• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Merhabalar arkadaşlar, 5 gün önce 12 Ağustos’ta opu oldum, bugün yani 17 Ağustos’ta da regl oldum. Bu ay histereskopi yapalım demişti diğer ay reglde de donmuş embriyo transferi yapalım diyordu doktorum. Histereskopide çizik atılacak sadece. Olan var mı ? Ağrısı çok oldu mu? Bir de reglden kaç gün sonra bu operasyon oluyor?
Merhaba bende yakın bi zamanda histeroskopi oldum minik bir polip vardı o alındı hiç ama hiç ağrılı bir işlem değil 0 acı ben çok ağladım çok korktum ama boşuna ortalığı kaldırmışım:) tabi hastanenin koşulları dr tecrübeside önemlidir ama benim için 0 acı normal hayatıma devm ettim yani öyle söyliyim. Operasyon adet sonrası 1 hafta içinde olması gerekiyor.

Kızlar moralim çok bozuldu bugün artimed gebelik testi yaptım yine silik çıktı normalde kan günü yarın ama bugün gidip kan testi yaptiracam büyük ihtimalle yine kimyasal oldu benim 😕

Hanımlar, kendimi tutamayıp meraktan transfer sonrası 6. Gün yani bugün erken gebelik testi yaptım. Çok erken olduğunu biliyorum ama sabredemedim işte🤷‍♀️ İki farklı marka test kullandım. Yorumlayabilirseniz çok sevinirim🙏
Hayirli olsun cancazim ❤️ Rabbim sana bagislasin devamini getirsin

Allah razı olsun rabbim size de bu güzel duyguyu tattırsın benım de iyi kalıte 5.gün dondurulmus embrıyoydu bir de bunun dısında sizin uygun anınızı doktorun hesaplaması cok onemlı rahim kalınlıgı ölcumu falan yapılıyor o sırada üç çizgi görüntüsü önemliymıs bastan savma yapıyor bazı doktorlar duyduguma gore ama cok fazla ince ayrıntı var bu durumda yani öncekı yorumda dedıgım gıbı öncelikle hastayı hasta olarak görup degerlendıren doktor şart cunku bazıları bızım umutlarımzla oynayabılecek kapasıtede gelır kapısı gıbı gorunuyoruz cok acı bır durum zaten tüp bebek yaptıran ınsanlar maddi ve manevı bitik duruma gelıyorlar.. Uzun lafın kısası eğer ki istanbul a gıtme sansınız varsa bır de ebru hanımı deneyın gerçekten tavsıyemdır kendısı ılk defa bır doktordan boyle memnun kaldım
Aslında gidebilirim Ebru hocanın soyismi neydi acaba?

Histeroskopi doktorum bana da onerdi ama korkularım var rahim agzını biraz genişletiyomuş diye uydum sana oyle bişeyden bahsettı mi doktorun?
Rahim ağzı ile vajina ağzı farklı yerler acaba o yüzden mi tedirgin oldunuz 2 defa histeroskopi oldum ilki 20 dk ikincisi 45 dk sürdü ilkinde polip alındı yapışıklık açıldı jel ve spiral uygulama yapıldı 2 ay içimde kaldı 2 ay da divina kullandım tekrar hsg çekildi Dr un istediği kadar rahim genişlememis tekrar jel ve balon uygulama yapıldı 3 gün sonra balon çıkartılıp jel spiral ve 2 ay tekrar divina çok da rahat geçti hepsi hiç korkmayın yapışıklık kalırsa bebeğin büyüme alanı küçülüyor bu da düşüklere sebeplerden biri demişti benim rahim küçüktü 1 tane bile transfer olamıyordum şimdi 2 taneyi uygun görüyor dr

Hanımlar, kendimi tutamayıp meraktan transfer sonrası 6. Gün yani bugün erken gebelik testi yaptım. Çok erken olduğunu biliyorum ama sabredemedim işte🤷‍♀️ İki farklı marka test kullandım. Yorumlayabilirseniz çok sevinirim🙏
Hayırlı olsun ne güzel görünüyor 😍kan değerleriniz de güzel çıksın inşallah 💕

Histeroskopi doktorum bana da onerdi ama korkularım var rahim agzını biraz genişletiyomuş diye uydum sana oyle bişeyden bahsettı mi doktorun?
Yok öyle bir şeyden bahsetmedi. İlk tüp bebek olumsuz olunca istedi yapışıklık var dedi temizledi sonrasında bir agrim sızım olmadı çok şükür . Zaten anestezi ile yapıyorlar .korkma inşallah bir sıkıntı olmaz 🍀🤲

Kızlar moralim çok bozuldu bugün artimed gebelik testi yaptım yine silik çıktı normalde kan günü yarın ama bugün gidip kan testi yaptiracam büyük ihtimalle yine kimyasal oldu benim 😕
Bende artimed ile öğrendim bence moralini bozma sakın imkanin varsa bugün git kan ver için rahatlasin

Hayırlı olsun canım inşallah katlanarak değerin artar 🤲

Back