- 30 Mayıs 2022
- 108
- 190
- 33
- Konu Sahibi melekomelek
-
Bir kavuştay dahaTransferim gerceklesiti 1 embriyo transfer etti iki demişti bu sefer hastane yönetimi izin vermedi 5 AA kalitede olanı transfer etti diğer 4 tane AA kalitede olanida dondurduk inşallah olumlu olur
Amin canm Allah razı olsunBir kavuştay dahaAllah güzel sonuçlar almayı nasip etsin canım
Kalitesi iyi olduğu için çift embriyoya izin vermemiş olabilirler tabi buna yaş daha önceki durumun hepsi etkilemiştir kaçıncı gün embriyosuydu acaba hayırlı olsun bu arada inşallah bebişin sıkı sıkı tutunur sanaTransferim gerceklesiti 1 embriyo transfer etti iki demişti bu sefer hastane yönetimi izin vermedi 5 AA kalitede olanı transfer etti diğer 4 tane AA kalitede olanida dondurduk inşallah olumlu olur
Hayırlı olsun canım olumlu olacak Allah'ın izniyle darısı bana inşallahTransferim gerceklesiti 1 embriyo transfer etti iki demişti bu sefer hastane yönetimi izin vermedi 5 AA kalitede olanı transfer etti diğer 4 tane AA kalitede olanida dondurduk inşallah olumlu olur
Avakado ne işe yarıyor acebaBenim de dondurulmuş 5. Gün embriyosu , sebebi aciklanamayan infertilite. Elimden geldigince saglikli beslenmeye calisiyorum tabi bazen olmuyor. Adet olunca avokado yemeye baslayacagim , transfer olunca da sonuc alana dek avokado tuketecegim planlarim bunlar. Kabak cekirdegi ben de alayim bari surekli duyuyorum
Hayırlı olsun canım güzel haberlerini alalım inşallah. Çok güzel ama kalitesi hiç stres yapma bol bol dinlenTransferim gerceklesiti 1 embriyo transfer etti iki demişti bu sefer hastane yönetimi izin vermedi 5 AA kalitede olanı transfer etti diğer 4 tane AA kalitede olanida dondurduk inşallah olumlu olur
Güzel haberler var bugünKızlar benim transfer im de oldu
5 AA kalitede olunca 5. Gün oluyor canımKalitesi iyi olduğu için çift embriyoya izin vermemiş olabilirler tabi buna yaş daha önceki durumun hepsi etkilemiştir kaçıncı gün embriyosuydu acaba hayırlı olsun bu arada inşallah bebişin sıkı sıkı tutunur sana
Bende yarın olucam biraz lekelenme başladı.Selamlar normalde adetten bir hafta önce ağrım olurdu çarşamba tahmini adet günüm ama belirtim yok sanırım geçikicem sizde nasıl durumlar
Benim de bu hormonum yüksek çıktı neredeyse iki aydır dostinex kullanıyorum bakalım düşücek miProlaktin dir o.
Yüksek çıktığı zaman iptal ediyorlar.
Yüksek olursa vücut embriyoyu atıyormuş.
Doktora sormus eşim aslında iğne ile duzelirmis ama vermek istememiş doğal bir şekilde diğer adette düzelir demiş ben çok yoğun bir tedavi gördüm ya bence dinlenmesini de bekliyor biraz daha içim rahatladiBilmiyorum canım ama hemşirelere sor.
Hangi hormonun yüksek çıkmış.
Belki dr bunun için ilaca başlatır seni.
Beşinci gün embriyosu ilk denemese üçüncü gün embriyosu iki tane transfer etmişti olmamıştı bu seferde iki dedi sonra senin için riskli olur diye hastahane yönetiminin izin vermediğini söyledi birde yaşımin daha genç olmasida bunda etkisi var saol Allah razı olsun inşallah hepimizin gönlüne göre verir rabbimKalitesi iyi olduğu için çift embriyoya izin vermemiş olabilirler tabi buna yaş daha önceki durumun hepsi etkilemiştir kaçıncı gün embriyosuydu acaba hayırlı olsun bu arada inşallah bebişin sıkı sıkı tutunur sana
Amin Allah razı olsun inşallah hepimizin gönlüne göre verir rabbimHayırlı olsun canım olumlu olacak Allah'ın izniyle darısı bana inşallah
Amin Allah razı olsun nasip olurmu bilmem ama inşallah rabbim hepimize nasip ederHayırlı olsun canım güzel haberlerini alalım inşallah. Çok güzel ama kalitesi hiç stres yapma bol bol dinlen
İnslalah rabbim dileyen herkese sağlıkla versin inslaalhGüzel haberler var bugün
Hayırlı olsun canım. İnşallah pozitif olur.
Valla ben de heyecanlanıyorum.
Transfer oldum dediğinizde.
İnşallah herkesin gönlündeki olur
Transferim gerceklesiti 1 embriyo transfer etti iki demişti bu sefer hastane yönetimi izin vermedi 5 AA kalitede olanı transfer etti diğer 4 tane AA kalitede olanida dondurduk inşallah olumlu olur
Kızlar benim transfer im de oldu
Hadiii hayırlı olsun canım bekleyiş başladı deseneKızlar benim transfer im de oldu
Anladım bilmiyordum öğrenmiş oldum5 AA kalitede olunca 5. Gün oluyor canım
Aynen canım yaş önemli birde vücudun kaldırabiliceği kadar transfer etmek istiyor doktorlar benimkide 2 tane senin için zor olur taşıyamazsın ikizi demiştiBeşinci gün embriyosu ilk denemese üçüncü gün embriyosu iki tane transfer etmişti olmamıştı bu seferde iki dedi sonra senin için riskli olur diye hastahane yönetiminin izin vermediğini söyledi birde yaşımin daha genç olmasida bunda etkisi var saol Allah razı olsun inşallah hepimizin gönlüne göre verir rabbim
Amin Allah razı olsunİkiniz için de hayırlısı olsun inşallah
Bundan sonra heyecanlı bekleyiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?