- 26 Ağustos 2020
- 588
- 512
- 53
- 32
- Konu Sahibi melekomelek
-
Ya öylemi bende hamile kalırsam doğuma kadar kullanıcam ama bence rapor çıkması lazım ya ben bunu bi araştırıyımBende öyle alıyorum gebelikte rapor yazmıyorlarmış o yüzden her ay sağlık ocağına yazdırıp 1 kutuyu sigortaya diğerlerini ücretli alıyorum, doğuma kadar kullanacakmışım öyle dedi hemşire. Geçen hafta zam geldi 2 kutuya 1100 civarı bişiler verdim galiba bende. Anda 5 kutu kullanıyorum, Allah yardımcımız valla
Hoşbulduk canımHosgeldin canım
Aynı durumdayız
Bende adet olmayı bekliyorum.
Denize gitmedim ne olur ne olmaz diye.
Kızlar biraz baktım okudum ama gebelikde herkes raporlu ücretsiz alıyormuşAyda 3 bini bulur o zaman. Sadece kan sulandırıcı tabi. Doktorlar, rutin muayeneleri falan Allah herkesin yardımcısı olsun.
Yerleşme ağrısıdır Allah’ın izniyleİyiyim canım sağol valla arada bir kasıklarıma ağrı giriyor onun dışında bi sıkıntı yok bana tek embriyo konuldu aslında doktor bana bıraktı ama çift embriyo riskli dedi zayıf olduğum için taşıyamazsın ikiside tutarsa dedi bende hiç riske atmadım.birde şey sorucam bende uçuk virüsü var bu ilaçlardan dolayı galiba bağışıklık düşünce hortladı bi de genital uçuk merkezi aradım hemşire arıcak sizi dediler bu şekilde uçuk kremi asiviral kullanan varmı ya da bilgisi olan
Ben mesajını bugün gördüm cnm ebet oldu transferim evdeyim şimdiCanım Y yasemin hafsaaa senin de yarın transferin değil mi bir değişiklik yok sanırım.
Allah gönlündekini nasip etsin şimdiden.
Bol şans
Rica ederum inslalah,Benimde öyle olucak galiba gebelik olursa bnde gebelik süresince kullancam çünkü, bilgi için teşekkür ederim
Dimes sıkma nar suyu birde ben organik nar suyu ikiside güzel dimesi içimi daha kolayKızlar nar suyu alacağım da transfere kadar içeyim dedim bir marka önerisi var mı bildiğiniz
Merhaba benım 3 agustosBaşka transfer günü belli olan var mı kızlar
Ama galiba raporlu alabilmek için anladığım kadarıyla pıhtılaşma probleminin olması lazım yoksa rapor çıkmıyor benim görümcemde kalp damardan rapor çıkarttırdı elinde pıhtılaşma problemi olduğuna dair genetik test sonucu vardıKızlar biraz baktım okudum ama gebelikde herkes raporlu ücretsiz alıyormuş
İnşallah canım bakalım çok düşünmemeye sürekli yatmamaya çalışıyorumYerleşme ağrısıdır Allah’ın izniyle
Hayırlı olsun canım güzel haberlerini alırız inşallah burdanBen mesajını bugün gördüm cnm ebet oldu transferim evdeyim şimdi
Ben mesajını bugün gördüm cnm ebet oldu transferim evdeyim şimdi
Selam canımMerhaba benım 3 agustos
Merhaba canım ilk denemem olacakSelam canım
Kaçıncı denemen ??
Bende öyle alıyorum gebelikte rapor yazmıyorlarmış o yüzden her ay sağlık ocağına yazdırıp 1 kutuyu sigortaya diğerlerini ücretli alıyorum, doğuma kadar kullanacakmışım öyle dedi hemşire. Geçen hafta zam geldi 2 kutuya 1100 civarı bişiler verdim galiba bende. Anda 5 kutu kullanıyorum, Allah yardımcımız valla
Kızlar size bir sorum olucakben şuan adetimi bekliyorum adet olunca trasfer sürecim başlayacak. Ve 3 günlük faln kafa dağıtmak istiyoruz denize gitmek
Sizce bu durumda denize gitmemde bir sakınca varmı trasfer öncesi bilgisi olan yada doktoruna danışan?
Trasfer sonraya bıraksam deniz sezonu kapanmış olur, birde hamile kalırsam zatn muhtenelen ilk ay çok korkarım yani
Şuan gitmek en mantıklısı gibi geliyor düşünceniz nedir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?