- 1 Ağustos 2022
- 134
- 139
- 18
- 34
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #3.701
Bir kere düşünce o batağa hep yaparsın artıkNormal testle yaptım, erken test değildi o yüzden moralimi bozmam çıkmazsa demiştim ama öyle olmuyormuşbelki yarın da erken test yaparım. Hayırlı haberler veririz inşallah
İlk tüp bebek tutmaz diye bir algı var o yüzden çok tedirginim . Bu arada opudan sonra ki ağrı çok değişiyormul benim 28 yumurta toplandığı için büyük bir hassasiyetm vardı hatta ilk gün kolaydı ikinci gün çok zorlandım bugun 3. Gün dün muayanede cuma tekrar çağırdılar ama bence her şey yolunda ağrılar ve şişkinlik epey gitti. Aldığım 3 kilonun 1 ini vermişim hatta benim gibi kilo alanlar oldu mu bu tedavideMerhaba bende 14 ağustosta toplama yaptırdım , 28 yumurta toplandı 22si işleme alındı 18 yumurta döllendi 5. Günü bekliyoruz ama ohss olduğu için dondurucakmışızz
Yok nerdeee keşke olsamAy inşallah canım benim ya böyle konuştukça bile içim Ümit doluyor. Buradaki olumlu sonuçları gördükçe çok mutlu oluyorum . Sen hamile misin cnm kaçıncı haftadasın ?
İnşhallah öyle olacakAy maşallahRabbim nazarlardan korusun . Kesinlikle var gözüküyor . Gün geçtikçe kopkoyu olsun inş
Normaller erken zamanda algılamayabiliyor hcg yi. Erken gebelik testi denemeni tavsiye ederim moralini bozmaya başlamadan önce.Normal testle yaptım, erken test değildi o yüzden moralimi bozmam çıkmazsa demiştim ama öyle olmuyormuşbelki yarın da erken test yaparım. Hayırlı haberler veririz inşallah
AA olsun cnm hayırlısı ne zamansa o zaman olsun inşYok nerdeee keşke olsamben transfere 5 gün kala iptal olanlardanim 1 yıl tedavi ameliyat ilaç derken estrofem kullanırken lekelenme oldu dr riske atamam dedi rahat bırak kendini 2 ay istediğini yap ilaçları da bırak dedi.simdi tekrar uzun protokol uygulaması yapıyor önce adetin 21. Günü lucrin 3.75 (dün oldum ignemi)sonra adet bekliyorum adetin 2-3 günü kontrol ve estrofem e başlıyorum geçen sefer 20 gün kullandım şimdi daha kısa tutacak 15 gün kullanıp transfer günü belirlenecek
Hosgeldin canım.Merhaba benimde pazartesi transferim oldu 3. Gün embriyosu 2 tane konuldu test günümü bekliyorum rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin inşallah hepimize
HAYIRLISI OLSUN İNŞALLAH RABBİM KUCAĞINIZA ALACAĞINIZ GÜNÜ GÖSTERSİN BİZDE YAŞARIZ UMARIM O GÜZEL BEKLEYİŞLERİİnşhallah öyle olacakbu kadar erken teste çıkması bizi şaşırttı. İnş kan sonucunda güzel çıkar. Sabırsız bekleyiş başladı
41 yumurta ile girdim opuya yürüyemiyordum kasik ağrısından e2 10690 di işlem bittiğinde daha iyiydim ben de 4 kilo aldım göbek kaldı ödem demişti dr bol su için demişti 68kiloyumİlk tüp bebek tutmaz diye bir algı var o yüzden çok tedirginim . Bu arada opudan sonra ki ağrı çok değişiyormul benim 28 yumurta toplandığı için büyük bir hassasiyetm vardı hatta ilk gün kolaydı ikinci gün çok zorlandım bugun 3. Gün dün muayanede cuma tekrar çağırdılar ama bence her şey yolunda ağrılar ve şişkinlik epey gitti. Aldığım 3 kilonun 1 ini vermişim hatta benim gibi kilo alanlar oldu mu bu tedavide
İnşallah çok güzel geçer için rahat ederAA olsun cnm hayırlısı ne zamansa o zaman olsun inşhem yaz havalar çok güzel gezip toz daha güzel morelle girersin transfere hepimiz çok güzel sonuçlar alalım inş . Bugün 4 buçukta randevum var benim de bakalım dr nasıl uygun görecek çok heyecanlıyım
Valla burdayım diye el sallıyor. Hadi gözün aydınHanımlar, kendimi tutamayıp meraktan transfer sonrası 6. Gün yani bugün erken gebelik testi yaptım. Çok erken olduğunu biliyorum ama sabredemedim işteİki farklı marka test kullandım. Yorumlayabilirseniz çok sevinirim
Maşallahİnşhallah öyle olacakbu kadar erken teste çıkması bizi şaşırttı. İnş kan sonucunda güzel çıkar. Sabırsız bekleyiş başladı
Amin amin inşallah kuzumİnşallah çok güzel geçer için rahat ederstres de çok etkiliyor hormonları sen elinden geleni yap sal gitsin gerisi şans
Ayy inşallah gün geçtikçe tekrar test yaparsam paylaşırım koyulaşmasınıMaşallahrabbim hep böyle güzel sonuçlar İçin sabırsızlanmayı nasip etsin Her gün paylaş bizimle de bize de umut olsun
teşekkürler canımProf dr ebru öztürk bahcecı umut tüp bebek merkezi
Rica ederım canmteşekkürler canım
InsaAllah. Son bir yavrucagim kaldi orda zaten. InsaAllah tutar da sil baştan yapmaya gerek kalmazCanımsınsen de hiç stres yapma inşallah güzel olacak her şey
İnsallah oyoe olmaz cnm ilki benimde kimyasaldi vok korkuyorum inşallah bu sefer biximde yüzümüz gülerKızlar moralim çok bozuldu bugün artimed gebelik testi yaptım yine silik çıktı normalde kan günü yarın ama bugün gidip kan testi yaptiracam büyük ihtimalle yine kimyasal oldu benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?