2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Kızlarrr hamileymişim 9. Gün degerim 151 çıktı lekelenmem devam ediyor doktorum coraspini kesmemi istedi pazartesi tekrar kan vereceğim inşallah kimyasal olmaz
Maşallahh Tamına erdirsin inşallah sağlıkla kucağınıza aldığınız günler de gelsin. Bu güzel heyecanı bize de yaşatsın ve devam ettirsin inşallah

Bende gobekten progrstan dex bir vuruluyorum cnm gündüz vurun dedi akşam kan dulandiriciyi vuruyorum iki fitil estrofem bir aspirin sabah prednol az kaldi kesicem
Bende saydiklarinin aynisini kullaniuorum prednol lanetini bende yariya mi dusursem dedim direk birakmak iyi değil diyolar ama sen ne düşünüyorsun ne zaman birakcaksin

Anladim canim bu taze transferde de igne kullandiriyolar mi acaba benim ki büyük ihtimal taze transfer olacak ?

Sonu güzel olurda inşallah canım cektiklerimizi hep unutur gideriz beklenen sey güzel olunca beklemek de güzel oluyo sonuçta valla yumurta toplamadan pek korkmuyorum zaten rahim filmi de cok agrili acılı diye okudum her yerde benim masallah hic agrim olmadi valla anestesi olmadan cekinmistim hemde sadece bi kac saniye bi agrim oldu sonra gecti gitti insallah buda ağrısız olur

Merhaba Bugun 5. Gun transferimin 10. Gunuydu. Sabah 7 de test yaptim 0.0 cikti saat 09.30 da test yapildi 2.00 cikti. Doktor ilaclari kesme ptesi 12. Gunde tekrar test yaptir dedi. Bu iki gun icin artan ornekler varmi etrafinizda ?

Bilmiyorum kimyasal dedikleri bu olsa gerek
Çok üzüldüm sonucunuzun böyle çıkmasına. Geçen ayki ilk transferimde benim de kimyasal olmuştu. Bir an için sevinip umutlanıp sonradan olumsuz haberi alınca neye uğradığını şaşırıyor insan. Ama inanın bu da geçecek. Kendinizi hazır hissettiğinizde belki yeniden deneyeceksiniz, belki mucizeniz sizi çok başka yoldan bulacak. Umudunuzu asla kaybetmeyin

Allah Razı olsun canım Duana çokca aminn. Rabbim cumalemizi sevindirsin

Selam kızlar sevincimi paylaşırken diğer yandan negatif sonuç alanlar içinde üzülüyorum. Umarım en kısa sürede bu sevinci bol bol yaşarsınız
3 Ağustos transferim yapılmıştı Pazartesi test günümdü ama dayanamayıp bugün kan verdim çok şükür pozitif gördüm değerim 356 çıktı. Pazartesi tekrar kan vermemi istedi doktorum inşallah katlanır sağlıklı bi gebeliğim olur 2. Denememdi bu ilk denememde boş keseden dolayı düşük yaşamıştım.

Hep bir git gel zaten buralar. Umarım pozitifler ağır basar, şimdi negatif olanlar çok yakında pozitifi görür ve sağlıkla evlatlarına kavuşur
Sizin de gözünüz aydın. Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…