- 8 Haziran 2022
- 1.562
- 2.313
- 63
- 26
- Konu Sahibi melekomelek
-
Progestanı neden kalçadan ki göbekten çok rahat zaten sabah akşam kalçadan iğne sıkıntı göbekten hiç bir sorun olmuyor diğeri zaten transferden sonra 2-3 günde bir düşük önleyici iğne kalçadanBerbat bir iğne gerçekten çok zorluyor insanı vurduktan sonra baya bir masaj yaparak ovalamak gerekiyor dediler bana buz köy dediler denedim ama pek bir faydasını göremedim bunların.bir süre sonra artık yuruyemedm zaten çok kötü bir deneyimdi
Hayırlısı olsun insallahBenmki büyük ihtimalle eylülü bulacak transfer bir aksilik olmazsa çünkü bu ay histereskobi yapılacak rahme çizik atılacak sonraki ay adetle tedaviye baslicaz tekrar bakalım hakkımızda hayırlısı insallah
Adet olduğumda merkezi aradım 5.günü gelmemi söylediler 5.günü gittimKizlar transfer hazırlığı için adetin ikinci günümü 3.gunumu randevu almalıyız ben ikinci günü almak istiyorum olur mu
Beni ikinci gün çağırdılar canımKizlar transfer hazırlığı için adetin ikinci günümü 3.gunumu randevu almalıyız ben ikinci günü almak istiyorum olur mu
Cok iyi bende gideyim yarın ikinci gunumBeni ikinci gün çağırdılar canım
Yarin arayacağım gelin derlese gideceğim ikinci gunum yarinAdet olduğumda merkezi aradım 5.günü gelmemi söylediler 5.günü gittim
Anladım canım tabi çağırırlarsa gidersin inşallah gönlüne göre olur herşeyYarin arayacağım gelin derlese gideceğim ikinci gunum yarin
Afedersiniz eğer bugün adetin söküldüyse keşke arasaydın yarın aradığında büyük ihtimalle 3.günü gel derlerCok iyi bende gideyim yarın ikinci gunum
Bugun kapalı hastane oyuzden arayamadimAfedersiniz eğer bugün adetin söküldüyse keşke arasaydın yarın aradığında büyük ihtimalle 3.günü gel derler
Amiin hepimizin insallahAnladım canım tabi çağırırlarsa gidersin inşallah gönlüne göre olur herşey
Kalçadan iğne dışında bir alternatif var mı acaba benm en büyük fobim napcam yaa
Çok teşekkür ederim bende göbekten yapılan ve koldan alınan kandan degilde kalçadan yapılana bence çocukluktan kalma bir tramva var kas katı kesiliyorum onu yenmem gerek ama yapacağız dediğiniz gibi bebis için herşeyi yaparımBenim kadar canı tatlı ve korkak hatta iğne fobisi olan yoktur.
Bu ivf sürecinde ama alışıyorsun elinizle olmasada eşinizle yapıyorsunuz.
Bir nebze iğne yastığı gibi oldum kollardan alınan kanlar göbekte morluklar popodan iğneler derken artık tek hedefim bebiş oldu.
Bu günler de geçecek ve bunca acı sonrasında yavrularımızı kucağımıza alacağız unutmayın. Kendinizi hedefe konsantre edin biz kadınlar çok güçlüyüz kafaya ne koyarsak yaparız diyeceksiniz ve Allah size Sabır verecektir.
Allah şimdiden yardımcımız olsun.
Bana bizde yapılan kan tahlillerin hiç birinde aç olmanız gerekmiyo demişlerdiKızlar birşey soracağım ben adet oldum ya yarın doktora gideceğim tahlil yapacaklar değil mi aç mı gidiliyor yani tahliller hangileri ki birşeyde demediler
Benim yarın nasipse çok heyecanlıyım ve korkyrm ya yine olmasa diyeKizlar transferleriniz ne zmn
Selam hanımlar bende yarın sabah opu olcam. 4. Denemeumarım sonuncu olur 1 ay rahim dinlendirme sonra transfer tabii embriyomuz kalırsa elimizde embriyolarımızın gelişimleri duruyor da hep Allah yar ve yardımcımız olsun güzel haberler verelim birbirimize
İnşallah pozitif olur dualarim sizinleBen dün transfer oldum iyi hissediyorum pozitif sonuç alırız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?