• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Sizi o kadar iyi anlıyorum ki ben estrofem kullanırken transfere 5 gün kala lekelenme olduğu için iptal oldu ağla ağla şiştim her şey olacağına varıyor güzel haberlerinizi de duyarız inşallah 🥰🧿
Benim yumurta toplama dan sonra lekelenmem devam ediyordu doktoruma sordum transfer için sıkıntı olurmu yok dedi hatta dün transfer. Yaptığında da kanama oldu korkma dedi rahim den gelmiyor rahim ağzında biriken kan dedi transferi gerçekleşti sizinkini niye yapmadı

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr ☘🌷🌼🌺🌸🍂🍁
Bende bugün regl oldum çok şükür.
Aradım hastaneyi cumartesine randevu derdiler.
5. günümde çağırdılar yani.
Transfer hazırlığına başlayacağız tabi her şey yolundaysa.
Hayırlısı olsun canim bende bekliyorum adet olmayı iğne bi kac gun geciktirecek heralde

Hayırlısı olsun canim bende bekliyorum adet olmayı iğne bi kac gun geciktirecek heralde
Benim 2 gün erken oldu.
Ama her ay 1 hafta kala başlıyor darlanmalarım.
Ağrım oluyor çok sinirli oluyorum 🤦‍♀️🤦‍♀️
Olunca da kuş gibi hissediyorum 😂😂
Sana da şimdiden hayırlı olsun.
Transfer aşamasına gelince bişey kalmıyor artık.
İnşallah emeklerimizin de karşılığını alalım.

Bence imkanın varsa direk tüp bebek yaptir derim canım ama yaşın daha küçükmüş biraz daha normal yoldan da deneyebilirsin benimde gözüken hic bir sorunum yok esimin hareketi ilk testlerde düşük çıkmıştı sonea vitamin takviyesi ile duzeldi ama olmadi bi sene normal denedik olmadi iki kez aşılama yaptırdım hersey mukemmeldi yine olmadı şimdi tup bebek denicem bakalım ben kafaya cok takmadım o yüzden her yolu denedim ama gordugum kadariyla sen baya takiyosun o yüzden bence tup bebek yaptir asilama ile daha fazla yıpranırsin gibime geldi.
Maalesef takmamak elde değil. İyice depresyona girdik bundan dolayı artık beklemek ve daha yıpranmak istemiyorum.. cevabınız için çok teşekkür ederim

Benim 2 gün erken oldu.
Ama her ay 1 hafta kala başlıyor darlanmalarım.
Ağrım oluyor çok sinirli oluyorum 🤦‍♀️🤦‍♀️
Olunca da kuş gibi hissediyorum 😂😂
Sana da şimdiden hayırlı olsun.
Transfer aşamasına gelince bişey kalmıyor artık.
İnşallah emeklerimizin de karşılığını alalım.
Teşekkür ederim canım benimde göğüslerim cok agriyodu hafifledigi zaman adet oluyodum şimdide agrim hafifledi olurum heralde bugün yarin 😂

Aşılama eğer iyi bir yerde yaparsan şansın belki yüksek olur yüzde beşlik bir şansı var bende denedim hiç bir sıkıntı bulamadılar bizdede kötü bir yerde yaptım olmadı hoş ilk tüp bebek denememide iyi bir yerde yaptım olmadı ama nasip kısmet herşey
Aşılama ile ilişki zaten aynı değil diyorlar. Gördügüme Göre Aşılama yapanlar hemen tüp bebeğe geçin diyorlar hayırlısı, çok teşekkür ederim 🌸

Maalesef takmamak elde değil. İyice depresyona girdik bundan dolayı artık beklemek ve daha yıpranmak istemiyorum.. cevabınız için çok teşekkür ederim
Yani zamanla takmaya başlıyor insan genekde de cevredekiler taktiriyo sagolsunlar ha bire bebek yok mu diyerek sıkma canını herşey olacağına varır sağlık olsun yavrularımızda elbet bir gun merhaba diyecek annelerine 😂🤩

Yani zamanla takmaya başlıyor insan genekde de cevredekiler taktiriyo sagolsunlar ha bire bebek yok mu diyerek sıkma canını herşey olacağına varır sağlık olsun yavrularımızda elbet bir gun merhaba diyecek annelerine 😂🤩
Evet çevre baskısıda etkiliyor.. Allahım hepimize hayırlı sağlıklılı evlatlar nasip etsin🤲🏻🤲🏻🥰

Günaydın canıımm hadiii hayırlısı bakalım herşey yolunda gidicek inşallah ❤️

Canımmmm S scooby-doo transfer hazırlığı için sende adetin 5. günü gitmiştin. 2. kontrole kaç gün sonra çağırdı ?
İlk 5.günü gittim sonra 2.muayeneye 9.günü çağırdı aret bey yine hormonlara baktı kontrol etti ona göre arayıp transfer günümü söylediler adetin 13.günü transfer yaptılar

Umarım her şey yolundadır ve hayırlısıyla başlarsınız hazırlıklara. Yavaş yavaş hareketleniyor bu topik ☺️

Valla canım bebeğin olsada bu sefer kardeş yokmu diyorlar insanların ağzı kapanmıyor maalesef 🙄 duymamazlıktan geliceksin ben artık tersliyordum soranları

İlk 5.günü gittim sonra 2.muayeneye 9.günü çağırdı aret bey yine hormonlara baktı kontrol etti ona göre arayıp transfer günümü söylediler adetin 13.günü transfer yaptılar
Sağ ol canım.
Senin rahimin güzel kalınlaştı çok sürmedi o yüzden.
İnşallah benimde öyle olur 🌷🙏

Back