- 18 Temmuz 2022
- 1.271
- 1.153
- 63
- 37
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #3.741
Yapmaktanda olabilirBenim dünden beri var acaba yatmaktan mı.
Çünkü hep sersem gibiyim.
Çok halsizim bu iğne ve ilaçlar yüzünden.
Kanamayı nasıl anladınızEvet evet kanama olunca embrıyo tutunmuyo benım kanamasına ragmen koydular.. cok kızgınım bir daha orda tedavi olmıcam.
Aynen keseyi görüp kalp atışını duysam rahatlicam ilk denememizde boş kese oldu oyüzden çok endişe ediyorum umarım bu sefer güzel sonuçlar almak nasip olurDimi biran önce keseyi görüp bende haftaya giderim herhalde kalp atışını duymak istiyoruz
çoookk teşekkür ederiiim o kadar cok duaya ıhtıyacım var kiii. bu elımızdekı son şans .Yarın transfer var heHadi şimdiden Allah yardımcın olsun dualarım seninle olacak
Bende sıfır belirti15inde transfer olan arkadaşlarım Belirtiler basladimi bende bel ağrısı var sadece
Teşekkür ederimx
ph maşallah baya varmış sizinde. Benimde e2 4500 lere çıktı ama opudan sonra 600lere indi 2 günde bende rahatldım baya. Ben biraz zayıfım 48 kgyim şuan . Kaç yumurtanız döllendi peki
Bende bursada aynı merkezde ve aynı doktordayım. Güzel bir seçim olmuş bence. Gerçekten çabaladıklarını düşünüyorum. Ben tansfer aşamasındayım inşallah olacakMerhaba arkadaşlar . Öncelikle hepinize rabbim hayırlı ve bol başarılı tedaviler nasip etsin . Hamile olanlara da sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBiz de yarın eşimle Bursa bahçeci Betül hanıma görüşmeye gidiyoruz .Çok heyecanlı olduğum için bi nebze de olsa heyecanımı bastırmak adına sizinle paylaşmak istedim . Öncelikle bu benim 2. Evliliğim ve 1 yıldır korunmasız ilişki yaşıyoruz . İlk evliliğimde 6 kez gebelik geçirdim bunlardan son iki hamilelik tüp bebek tedavisiyleydi. Diğerleri klomen çatlatma iğnesi vs. Hiç doğal yolla hamile kalamadım ve tek sorunda pco olmam . Ki hamile kalmak aslında işin en kolayıydı sonrası hep sıkıntılı oldu . 6 hamileliğimin 5 i ilk 6 haftada erken düşüklerdi ve sebebini bir türlü bulamadılar .Gerçi tüm düşüklerimin en sonunda tiroid hastası olduğum ve bebeği yabancı cisim olarak görüp attığı çıktı ama bi faydası olmadı çünkü bir süre sonra ilk eşimle boşanmıştık zaten . 6 hamileliğimden bir tanesi de sadece tüp bebekle hamile kaldığım üçüz hamileliğim 18 haftaya kadar devam etti . Ama onları da malesef rahim ağzı yetmezliği sebebi ile 18. Haftamda kaybettim . Herşeyin hayırlısı rabbimden . Evliliğim de bir süre sonra bitti ama çok yıpranmıştım . Bu eşimle evlenmeden önce herşeyi paylaştım yorgun olduğumu , bir daha tüp dışında garanti olmayan tedavilerle vakit kaybetmek istemediğimi , evliliğimizin ilk yılında doğal yolla deneyip 1 yılın sonunda olmazsa tüp bebek yapmak istediğimi ve eşim de bunu anlayışla karşıladı . Şu an 30 yaşındayım . Ve yarın görüşmeye gidiyoruz muhtemelen ya bu ay ya da önümüzdeki ay tedavi sürecim başlayacak ne olur bana da dua edin
Oh oh çok güzell bende cuma belli olucak kaç tane kaldığı çok merak ediyorum. Transferiniz ne zaman olucakTeşekkür ederim9 tane 5. gün dondurduk 14 falandı5. güne gelen ama istemedim ben 2+2+2+3 şeklinde yaptık damızlık gibi hissettim kendimi
Ayy yaptım bile
Ya şu an çok sevindim gerçekten bu yorumunuza . Zaten bir çok olumlu yorum üzerine orayı tercih etmiştim . Tam gidecekken de sizin yorumunuz daha da içimi rahatlattı .Adınıza çok sevindim pozitif sonuçlar alırsınız inşBende bursada aynı merkezde ve aynı doktordayım. Güzel bir seçim olmuş bence. Gerçekten çabaladıklarını düşünüyorum. Ben tansfer aşamasındayım inşallah olacakKendi yakın hemşiresinden tut yukarıda ilaç anlatanlara kadar çok tatlılar. Ama çok da yoğunlar. Uzun bekleyişleri cebine koyup git. 5 dk görüşüp 2 saat bekliyorsun. Opu işleminde ameliyathane katında ayrı bi dünya varmış. Asıl karınca gibi çalışma orada. Her şeyiyle içime çok sinen bir yer oldu orası. İnşallah size de umut okur
Masallah kuzuuuuuBugün 7. günüm, test yaparsam paylaşırım demiştim. Garanti olsun diye iki tane yaptımEki Görüntüle 3114875
Maşallah maşallah ne güzel bir grup bu pembe pembe çizgilerBugün 7. günüm, test yaparsam paylaşırım demiştim. Garanti olsun diye iki tane yaptımEki Görüntüle 3114875
Dün lucrin oldum regl bekliyorum Eylül ü bulur transfer olmam.herkesin derdi başka işte bende yumurta var da ne oluyor transfer edecek yer yoktu inşallah olmuştur bu kadar operasyonaOh oh çok güzell bende cuma belli olucak kaç tane kaldığı çok merak ediyorum. Transferiniz ne zaman olucak
Masallah kuzuuuuu
Maşallah maşallah ne güzel bir grup bu pembe pembe çizgilerrabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Sağlıkla ilerlesin inşallah nazarlardan korusunBugün 7. günüm, test yaparsam paylaşırım demiştim. Garanti olsun diye iki tane yaptımEki Görüntüle 3114875
Allah kucağınıza almayı nasip etsin maşallahKizlar ikinci kan sonucum cikti ben 7 saniyordum da 8. Gunde vermisim kani hastaneden mesaj atip bugun 10. Gununuz kan verip bize haber verin yazmislar sonuç soyle,
8. Gun 112
10. Gun 223 cikti
deger tam ucu ucuna 2 katitek midir cift midir bilemedim 10. Gune göre deger
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?