize benimde beşinci gün ama test gününü bekliyecem geçen sefer ben test yapmaya gittiğim gün adet oldum inşallah bu sefer olmam

Günaydın kızlar 🌞nasılsınız?nasıl gidiyor inşallah herşey yolundadır herkes için 🥰
Günaydın kuzum 💕ya ben dün progestan iğneye başladım daha İlk iğneden ağrım olmaya başladı Arnica diye bir jel yazdı doktorum onu kullanacam şişlik ağrı gitsin diye sen hangi ilaçları kullanıyorsun

Hosgeldiniz
2. gün kontrole gidiyorsunuz o zaman.
Her dr farklı çağırıyor galiba.
Bende 5. Gün kontrole gidicem.
Hayırlısı olsun hepimiz için 🙏🙏
3.gün olmuş olacak yarın gidicem dün oldum regl bnm tedavim fakültede o yüzden doktorum haftanın 3 günü çalışıyor yoksa bugün gidecektim bu arada çok hoşbuldum

Back