- 8 Haziran 2022
- 1.562
- 2.313
- 63
- 26
- Konu Sahibi melekomelek
- #2.821
Teşekkür ederim daha iyiyim çok şükürŞimdi okudum, çok geçmiş olsun
Olmadık zamanda olur zaten hep böyle şeyler. Daha iyi misin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim daha iyiyim çok şükürŞimdi okudum, çok geçmiş olsun
Olmadık zamanda olur zaten hep böyle şeyler. Daha iyi misin?
Hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınızSelam kızlar sevincimi paylaşırken diğer yandan negatif sonuç alanlar içinde üzülüyorum. Umarım en kısa sürede bu sevinci bol bol yaşarsınız
3 Ağustos transferim yapılmıştı Pazartesi test günümdü ama dayanamayıp bugün kan verdim çok şükür pozitif gördüm değerim 356 çıktı. Pazartesi tekrar kan vermemi istedi doktorum inşallah katlanır sağlıklı bi gebeliğim olur 2. Denememdi bu ilk denememde boş keseden dolayı düşük yaşamıştım.
Tamda transfer sonrası olacak ismi simdiKızlar çok fena diş ağrısı çekiyorum iki büklümlüm bir kaç saattir sinirlerim çok bozuldu ne yapcam ben dayanamıyorum ya
Olsun kuzum ise yarasinda iki posette icilirClimara bant (kola yapıştırılıyor östrojen bandı), Oksapar iğne gobekten, coraspin, prednol tablet(Kortizol),multivitamin sabah hap akşam şase (wm multifer),estrofem günde üç kez iki tane,progestan fitil ve progestan igne kalcadan
Polikistik over olduğum için glifor kullanıyorum
Nenelere döndüm bı poşet ilac
Ohh cok sevindim cnm inan o kanamaya korkuya talibiz cogumuz hayirlisiyla tutsundaSaol canım Allah razı olsun inşallah teyzesi güzelce dinlendim bugün kanama da durdu çok şükür
Benim işlerim öyle olur.. bugün hiç dikkat etmedim umarım bir şey olmazTamda transfer sonrası olacak ismi simdi
Kuzum 6 gun iki sonra test gunune kadsr tek hamilelik olursa 4 gunde yarim birak dediler ama sorucam donerim cnm sanadaBende saydiklarinin aynisini kullaniuorum prednol lanetini bende yariya mi dusursem dedim direk birakmak iyi değil diyolar ama sen ne düşünüyorsun ne zaman birakcaksin
Oksaparı ben koldan yaptım hep.Climara bant (kola yapıştırılıyor östrojen bandı), Oksapar iğne gobekten, coraspin, prednol tablet(Kortizol),multivitamin sabah hap akşam şase (wm multifer),estrofem günde üç kez iki tane,progestan fitil ve progestan igne kalcadan
Polikistik over olduğum için glifor kullanıyorum
Nenelere döndüm bı poşet ilac
Ankarada kime gittin cnm orda tedavi ne kadarBen Ankaradayım canım
Yok olmazKızlarrr hamileymişim 9. Gün degerim 151 çıktı lekelenmem devam ediyor doktorum coraspini kesmemi istedi pazartesi tekrar kan vereceğim inşallah kimyasal olmaz
Koldan denemedim bacak denedim nohut gibi şişti girerken de zorlandı hirt hirtOksaparı ben koldan yaptım hep.
Canım senin ilk denemenmiydi.Kızlarrr hamileymişim 9. Gün degerim 151 çıktı lekelenmem devam ediyor doktorum coraspini kesmemi istedi pazartesi tekrar kan vereceğim inşallah kimyasal olmaz
Harika çıkmış değerSelam kızlar sevincimi paylaşırken diğer yandan negatif sonuç alanlar içinde üzülüyorum. Umarım en kısa sürede bu sevinci bol bol yaşarsınız
3 Ağustos transferim yapılmıştı Pazartesi test günümdü ama dayanamayıp bugün kan verdim çok şükür pozitif gördüm değerim 356 çıktı. Pazartesi tekrar kan vermemi istedi doktorum inşallah katlanır sağlıklı bi gebeliğim olur 2. Denememdi bu ilk denememde boş keseden dolayı düşük yaşamıştım.
2. Denemem yaş 30 9 yıllık evliyim ilk denemem kimyasal olmuştu canımCanım senin ilk denemenmiydi.
Bir de yaşın kaç
Listemize ekleyeyim
Değil mi ama? İnsanın içi kıpır kıpır oluyorHarika çıkmış değer
Maşallah katlanarak gitsin inşallah
Gözünüz aydın.
Yaa çok güzel oluyor böyle pozitif haberleri almak.
Benim işlerim öyle olur.. bugün hiç dikkat etmedim umarım bir şey
Cok geçmiş olsun tekrarını yaşamazsın insallahBenim işlerim öyle olur.. bugün hiç dikkat etmedim umarım bir şey olmaz
Saol canım Allah razı olsun inşallah teyzesi güzelce dinlendim bugün kanama da durdu çok şükür
Gözünaydın cnmSelam kızlar sevincimi paylaşırken diğer yandan negatif sonuç alanlar içinde üzülüyorum. Umarım en kısa sürede bu sevinci bol bol yaşarsınız
Gözün aydın cnm kat be kat artar inşallahKızlarrr hamileymişim 9. Gün degerim 151 çıktı lekelenmem devam ediyor doktorum coraspini kesmemi istedi pazartesi tekrar kan vereceğim inşallah kimyasal olmaz
Amin canım inşallahAllah Razı olsun canım Duana çokca aminn. Rabbim cumalemizi sevindirsin