• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Bu çevre insanı çıldırtıyor birde ben doguluyum orda biraz daha baskın bu konular sürekli düğün ortamlara katıldığım için birde komşular çileden çıkartıyor beni birde etrafta herkesin olunca insan kendini eksik hissedyr birde hamile diye sizi kiskandirmaya çalışan bir eltiniz varsa delirmemek elde deil bende mümkün mertebe herkesten uzak durmaya calsyrm
En iyisini yapiyon canım sıkma canını milletin çenesi bitmez boşver sen evindeki huzuruna bak evlatlarimizda geoecek inşallah huzurlu yuvalarimiza 😂🤩

Merhabalar ,

Tüp bebek yolunda epey yorulan ama yine de pes etmeyen biri olarak bu süreci
paylaşmayı ve sizlerle karşılıklı konuşmayı istedim 😍 🥰

Yaşım 40, 3 kere olumsuz denemem oldu 1 i kürtaj 2 si negatif ama pes etmeyeceğim tabi ki 🙈🙈
En son tedavimde 🙏🙏 2 kere yumurta topladık ve 6 tane 3. gün embriyolarım (🥚🥚) donduruldu.
Ağustos sonu gibi bir aksilik olmazsa transfer olurum diye düşünüyorum.

🙏💖🥰🎈🎉🧿🌻🌺

Transfer olacak arkadaşlarla birbirimize destek olalım lütfen
🎀🎀
Transfer öncesi neler yapıyorsunuz dertleşelim...

Kızlarrrrr

Yaşınızı ve kaçıncı denemeniz olduğunu da yazarsanız listemize ekleyeyim🧿🧿

Anne Adayı
Transfer Tarihi
Sonuç :KK200:
melekomelek melekomelek 404. deneme
@Efsaar32İlk deneme
@nopenoname38İlk deneme
@Yazkizim3232ilk deneme
B Bulut347 34ilk deneme01.08.2022
ayliss ayliss 242. deneme
@Zaman5432354. deneme
@Tuna umut37ilk deneme
@denz201035İlk deneme
@Punk335ilk deneme
@nazli busra26ilk deneme
@fasullebebek1292. deneme
S scooby-doo 312. deneme29.07.2022
@Mlk anns343. deneme
@aaynaa373. deneme
@balkiz1234524ilk deneme
@Hale06can33ilk deneme
Sulgen Sulgen 28ilk deneme
K Kelebek 65 242. deneme01.08.2022
@Ruzgarruya313. deneme
@yasemin hafsaaa303. deneme30.07.2022
@Maysa201129İlk deneme
@morumsuangelll22ilk deneme
@Elifk61252. deneme
@Nazz4432ilk deneme
@shmily 36İlk deneme 10.08.2022
@Smileess32İlk deneme
@HasretimsinEvlat 26ilk deneme
@Hayat su262. deneme 06.08.2022
@arzuatmcaa252. deneme
@gizlidunyam432. deneme
@Neptunnn40ilk deneme
@tikitak 30ilk deneme08.08.2022
@turuncu_girl32ilk deneme
@breeze12331ilk deneme
@hazelcik29ilk deneme01.08.2022
@gmsaygul333. deneme
@Hogwartss27ilk deneme
@secretlife283. deneme
@Senibeklerkenben302. deneme
@golden rose27ilk deneme 03.08.2022
@pamukmelek32ilk deneme
@tdv 24ilk deneme
@yesil elma274. deneme
@peperutka90323. deneme
38 yaş, 2aşılama, 2 tüp bebek, Ağustosta tekrar başlayacaz denemeye, Bahçecide

Vallami yaa ben hiç cesaret edemeyrm geçen seferde bekledim eşim çok ısrar etti yapmadım Eger önceden yaparsam negatif olursa ilaçlarımı bırakabilirim o yüzden yapmayı dusunmyrm🤭
Yok canım emin olunmadan birakmamak lazım. Evdeki test negatif çıksa bile yanlışlık payı herzmaan oluyor.

Hahah ne kadar koyarsanız koyun de 😂

İnşallah canım ❤️

Valla doktor bana sürekli yatma dedi ilk kızımdada öyle demişti mutlaka hareket et vücutta kan dolaşımı olsun sürekli yatmanı istemiyorum demişti şimdide aynısını dedi bende çok yatmıyorum arada uzanıyorum dinleniyorum sonra kalkıp yemeğimi yapıyorum falan ☺️

Kıızz 29 unda transfer oldum bende benim test günüm 10 ağustos sana 5.gün embriyosu mu transfer ettiler 🥰

Hadi hayırlısı canım inşallah bebişini sağlıkla alıp evine gelirsin 🥰
Evett 5.gün embriyosu transfer edildi 😊 inşallah ard arda pozitiflerimizi alırız

Bende simdi adet oldum kizlar yarin doktora gidecem asil tedavime baslicam tecrubesi olanlar doktor ne ilaçlar verecek acaba bilgi verebilir misiniz bana ?

Ya gariptir ki progestan çok daha zor dağılıyor pruluton o kadar can yakmıyor o progestanda ne varsa çok yağlı dediğiniz gibi ama varsın can yaksın sonu güzel bitsinde hepsine katlanırız 🥰
Yaa kalçadan hiç olmadım diye anlayamadım onu ben ama acı eşiğimiz yükselmiş bence ne güçlü kadınlar olduk böyle ☺️

Yaa kalçadan hiç olmadım diye anlayamadım onu ben ama acı eşiğimiz yükselmiş bence ne güçlü kadınlar olduk böyle ☺️
Bir de dikkat ettim bu progestan iğneyi kalçaya değilde biraz üstüne bele yakın yere vuruyorlar.
Bende hiç dağılmıyordu yumuk yumuk olmuştu.
Çok uzun süre çektim ağrısını.
Allah herkesin yardımcısı olsun valla her şekilde kadınlar üstesinden geliyor.

Vallami yaa ben hiç cesaret edemeyrm geçen seferde bekledim eşim çok ısrar etti yapmadım Eger önceden yaparsam negatif olursa ilaçlarımı bırakabilirim o yüzden yapmayı dusunmyrm🤭
İlk tedavimde dişimi sıkıp yapmamıştım 12.güne kadar herkes yap yap diye ısrar etmişti inat ettin yapmadım şimdide beklicem öncesinde yanlış çıkabiliyor çünkü varsa bile yok gözükebiliyor o strese girmeye gerek yok bence de

Evett 5.gün embriyosu transfer edildi 😊 inşallah ard arda pozitiflerimizi alırız
Hadi bakalım valla hepimiz güzel bir bekleyişteyiz sonu güzel bitsin inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Gerçekten yaaa rabbim sabrını kuvvetini veriyor 🌷
Bir de dikkat ettim bu progestan iğneyi kalçaya değilde biraz üstüne bele yakın yere vuruyorlar.
Bende hiç dağılmıyordu yumuk yumuk olmuştu.
Çok uzun süre çektim ağrısını.
Allah herkesin yardımcısı olsun valla her şekilde kadınlar üstesinden geliyor.
Ya evet bende dikkat ettim ona yukardan yapıyorlar ama el de çok önemli sağlık ocağında vurdurdum bi hafta falan ayy yürüyemiyordum bile sonra eşim akşamları götürüyor iki gündür hastaneye acilde vurduruyorum bi erkek hemşire var ne ara yapıyo ne ara ilacı basıyor hiç anlamıyorum öyle hafif eli

Back