• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Normal testle yaptım, erken test değildi o yüzden moralimi bozmam çıkmazsa demiştim ama öyle olmuyormuş 😂🙈 belki yarın da erken test yaparım. Hayırlı haberler veririz inşallah
Bir kere düşünce o batağa hep yaparsın artık 😂 güzel sonuçlar almayı nasip etsin Allah 🥰

Merhaba bende 14 ağustosta toplama yaptırdım , 28 yumurta toplandı 22si işleme alındı 18 yumurta döllendi 5. Günü bekliyoruz ama ohss olduğu için dondurucakmışızz
İlk tüp bebek tutmaz diye bir algı var o yüzden çok tedirginim . Bu arada opudan sonra ki ağrı çok değişiyormul benim 28 yumurta toplandığı için büyük bir hassasiyetm vardı hatta ilk gün kolaydı ikinci gün çok zorlandım bugun 3. Gün dün muayanede cuma tekrar çağırdılar ama bence her şey yolunda ağrılar ve şişkinlik epey gitti. Aldığım 3 kilonun 1 ini vermişim hatta benim gibi kilo alanlar oldu mu bu tedavide

Ay inşallah canım benim ya böyle konuştukça bile içim Ümit doluyor 🥰. Buradaki olumlu sonuçları gördükçe çok mutlu oluyorum🧿 . Sen hamile misin cnm kaçıncı haftadasın ?
Yok nerdeee keşke olsam 😍 ben transfere 5 gün kala iptal olanlardanim 😊 1 yıl tedavi ameliyat ilaç derken estrofem kullanırken lekelenme oldu dr riske atamam dedi rahat bırak kendini 2 ay istediğini yap ilaçları da bırak dedi.simdi tekrar uzun protokol uygulaması yapıyor önce adetin 21. Günü lucrin 3.75 (dün oldum ignemi)sonra adet bekliyorum adetin 2-3 günü kontrol ve estrofem e başlıyorum geçen sefer 20 gün kullandım şimdi daha kısa tutacak 15 gün kullanıp transfer günü belirlenecek

Normal testle yaptım, erken test değildi o yüzden moralimi bozmam çıkmazsa demiştim ama öyle olmuyormuş 😂🙈 belki yarın da erken test yaparım. Hayırlı haberler veririz inşallah
Normaller erken zamanda algılamayabiliyor hcg yi. Erken gebelik testi denemeni tavsiye ederim moralini bozmaya başlamadan önce.

Yok nerdeee keşke olsam 😍 ben transfere 5 gün kala iptal olanlardanim 😊 1 yıl tedavi ameliyat ilaç derken estrofem kullanırken lekelenme oldu dr riske atamam dedi rahat bırak kendini 2 ay istediğini yap ilaçları da bırak dedi.simdi tekrar uzun protokol uygulaması yapıyor önce adetin 21. Günü lucrin 3.75 (dün oldum ignemi)sonra adet bekliyorum adetin 2-3 günü kontrol ve estrofem e başlıyorum geçen sefer 20 gün kullandım şimdi daha kısa tutacak 15 gün kullanıp transfer günü belirlenecek
AA olsun cnm hayırlısı ne zamansa o zaman olsun inş🙏🏻 hem yaz havalar çok güzel gezip toz daha güzel morelle girersin transfere 😍 hepimiz çok güzel sonuçlar alalım inş . Bugün 4 buçukta randevum var benim de bakalım dr nasıl uygun görecek çok heyecanlıyım 🐣

İlk tüp bebek tutmaz diye bir algı var o yüzden çok tedirginim . Bu arada opudan sonra ki ağrı çok değişiyormul benim 28 yumurta toplandığı için büyük bir hassasiyetm vardı hatta ilk gün kolaydı ikinci gün çok zorlandım bugun 3. Gün dün muayanede cuma tekrar çağırdılar ama bence her şey yolunda ağrılar ve şişkinlik epey gitti. Aldığım 3 kilonun 1 ini vermişim hatta benim gibi kilo alanlar oldu mu bu tedavide
41 yumurta ile girdim opuya yürüyemiyordum kasik ağrısından e2 10690 di işlem bittiğinde daha iyiydim ben de 4 kilo aldım göbek kaldı ödem demişti dr bol su için demişti 68kiloyum😊

AA olsun cnm hayırlısı ne zamansa o zaman olsun inş🙏🏻 hem yaz havalar çok güzel gezip toz daha güzel morelle girersin transfere 😍 hepimiz çok güzel sonuçlar alalım inş . Bugün 4 buçukta randevum var benim de bakalım dr nasıl uygun görecek çok heyecanlıyım 🐣
İnşallah çok güzel geçer için rahat eder 🥰 stres de çok etkiliyor hormonları sen elinden geleni yap sal gitsin gerisi şans 🍀😘

Hanımlar, kendimi tutamayıp meraktan transfer sonrası 6. Gün yani bugün erken gebelik testi yaptım. Çok erken olduğunu biliyorum ama sabredemedim işte🤷‍♀️ İki farklı marka test kullandım. Yorumlayabilirseniz çok sevinirim🙏
Valla burdayım diye el sallıyor. Hadi gözün aydın 🧿🧿

Kızlar moralim çok bozuldu bugün artimed gebelik testi yaptım yine silik çıktı normalde kan günü yarın ama bugün gidip kan testi yaptiracam büyük ihtimalle yine kimyasal oldu benim 😕
İnsallah oyoe olmaz cnm ilki benimde kimyasaldi vok korkuyorum inşallah bu sefer biximde yüzümüz güler

Back