2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Aynen canım ikimizede hayırlı olsun. Dondurulmuş transfer 5. Gün embroyo. Senin?

Aynen canım ikimizede hayırlı olsun. Dondurulmuş transfer 5. Gün embroyo. Senin?
Benim beşinci gün taze transfer ama kaçıncı deneme sizin benim ikinci deneme ikimizde aynı gün ogrenecez sanırım ben test gününe kadar test yapmayi dusunmyrm geçen seferde aynısıni yaptım bekledim

Olucak inan inşallah nar suyu içiliyor galiba onada başlarsın katkısı olur mutlaka ben içmemiştim bilsem içerdim
Bende ekstra birşey yapmamistim rahim kalinlassn diye doktorum dün transfer yapınca bu sefer rahim kalinligin baya iyi dedi..bugüne kadar rahim kalinligin da hamileligi etkilediğini bilmyrdum ya sizden öğrendim yeni bilgi

Bu çevre insanı çıldırtıyor birde ben doguluyum orda biraz daha baskın bu konular sürekli düğün ortamlara katıldığım için birde komşular çileden çıkartıyor beni birde etrafta herkesin olunca insan kendini eksik hissedyr birde hamile diye sizi kiskandirmaya çalışan bir eltiniz varsa delirmemek elde deil bende mümkün mertebe herkesten uzak durmaya calsyrm

Kızlar bişey sorucam bu pruluton depot iğne 5 günde bir ya şimdi ben cuma vuruldum transferden sonra merkezde yaptılar cumadan itibaren 5 gün mü yoksa cumartesiden itibaren mi oluyor kafam karıştı

Transferim gerceklesiti 1 embriyo transfer etti iki demişti bu sefer hastane yönetimi izin vermedi 5 AA kalitede olanı transfer etti diğer 4 tane AA kalitede olanida dondurduk inşallah olumlu olur
Hayırlı olsun insallah canm sımsıkı tutunsun insallah

Kızlar bişey sorucam bu pruluton depot iğne 5 günde bir ya şimdi ben cuma vuruldum transferden sonra merkezde yaptılar cumadan itibaren 5 gün mü yoksa cumartesiden itibaren mi oluyor kafam karıştı
Söylemeleri lazım şu tarihte tekrar vurulucan diye
bence çarşamba olman lazım

Bak buradan net anlarsın diye attım canım

Eklentiler

• image.jpg
    113,8 KB · Görüntüleme: 44
Ablacım daha yaşın çok genç
Olur allahın izniyle.
Sen ne bakıyorsun milletin lafına.
Eltinde kıskandırmaya çalışıyorsa o da onun terbiyesizliği.

Söylemeleri lazım şu tarihte tekrar vurulucan diye
bence çarşamba olman lazım
Sordum arayıp yarın olucaksınız dedi hemşire nolur nolmaz soruyım yanlış yapmıyım bişeyi ilk tedavide o gonal-f iğne var ya onu yarım yarım oluyordum burda hastaneye gittim hemşire bir şişenin hepsini yapmıştı bi korkmuştum bütün tedavi çöp oldu diye neyse ki bişey olmamıştı

Benim beşinci gün taze transfer ama kaçıncı deneme sizin benim ikinci deneme ikimizde aynı gün ogrenecez sanırım ben test gününe kadar test yapmayi dusunmyrm geçen seferde aynısıni yaptım bekledim
Benim ilk deneme canım. Bende 11 ağustos ta kan verip baktıririm.evde iki tane testim var. Belki 1 hafta sonra kendimi tutamayıp evde yapabilirim

Ablacım daha yaşın çok genç
Olur allahın izniyle.
Sen ne bakıyorsun milletin lafına.
Eltinde kıskandırmaya çalışıyorsa o da onun terbiyesizliği.
Yaşım genç ama yaş geçiyor hep aynı yerde durmyr 6 yıldır evliyim olmazsa eğer ileriki zamanlara kadar bir bakmissn 30 35 gelmissn keşke yaş geçmese aynı yerde dursa Allah büyük ama benim için hiçte kolay değil çünkü ben en ufak birşeyi bile kafama takıyorum öyle bir huyum varkii elimde deil

Benim ilk deneme canım. Bende 11 ağustos ta kan verip baktıririm.evde iki tane testim var. Belki 1 hafta sonra kendimi tutamayıp evde yapabilirim
Vallami yaa ben hiç cesaret edemeyrm geçen seferde bekledim eşim çok ısrar etti yapmadım Eger önceden yaparsam negatif olursa ilaçlarımı bırakabilirim o yüzden yapmayı dusunmyrm

Valla canım bebeğin olsada bu sefer kardeş yokmu diyorlar insanların ağzı kapanmıyor maalesef duymamazlıktan geliceksin ben artık tersliyordum soranları
Aynen oyle valla bi sekilde insanin canını sıkacak yolu buluyolar bende ayni valla tersliyorum artık beni uzuyolarsa onlarda uzulsunler diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…