2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

En iyisini yapiyon canım sıkma canını milletin çenesi bitmez boşver sen evindeki huzuruna bak evlatlarimizda geoecek inşallah huzurlu yuvalarimiza

38 yaş, 2aşılama, 2 tüp bebek, Ağustosta tekrar başlayacaz denemeye, Bahçecide

Vallami yaa ben hiç cesaret edemeyrm geçen seferde bekledim eşim çok ısrar etti yapmadım Eger önceden yaparsam negatif olursa ilaçlarımı bırakabilirim o yüzden yapmayı dusunmyrm
Yok canım emin olunmadan birakmamak lazım. Evdeki test negatif çıksa bile yanlışlık payı herzmaan oluyor.

Kim vuruyorsa yavaş yavaş demeyi unutmayın acayip yağlı şifa olsun şimdiden
Ya gariptir ki progestan çok daha zor dağılıyor pruluton o kadar can yakmıyor o progestanda ne varsa çok yağlı dediğiniz gibi ama varsın can yaksın sonu güzel bitsinde hepsine katlanırız

Evett 5.gün embriyosu transfer edildi inşallah ard arda pozitiflerimizi alırız

Bende simdi adet oldum kizlar yarin doktora gidecem asil tedavime baslicam tecrubesi olanlar doktor ne ilaçlar verecek acaba bilgi verebilir misiniz bana ?

Ya gariptir ki progestan çok daha zor dağılıyor pruluton o kadar can yakmıyor o progestanda ne varsa çok yağlı dediğiniz gibi ama varsın can yaksın sonu güzel bitsinde hepsine katlanırız
Yaa kalçadan hiç olmadım diye anlayamadım onu ben ama acı eşiğimiz yükselmiş bence ne güçlü kadınlar olduk böyle

Yaa kalçadan hiç olmadım diye anlayamadım onu ben ama acı eşiğimiz yükselmiş bence ne güçlü kadınlar olduk böyle
Bir de dikkat ettim bu progestan iğneyi kalçaya değilde biraz üstüne bele yakın yere vuruyorlar.
Bende hiç dağılmıyordu yumuk yumuk olmuştu.
Çok uzun süre çektim ağrısını.
Allah herkesin yardımcısı olsun valla her şekilde kadınlar üstesinden geliyor.

Vallami yaa ben hiç cesaret edemeyrm geçen seferde bekledim eşim çok ısrar etti yapmadım Eger önceden yaparsam negatif olursa ilaçlarımı bırakabilirim o yüzden yapmayı dusunmyrm
İlk tedavimde dişimi sıkıp yapmamıştım 12.güne kadar herkes yap yap diye ısrar etmişti inat ettin yapmadım şimdide beklicem öncesinde yanlış çıkabiliyor çünkü varsa bile yok gözükebiliyor o strese girmeye gerek yok bence de

Evett 5.gün embriyosu transfer edildi inşallah ard arda pozitiflerimizi alırız
Hadi bakalım valla hepimiz güzel bir bekleyişteyiz sonu güzel bitsin inşallah
Gerçekten yaaa rabbim sabrını kuvvetini veriyor
Ya evet bende dikkat ettim ona yukardan yapıyorlar ama el de çok önemli sağlık ocağında vurdurdum bi hafta falan ayy yürüyemiyordum bile sonra eşim akşamları götürüyor iki gündür hastaneye acilde vurduruyorum bi erkek hemşire var ne ara yapıyo ne ara ilacı basıyor hiç anlamıyorum öyle hafif eli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…