2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Transferim gerceklesiti 1 embriyo transfer etti iki demişti bu sefer hastane yönetimi izin vermedi 5 AA kalitede olanı transfer etti diğer 4 tane AA kalitede olanida dondurduk inşallah olumlu olur
Kalitesi iyi olduğu için çift embriyoya izin vermemiş olabilirler tabi buna yaş daha önceki durumun hepsi etkilemiştir kaçıncı gün embriyosuydu acaba hayırlı olsun bu arada inşallah bebişin sıkı sıkı tutunur sana

Transferim gerceklesiti 1 embriyo transfer etti iki demişti bu sefer hastane yönetimi izin vermedi 5 AA kalitede olanı transfer etti diğer 4 tane AA kalitede olanida dondurduk inşallah olumlu olur
Hayırlı olsun canım olumlu olacak Allah'ın izniyle darısı bana inşallah

Avakado ne işe yarıyor aceba

Hayırlı olsun canım güzel haberlerini alalım inşallah. Çok güzel ama kalitesi hiç stres yapma bol bol dinlen

Selamlar normalde adetten bir hafta önce ağrım olurdu çarşamba tahmini adet günüm ama belirtim yok sanırım geçikicem sizde nasıl durumlar
Bende yarın olucam biraz lekelenme başladı.
Ama akşam üstü baş ağrısı tuttu
Gözlerimi zor açıyorum.
İlaç da içemiyorum adetimi direkt kesecek çünkü.
Kadın olmak cidden çok zor çok zahmetli

Bilmiyorum canım ama hemşirelere sor.
Hangi hormonun yüksek çıkmış.
Belki dr bunun için ilaca başlatır seni.
Doktora sormus eşim aslında iğne ile duzelirmis ama vermek istememiş doğal bir şekilde diğer adette düzelir demiş ben çok yoğun bir tedavi gördüm ya bence dinlenmesini de bekliyor biraz daha içim rahatladi

Beşinci gün embriyosu ilk denemese üçüncü gün embriyosu iki tane transfer etmişti olmamıştı bu seferde iki dedi sonra senin için riskli olur diye hastahane yönetiminin izin vermediğini söyledi birde yaşımin daha genç olmasida bunda etkisi var saol Allah razı olsun inşallah hepimizin gönlüne göre verir rabbim

Son düzenleme:
Kızlar benim transfer im de oldu
Hadiii hayırlı olsun canım bekleyiş başladı desene
5 AA kalitede olunca 5. Gün oluyor canım
Anladım bilmiyordum öğrenmiş oldum
Aynen canım yaş önemli birde vücudun kaldırabiliceği kadar transfer etmek istiyor doktorlar benimkide 2 tane senin için zor olur taşıyamazsın ikizi demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…