- 20 Haziran 2022
- 524
- 709
- 33
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #1.001
Benim yumurta toplama dan sonra lekelenmem devam ediyordu doktoruma sordum transfer için sıkıntı olurmu yok dedi hatta dün transfer. Yaptığında da kanama oldu korkma dedi rahim den gelmiyor rahim ağzında biriken kan dedi transferi gerçekleşti sizinkini niye yapmadıSizi o kadar iyi anlıyorum ki ben estrofem kullanırken transfere 5 gün kala lekelenme olduğu için iptal oldu ağla ağla şiştim her şey olacağına varıyor güzel haberlerinizi de duyarız inşallah
Bende dün dedim ısrar ettim sen Sen bana güven dedi doktorum bir tane olsun hastahane yönetimi izin vermedi dedi bu seferYa bence çift embriyo transferi ikiz olması için değilde gebelik şansı arttırıyorsa düşünülmeli
Hayırlısı olsun canim bende bekliyorum adet olmayı iğne bi kac gun geciktirecek heraldeGünaydın kızlarrrrrrrrrrrrr ☘
Bende bugün regl oldum çok şükür.
Aradım hastaneyi cumartesine randevu derdiler.
5. günümde çağırdılar yani.
Transfer hazırlığına başlayacağız tabi her şey yolundaysa.
Aynen canım ikimizede hayırlı olsun. Dondurulmuş transfer 5. Gün embroyo. Senin?Hayırlı olsn ikimizde aynı gün olduk desene kaçıncı gün embriyosu kaç tane transfer olsun tazemi dondurulmusmu
Benim 2 gün erken oldu.Hayırlısı olsun canim bende bekliyorum adet olmayı iğne bi kac gun geciktirecek heralde
Maalesef takmamak elde değil. İyice depresyona girdik bundan dolayı artık beklemek ve daha yıpranmak istemiyorum.. cevabınız için çok teşekkür ederimBence imkanın varsa direk tüp bebek yaptir derim canım ama yaşın daha küçükmüş biraz daha normal yoldan da deneyebilirsin benimde gözüken hic bir sorunum yok esimin hareketi ilk testlerde düşük çıkmıştı sonea vitamin takviyesi ile duzeldi ama olmadi bi sene normal denedik olmadi iki kez aşılama yaptırdım hersey mukemmeldi yine olmadı şimdi tup bebek denicem bakalım ben kafaya cok takmadım o yüzden her yolu denedim ama gordugum kadariyla sen baya takiyosun o yüzden bence tup bebek yaptir asilama ile daha fazla yıpranırsin gibime geldi.
Teşekkür ederim canım benimde göğüslerim cok agriyodu hafifledigi zaman adet oluyodum şimdide agrim hafifledi olurum heralde bugün yarinBenim 2 gün erken oldu.
Ama her ay 1 hafta kala başlıyor darlanmalarım.
Ağrım oluyor çok sinirli oluyorum
Olunca da kuş gibi hissediyorum
Sana da şimdiden hayırlı olsun.
Transfer aşamasına gelince bişey kalmıyor artık.
İnşallah emeklerimizin de karşılığını alalım.
Aşılama ile ilişki zaten aynı değil diyorlar. Gördügüme Göre Aşılama yapanlar hemen tüp bebeğe geçin diyorlar hayırlısı, çok teşekkür ederimAşılama eğer iyi bir yerde yaparsan şansın belki yüksek olur yüzde beşlik bir şansı var bende denedim hiç bir sıkıntı bulamadılar bizdede kötü bir yerde yaptım olmadı hoş ilk tüp bebek denememide iyi bir yerde yaptım olmadı ama nasip kısmet herşey
Yani zamanla takmaya başlıyor insan genekde de cevredekiler taktiriyo sagolsunlar ha bire bebek yok mu diyerek sıkma canını herşey olacağına varır sağlık olsun yavrularımızda elbet bir gun merhaba diyecek annelerineMaalesef takmamak elde değil. İyice depresyona girdik bundan dolayı artık beklemek ve daha yıpranmak istemiyorum.. cevabınız için çok teşekkür ederim
Evet çevre baskısıda etkiliyor.. Allahım hepimize hayırlı sağlıklılı evlatlar nasip etsinYani zamanla takmaya başlıyor insan genekde de cevredekiler taktiriyo sagolsunlar ha bire bebek yok mu diyerek sıkma canını herşey olacağına varır sağlık olsun yavrularımızda elbet bir gun merhaba diyecek annelerine
Günaydın canıımm hadiii hayırlısı bakalım herşey yolunda gidicek inşallahGünaydın kızlarrrrrrrrrrrrr ☘
İlk 5.günü gittim sonra 2.muayeneye 9.günü çağırdı aret bey yine hormonlara baktı kontrol etti ona göre arayıp transfer günümü söylediler adetin 13.günü transfer yaptılarCanımmmm S scooby-doo transfer hazırlığı için sende adetin 5. günü gitmiştin. 2. kontrole kaç gün sonra çağırdı ?
Umarım her şey yolundadır ve hayırlısıyla başlarsınız hazırlıklara. Yavaş yavaş hareketleniyor bu topikGünaydın kızlarrrrrrrrrrrrr ☘
Valla canım bebeğin olsada bu sefer kardeş yokmu diyorlar insanların ağzı kapanmıyor maalesefYani zamanla takmaya başlıyor insan genekde de cevredekiler taktiriyo sagolsunlar ha bire bebek yok mu diyerek sıkma canını herşey olacağına varır sağlık olsun yavrularımızda elbet bir gun merhaba diyecek annelerine
İnşallah canımmmmUmarım her şey yolundadır ve hayırlısıyla başlarsınız hazırlıklara. Yavaş yavaş hareketleniyor bu topik
Sağ ol canım.İlk 5.günü gittim sonra 2.muayeneye 9.günü çağırdı aret bey yine hormonlara baktı kontrol etti ona göre arayıp transfer günümü söylediler adetin 13.günü transfer yaptılar
Evet doktor ne derse oBende dün dedim ısrar ettim sen Sen bana güven dedi doktorum bir tane olsun hastahane yönetimi izin vermedi dedi bu sefer
Olucak inan inşallah nar suyu içiliyor galiba onada başlarsın katkısı olur mutlaka ben içmemiştim bilsem içerdimSağ ol canım.
Senin rahimin güzel kalınlaştı çok sürmedi o yüzden.
İnşallah benimde öyle olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?