• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Kızlar moralim çok bozuldu bugün artimed gebelik testi yaptım yine silik çıktı normalde kan günü yarın ama bugün gidip kan testi yaptiracam büyük ihtimalle yine kimyasal oldu benim 😕
Gün doğmadan neler doğar derdi anneannem testi verin içiniz rahatlar mı bilmiyorum yarın da verin artışı görmüş olursunuz 12. Gün test yaptırıp 40 -50 değer görüp sağlıklı doğum yapan çok kişi var forumda ilaçlarını da bırakma hiç inşallah güzel sonuçlar alırsınız 🧿🧿🧿💕

Rahim ağzı ile vajina ağzı farklı yerler acaba o yüzden mi tedirgin oldunuz 2 defa histeroskopi oldum ilki 20 dk ikincisi 45 dk sürdü ilkinde polip alındı yapışıklık açıldı jel ve spiral uygulama yapıldı 2 ay içimde kaldı 2 ay da divina kullandım tekrar hsg çekildi Dr un istediği kadar rahim genişlememis tekrar jel ve balon uygulama yapıldı 3 gün sonra balon çıkartılıp jel spiral ve 2 ay tekrar divina çok da rahat geçti hepsi hiç korkmayın yapışıklık kalırsa bebeğin büyüme alanı küçülüyor bu da düşüklere sebeplerden biri demişti benim rahim küçüktü 1 tane bile transfer olamıyordum şimdi 2 taneyi uygun görüyor dr
Kk de okumuştum bazı kadınlara doktorları histeroskopiden sonra hamile kalınca rahim agzını diktirmelerini soylemiş o yuzden biraz endişe duydum acıkcası. Bende 3x5 mm polip cıktı onun için alınmasada olur ama alınsa daha iyi olur denildi ama rahime dokundurmakta mantıklı gelmiyor cok kafamı karıstırdı bu durum. Ama doktorda diyosa olmam gerekıyor. Polip için de jel spiral dediğiniz uygulamalar yapılıyor mu?

Gün doğmadan neler doğar derdi anneannem testi verin içiniz rahatlar mı bilmiyorum yarın da verin artışı görmüş olursunuz 12. Gün test yaptırıp 40 -50 değer görüp sağlıklı doğum yapan çok kişi var forumda ilaçlarını da bırakma hiç inşallah güzel sonuçlar alırsınız 🧿🧿🧿💕
İnşallah kuzum ya 😇

Kk de okumuştum bazı kadınlara doktorları histeroskopiden sonra hamile kalınca rahim agzını diktirmelerini soylemiş o yuzden biraz endişe duydum acıkcası. Bende 3x5 mm polip cıktı onun için alınmasada olur ama alınsa daha iyi olur denildi ama rahime dokundurmakta mantıklı gelmiyor cok kafamı karıstırdı bu durum. Ama doktorda diyosa olmam gerekıyor. Polip için de jel spiral dediğiniz uygulamalar yapılıyor mu?
Rahim ağzı dikilmesi genellikle çoğul gebeliklerde oluyor tekil gebeliklerde risk daha az diye biliyorum çizik atılması da rahim duvarı kendini yenilediği için tutunmayı kolaylaştırdığı söyleniyor rahim içi genişlikte bir problem yoksa spiral takacağını sanmıyorum belki iyileşme süreci için jel uygulama yapabilir.ben dr a çok güvendim tekrar tekrar transfer olup kaybetmek çok daha yorucudur maddi bir yana manevi olarak da çok zor kendimi hep eksik hissettim yetersiz hissettim hiç transfer olmadığım halde doktorunuza güveniyorsaniz yaptırın derim allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 💕

Kızlar moralim çok bozuldu bugün artimed gebelik testi yaptım yine silik çıktı normalde kan günü yarın ama bugün gidip kan testi yaptiracam büyük ihtimalle yine kimyasal oldu benim 😕

Madem test gününüz yarın, kanda baktırın kafa karışıklığı ortadan kalksın.
İdrar testleri iyi ki var da bakabiliyoruz, ama unutmayın ne zaman, hangi idrarla yaptığınıza göre çok farklılık gösterebilir. En kesin sonuç yine kan tahlili.
N Neptunnn ’a da katılıyorum, neler neler var. Kesin sonucu almadan karamsar olmayın 💕

Çok geçmiş olsun zor günler atlatmışsınız nacizane fikrim transfer öncesi TSH değerinizin 2 ve altında tutulması hamilelik boyunca da her ay kontrol edilmesi ilaçlar var hamilelikte de kullanılan içinizi ferah tutun 🤗 rahim ağzı yetmezliği için de 13-14 haftalarda serklaj yapılıyor 😇allah gönlünüzdekini size versin 🥰
Çok teşekkür ederim 🥰Evet metabolizma uzmanına da aynı zamanda gidip tsh aynı seviyede tutulacak ve bebeği metabolizmamın atmaması için ilk 12 hafta kortizon tedavisi uygulanacak . Tabi progesteron tedavisi en yüksek dozdan yapılacak. 12. Haftada da Serklaj yapılacak . Ve tüm hamilelik boyunca kan sulandırıcı iğneler vurulacak.Birazcık yolum uzun olsa da değer 🙏🏻Şu an tüm tedavi rotam belli olduğu için biraz daha içim rahat sanki hamile kalınca bu kez sağlıkla kucağıma alacağım gibi hissediyorum . İnş Rabbim hepimize seneye kucaklarımızda bebişlerimizi sağlıkla doldurmayı nasip etsin 🙏🏻

Hanımlar, kendimi tutamayıp meraktan transfer sonrası 6. Gün yani bugün erken gebelik testi yaptım. Çok erken olduğunu biliyorum ama sabredemedim işte🤷‍♀️ İki farklı marka test kullandım. Yorumlayabilirseniz çok sevinirim🙏
Ay maşallah 🧿 Rabbim nazarlardan korusun . Kesinlikle var gözüküyor . Gün geçtikçe kopkoyu olsun inş 🙏🏻🥰

Merhaba , günaydın ☀️ biz aynı gün transfer olduk , bu sabah adet ağrısıyla uyandım 🤔sende durumlar nasıl ?
Günaydın ☀️
Ben tempolu bir sabaha uyandım o yüzden hiç ağrı hissetmedim ama 2 gün önce vardı benim de. Sonra geçti biraz hareket edince.
Şimdi de dayanamayıp evde test yaptım belbeyaz çıktı 😔 çok erken daha biliyorum ama moralim bozulmadı değil

Çok teşekkür ederim 🥰Evet metabolizma uzmanına da aynı zamanda gidip tsh aynı seviyede tutulacak ve bebeği metabolizmamın atmaması için ilk 12 hafta kortizon tedavisi uygulanacak . Tabi progesteron tedavisi en yüksek dozdan yapılacak. 12. Haftada da Serklaj yapılacak . Ve tüm hamilelik boyunca kan sulandırıcı iğneler vurulacak.Birazcık yolum uzun olsa da değer 🙏🏻Şu an tüm tedavi rotam belli olduğu için biraz daha içim rahat sanki hamile kalınca bu kez sağlıkla kucağıma alacağım gibi hissediyorum . İnş Rabbim hepimize seneye kucaklarımızda bebişlerimizi sağlıkla doldurmayı nasip etsin 🙏🏻
Benim 2.63 çıkmıştı TSH ayda1 kere TSH T3 ve T4 baktiriyorum ben de. devlet hastanelerinde ücretsiz bakılıyormus sağlık ocağında T4 yokmuş oturduğum yerde öyle dedi dr. Tüp bebek doktorum euthyrox 25 mg yazdı 15 günde 1.65 e indi değerim doğru tedaviyi bulduktan sonra olmayacak şey yok.Ayyy inşallah isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın allah sağlıkla gelsinler 🤗😘💕🧿

Günaydın ☀️
Ben tempolu bir sabaha uyandım o yüzden hiç ağrı hissetmedim ama 2 gün önce vardı benim de. Sonra geçti biraz hareket edince.
Şimdi de dayanamayıp evde test yaptım belbeyaz çıktı 😔 çok erken daha biliyorum ama moralim bozulmadı değil
Yaaaa sakın moral bozmak yokkk 🫶 beklemeye devam ❤️

Hanımlar, kendimi tutamayıp meraktan transfer sonrası 6. Gün yani bugün erken gebelik testi yaptım. Çok erken olduğunu biliyorum ama sabredemedim işte🤷‍♀️ İki farklı marka test kullandım. Yorumlayabilirseniz çok sevinirim🙏
Hayırlı olsun 🧿 sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🙏🏼
Sabah ilk idrarla yapın bu testleri diyorlar. Siz de öyle mi yaptınız?

Benim 2.63 çıkmıştı TSH ayda1 kere TSH T3 ve T4 baktiriyorum ben de. devlet hastanelerinde ücretsiz bakılıyormus sağlık ocağında T4 yokmuş oturduğum yerde öyle dedi dr. Tüp bebek doktorum euthyrox 25 mg yazdı 15 günde 1.65 e indi değerim doğru tedaviyi bulduktan sonra olmayacak şey yok.Ayyy inşallah isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın allah sağlıkla gelsinler 🤗😘💕🧿
Ay inşallah canım benim ya böyle konuştukça bile içim Ümit doluyor 🥰. Buradaki olumlu sonuçları gördükçe çok mutlu oluyorum🧿 . Sen hamile misin cnm kaçıncı haftadasın ?

Back