2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Merhabalar kızlar.
Sizden yardım istiyorum lütfen. 2 yıldır evliyim, 18 aydır evlat sahibi olmak istiyoruz ama bir türlü olmadı hiç hamile kalmadım. Yaş 23 olacak. Her şey temiz gözüküyor sadece eşimde ileri hareket sperm az ama sayı iyi olduğu için çok engel olmaz dediler. Haziran’da aşılamaya yapacaktık fakat yumurta erken çatladı ve iptal oldu. Artık sabır güç kalmadı her gün ağlamaktan… ben hemen tüp bebek yapmak istiyorum sizce doğru bir kararmı? Aşılama ile şans çok düşük olduğu için hem para kaybı hem zaman kaybı gibi geliyor bana…
Şimdidem çok teşekkür ederim

Ya bence çift embriyo transferi ikiz olması için değilde gebelik şansı arttırıyorsa düşünülmeli

Aşılama hiç denemedim canım evlendikten 1 sene sonra çocuk düşündük olmadı 1 sene kadar denedik hiçbir sorun yoktu ne bende ne eşimde.normal kontrol amaçlı bir doktora gittiğimde tüp bebek yaptırabileceğimi söyledi bi merkez önerdi ona gittim istanbul tüp bebek merkezi doktorum aret kamar ilk denemede Allah yüzümüze güldü tabi aşılamayla hamile kalanda vardır mutlaka bir tüp bebek merkeziyle görüşül doktor görüşü almanı tavsiye ederim

Aynı bende 54 kiloyum boyum 168 olunca hayli çok zayıf oluyorm Allah bağışlasın insalalh olurda tek olsun hayırlı ve sağlıklı olsun

Çok teşekkür ederim galiba bende zaman kaybetmeden tüp bebek yaptıracağım. Peki süreç nasıl zormu? Çok korkuyorum hormonlar alt üst oluyormuş vesaire..

Bence imkanın varsa direk tüp bebek yaptir derim canım ama yaşın daha küçükmüş biraz daha normal yoldan da deneyebilirsin benimde gözüken hic bir sorunum yok esimin hareketi ilk testlerde düşük çıkmıştı sonea vitamin takviyesi ile duzeldi ama olmadi bi sene normal denedik olmadi iki kez aşılama yaptırdım hersey mukemmeldi yine olmadı şimdi tup bebek denicem bakalım ben kafaya cok takmadım o yüzden her yolu denedim ama gordugum kadariyla sen baya takiyosun o yüzden bence tup bebek yaptir asilama ile daha fazla yıpranırsin gibime geldi.

Aşılama eğer iyi bir yerde yaparsan şansın belki yüksek olur yüzde beşlik bir şansı var bende denedim hiç bir sıkıntı bulamadılar bizdede kötü bir yerde yaptım olmadı hoş ilk tüp bebek denememide iyi bir yerde yaptım olmadı ama nasip kısmet herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…