2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Ya öylemi bende hamile kalırsam doğuma kadar kullanıcam ama bence rapor çıkması lazım ya ben bunu bi araştırıyım

Yerleşme ağrısıdır Allah’ın izniyle

Liv Hospital Ziya hoca da 15-20 Ağustos arası olacak dondurulmuş Embriyo transferim için bugün adetimin üçüncü günü günde 4 adet estrofem gün aşırı gonapeptyl iğne sabah akşam glifor kullanıyoruz gelişmeleri yazarım yine size kızlar progestoronum 0,1 11 ağustosta kontrole gidicem

Kızlar biraz baktım okudum ama gebelikde herkes raporlu ücretsiz alıyormuş
Ama galiba raporlu alabilmek için anladığım kadarıyla pıhtılaşma probleminin olması lazım yoksa rapor çıkmıyor benim görümcemde kalp damardan rapor çıkarttırdı elinde pıhtılaşma problemi olduğuna dair genetik test sonucu vardı
Yerleşme ağrısıdır Allah’ın izniyle
İnşallah canım bakalım çok düşünmemeye sürekli yatmamaya çalışıyorum
Ben mesajını bugün gördüm cnm ebet oldu transferim evdeyim şimdi
Hayırlı olsun canım güzel haberlerini alırız inşallah burdan

Bu ilaçların pahalılığı ne olacak gerçekten anlamıyorum....

Benim bugün adetimin 9. günü, şimdilik sadece Estrofem, Folbiol ve Coraspin kullanıyordum. Bu sabah lekelenme şeklinde hafif bir kanamam oldu. Merkezdeki hemşireme yazdım hemen. Coraspin’i şimdilik kesmemi söyledi doktorum. Off, umarım bir sorun çıkmaz da transferim gerçekleşir. Önceki denememde hiç böyle bir kanama olmamıştı.

Biz de ilk transferden sonra tatile çıktık. Doktorum üç günlük istirahat sonrası denize (havuza değil!) girmemde bir sakınca olmadığını söyledi. Sadece Progestan fitil kullanıyorsanız denize girmeden biraz vakit geçmesi gerekiyor, fitilin etkisini yitirmemesi için. Tabii her doktor başka bir şey söylüyor, ama en nihayetinde karar sizin.
Öncesinde ise bir sorun olacağını sanmıyorum. Rahimde bir işlem yapılmadıkça enfeksiyon o kadar düşük bir ihtimal ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…