- 24 Haziran 2022
- 327
- 545
- 33
- 33
- Konu Sahibi melekomelek
- #1.061
Aklın yolu birValla aynı ben şuan yazıyı sanki ben yazdım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aklın yolu birValla aynı ben şuan yazıyı sanki ben yazdım
Hade inşallah hayırlısı olur sizin kızınıza kardeş gelir bende annelik duygusunu yaaşarımAklın yolu bir
Sağ olsunlar sağlık ocağındakiler neredeyse insanı sakat bırakıyorlar.Hadi bakalım valla hepimiz güzel bir bekleyişteyiz sonu güzel bitsin inşallah
Gerçekten yaaa rabbim sabrını kuvvetini veriyor
Ya evet bende dikkat ettim ona yukardan yapıyorlar ama el de çok önemli sağlık ocağında vurdurdum bi hafta falan ayy yürüyemiyordum bile sonra eşim akşamları götürüyor iki gündür hastaneye acilde vurduruyorum bi erkek hemşire var ne ara yapıyo ne ara ilacı basıyor hiç anlamıyorum öyle hafif eli
Teşekkür ederim melek Hanım!Ekledim canım
Resimdeki siz misiniz ?Teşekkür ederim melek Hanım!
Amin canım amin inşallahHade inşallah hayırlısı olur sizin kızınıza kardeş gelir bende annelik duygusunu yaaşarım
Hahahah gerçekten yaaaa utanmasam sorardım bende yaptınız mı diye ya bi de sağlık ocağındaki genç bi kızcağız yeni hemşire olmuş galiba tecrübede önemli mesela tüp bebek merkezinde de kan alıyorlar ya hiç ne morarıyor ne ağrıyor pıt diye alıyorlarSağ olsunlar sağlık ocağındakiler neredeyse insanı sakat bırakıyorlar.
Aynısını bende yaşadım hatta bir kere hemşireye kızdım sırtımdan vurun isterseniz dedim.
Hastanede hemşir vardı erkeklere hemşir diyorlardı değil mi
Yaw nasıl vurdu nasıl kalkabilirsiniz dedi inanamadım hatta dedim vurdunuz mu diye bana gülmüştü.
İçimden o an sarılıp ellerine kurban diyesim gelmişti
1 hafta sağlık ocağında haşatım çıktıktan sonra çok iyi gelmişti.
Eveet: ben ve kocam ))Resimdeki siz misiniz ?
Benim Ankara da canımAnkara'dami tedavin
Benim Ankara da
Şuan yatıyorum canım. Doktorum avakoda fındık badem ceviz nar suyu önerdi onalri yiyiiroum. Günde 2-3 litre su içmeye çalışıyorum ilaçlarımı kullanıyorumYapmam herhalde test gününe kadar nasip olurda hepimiz pozitif hbaeri veririz birbirimize şuan ne yapyrsn transferden sonra
Transferden sonra nar yasak diye biliyordum canım ben rahimin kasılmasına sebep oluyorŞuan yatıyorum canım. Doktorum avakoda fındık badem ceviz nar suyu önerdi onalri yiyiiroum. Günde 2-3 litre su içmeye çalışıyorum ilaçlarımı kullanıyorum
Canım ben diyetisyen im. Günde 3 porsiyon meyve . 2 porsiyon sebze. 1 avuç fındık fıstık badem ceviz. Günde yarım avakado. 1 su bardağı şekersiz nar suyu. Günlük 2-3 köfte kadar et. Tabi balık olursa daha iyi olur.ekmek her öğün 2-3 dilim kadar . günlük 3 su bardağı kadar süt yoğurt veya kefir gibi süt ürünü. Günde bir yumurta ve 1-2 dilim peynir.hamurisleri tatlılar yağlı gidalaar hazır amlabalajli gıdalar dan uzak durulması gerekir.gazli şekerli içecekler yasak. Akdeniz tarzı beslenme öneriliyor mümkün olduğu kadar dikkat etmeye çalışıyorumBenim yat yat belim ağrıdı arada kalkıp yürüyüş yapyrm benim doktorum hiç birşey önermesi ben de meyve tüketmeye özen gösteren fındık ceviz felan kabak cekirdegi
Dün doktorum önerdi canım.Transferden sonra nar yasak diye biliyordum canım ben rahimin kasılmasına sebep oluyor
Bazı doktorlar öyle senin dediğin gibi yazmışlar canım.Transferden sonra nar yasak diye biliyordum canım ben rahimin kasılmasına sebep oluyor
Canım bnce herkes kendi doktoru neyi oneriyorsa onu yapmalı. Yoksa kafamiz karışiyorTransferden sonra nar yasak diye biliyordum canım ben rahimin kasılmasına sebep oluyor
Burada birisi bir şey söylediğin de yapman için söylemiyor herkesin doğru , yanlış bildiği şeyler var birbirimizle onu paylaşıyoruz.Faydalıysa şifa olsunCanım bnce herkes kendi doktoru neyi oneriyorsa onu yapmalı. Yoksa kafamiz karışiyor
Ben bu arada bir kaç yabancı kaynağa baktım. Rahim kasılmasına neden olan suyu değil. Çekirdeğinde yer alan maddenin esktrati rahim kasılmasına neden oluyormuş.
Yaaa çok üzüldüm onu yerine başkası bakamıyor mu ?Perşembe günü transfer öncesi son kontrolüm olması gerekiyor. Rahim kalınlığı ve Progesteron’a bakılacaktı. Şimdi öğrendim ki doktorum Covid olmuş
Çarşamba’ya kadar bütün randevular iptal. Perşembe de meçhul.