- Konu Sahibi melekomelek
-
- #2.801
Cok az kalmishayırlısıyla umut olursun bizlere inşallah
inşallah isteyen herkese versin rabbimCok az kalmishayırlısıyla umut olursun bizlere inşallah
Çok geçmiş olsunÇok ilginç ama karanfil daha çok ağrıttı bu sefer tövbe yarabbim hshshs hep öyle geçiriyorum ilaç geçirmiyor benim dişimi. Şimdi geçti ama dört saat çekmiş oldum
İnşallah bol bol artsın tebrik ederimKızlarrr hamileymişim 9. Gün degerim 151 çıktı lekelenmem devam ediyor doktorum coraspini kesmemi istedi pazartesi tekrar kan vereceğim inşallah kimyasal olmaz
MaşallahhKızlarrr hamileymişim 9. Gün degerim 151 çıktı lekelenmem devam ediyor doktorum coraspini kesmemi istedi pazartesi tekrar kan vereceğim inşallah kimyasal olmaz
Amin inşallah rabbim hepimize sağlıklı dogumlar nasip etsinMaşallahhTamına erdirsin inşallah sağlıkla kucağınıza aldığınız günler de gelsin. Bu güzel heyecanı bize de yaşatsın ve devam ettirsin inşallah
Bende saydiklarinin aynisini kullaniuorum prednol lanetini bende yariya mi dusursem dedim direk birakmak iyi değil diyolar ama sen ne düşünüyorsun ne zaman birakcaksinBende gobekten progrstan dex bir vuruluyorum cnm gündüz vurun dedi akşam kan dulandiriciyi vuruyorum iki fitil estrofem bir aspirin sabah prednol az kaldi kesicem
Anladim canim bu taze transferde de igne kullandiriyolar mi acaba benim ki büyük ihtimal taze transfer olacak ?Benim yumurta toplamam 24 haziranda oldu. Donmuş embriyo kullanılacaktı. Rahim dinlendirmeye alındım. Yani 0 ilaç. 2. Adette gittim 2 gün. Estrofem ve kansulandırıcı aspirin verdi. 1 hafta kullandım. Bugün kontrol. Rahim duvarı beklediğimiz gibi dedi ve iğnelere başlattı ve daha bir sürü ağızdan ilaç. Konu iğne olunca namını da çok duyunca diğer tablet haplara takılamadım bile
Sonu güzel olurda inşallah canım cektiklerimizi hep unutur gideriz beklenen sey güzel olunca beklemek de güzel oluyo sonuçtaBenim yumurta toplamam çok iyi geçti. Söylenen ağrı acı karın şişmesi olmadı. O süreçte aktif çalışıyordum ve o akşam yıl sonu gösterim vardı. Beyaz elbise ve topukluyla ne yaprım derken. 0 ağrısız geçti o gece ben bile şok olmuştum. Anestezi var sarsar dedim ama maşallah iyiydim. Yani herkes de başka oluyor bu tarz şeyler sakın okuduklarımdan etkilenme. Öğren bil ip uçları yakala neler yapılmış bak ama herkesin hikayesi başka. İnşallah sağlıkla atlatır düzlüğe çıkarsın. Sonra bir düzlük daha var bize hep beklemeler hep uğraşlar hep koşturmacalar düşmüş ne yaplım
Cok mutlu oldum canım sağlıcakla kat kae arttsin değerin inşallahKızlarrr hamileymişim 9. Gün degerim 151 çıktı lekelenmem devam ediyor doktorum coraspini kesmemi istedi pazartesi tekrar kan vereceğim inşallah kimyasal olmaz
Şuan sanırım testinx güzel çıkmış çok şükürmalesef hiç pozitifi göremedik
Şimdi okudum, çok geçmiş olsunEkran resmî aldım bilee çok teşekkür ederimbidaha ağrırsa öyle yapıcam .ömrüm boyunca ağrıyacak sandım bir ara hahah
Hadi gözünüz aydınKızlarrr hamileymişim 9. Gün degerim 151 çıktı lekelenmem devam ediyor doktorum coraspini kesmemi istedi pazartesi tekrar kan vereceğim inşallah kimyasal olmaz
Çok üzüldüm sonucunuzun böyle çıkmasına. Geçen ayki ilk transferimde benim de kimyasal olmuştu. Bir an için sevinip umutlanıp sonradan olumsuz haberi alınca neye uğradığını şaşırıyor insan. Ama inanın bu da geçecek. Kendinizi hazır hissettiğinizde belki yeniden deneyeceksiniz, belki mucizeniz sizi çok başka yoldan bulacak. Umudunuzu asla kaybetmeyinBilmiyorum kimyasal dedikleri bu olsa gerek
Allah Razı olsun canım Duana çokca aminn. Rabbim cumalemizi sevindirsinCok zor süreçlerden geçiyoruz hepikiz canim cok haklısın zaten igneler hastaneye git geller yormuyo insani yaa en cok su bekleme işi ve sonuca gitme olayi cok yoruyo çok yıpratıyor insanı insallah tez vakitte kavusursun yavruna bu günleri unutursun canım dua dan başka bişey gelmiyo maalesef elimizden
Aminn Rabbim bütün yavrularımızı korusun canımAllah bidaha yasatmasin sana bagislasin canim benim
Hep bir git gel zaten buralar. Umarım pozitifler ağır basar, şimdi negatif olanlar çok yakında pozitifi görür ve sağlıkla evlatlarına kavuşurSelam kızlar sevincimi paylaşırken diğer yandan negatif sonuç alanlar içinde üzülüyorum. Umarım en kısa sürede bu sevinci bol bol yaşarsınız
3 Ağustos transferim yapılmıştı Pazartesi test günümdü ama dayanamayıp bugün kan verdim çok şükür pozitif gördüm değerim 356 çıktı. Pazartesi tekrar kan vermemi istedi doktorum inşallah katlanır sağlıklı bi gebeliğim olur2. Denememdi bu ilk denememde boş keseden dolayı düşük yaşamıştım.
Ben Ankaradayım canımKızlar aranızda Ankarada yaşayan var mı ?
Saol canım Allah razı olsun inşallah teyzesi güzelce dinlendim bugün kanama da durdu çok şükürCok gecmis olsun kuzum cok sevindim iyi olmana o kanamada gecer insallah bol su ic dinlen kuzum insallah güçlü güçlü tutunuyordur kuzucuk onun icindir annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?