- 25 Şubat 2022
- 32
- 37
- 18
- 35
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #2.701
hakkımızda hayırlısı olsunÖyle valla bende seni çok iyi anlyrm yapacak birşey yok birazda nasip.isleri bunlar iki kere ikiside negatif olunca insanın umudu kalmyr bende şuan ertelemeyi dusunyrm genetik testim çıkana kadar birazda kendimizi toparlamak belki baslarim
Aminn insallah cancazimEvet kuzum benim bu ikinci ilki tazeydi kimyasal oldu insallah bunda beraber guzel haberler aliriz
Hep ilaclar hep perisanlik meselesi iste Allahim hayirlisiyla bebekelrimizi bize bagislasinHayir canim hayla devam ediyorum iyneyede esrofemede 20 gun falandi estrofem iciyorum
Tüp Bebek muayenesi ücretsiz ilk muayene.. sonrasında testler ilk etapta ücretli mesela doktor alttan baktı ve bazı hormon testleri istedi onların parasını verdik. Onun dışında bu süreç boyunca takip, embriyo toplanması, transfer 15.000 TL ... Bu parayı yumurta toplama günü veriyorsun. O zamana kadar para almıyorlar. Senin gittigin yerde nasıl ücretler? Doktor tüp Bebek öncesi vitamin falan neler verdi?
Hemen hemen ayni cnm testler falan ayni ucret ilaclarada bir o kadsr verdim vitamin folbiol ve b vitamini verdi progesteron kan sulandirici igne ecopirin hap falan verdi yumurta toplamada odedim bende ucretiTüp Bebek muayenesi ücretsiz ilk muayene.. sonrasında testler ilk etapta ücretli mesela doktor alttan baktı ve bazı hormon testleri istedi onların parasını verdik. Onun dışında bu süreç boyunca takip, embriyo toplanması, transfer 15.000 TL ... Bu parayı yumurta toplama günü veriyorsun. O zamana kadar para almıyorlar. Senin gittigin yerde nasıl ücretler? Doktor tüp Bebek öncesi vitamin falan neler verdi?
Benimkide 5. Gun canim cift embriyo donmus belirtiler nasil bende bugun bir ara sicak basmasi olduda bixim bura ev cokk sicak ondandir dedimAminn insallah cancazimbenimki 5. Gun cift embriyo seninki nasil
2 sey dikkatimi cekiyor bedenimde biri ayaklarimin sizlamasi digeri de adet sancisi gibi sancilarin girip cikmasi bunun disinda bir belirtim yok birde okadar yoruldum ki geçmiş deneyimlerden pozitif sonuc gorememekten hic heyecan yok oyuzden korkuyorum umutlanmaya kendimi dinlemeyeBenimkide 5. Gun canim cift embriyo donmus belirtiler nasil bende bugun bir ara sicak basmasi olduda bixim bura ev cokk sicak ondandir dedim
Aminnhakkımızda hayırlısı olsun
Test günün ne zman inşallah güzel sonuçlar alırsnn kalbim nasıl sizleri heyecanla beklyr herbirinizin güzel haberleri bana tekrardan umut ışığı oluyor2 sey dikkatimi cekiyor bedenimde biri ayaklarimin sizlamasi digeri de adet sancisi gibi sancilarin girip cikmasi bunun disinda bir belirtim yok birde okadar yoruldum ki geçmiş deneyimlerden pozitif sonuc gorememekten hic heyecan yok oyuzden korkuyorum umutlanmaya kendimi dinlemeye
Acilemi gittin cnm orda yaptilarsa cok iyi bazi aviller cok kotu ondan merak etttim çok geçmiş olsun kuzumGittim çok şükür kötü bir durum yok keseyi gördük ne olur ne olmaz diye de kan tahlili verdik zaten progesteron iğnesi fitili kullanıyorum
Hiç pozitif almadınmi diger denemelerde canm insalalh bunda yüzün gülerherkese günaydın 4. deneme 4 ağustos transfer pazartesi test günümm:)
Ayni kuxum bende ayaga kalkinca yuruyunce az kasik hassasiyetim oluyor diyorum benmi uyduruyorum korkuyor insan sesisce bekleyelim cumaya kadar2 sey dikkatimi cekiyor bedenimde biri ayaklarimin sizlamasi digeri de adet sancisi gibi sancilarin girip cikmasi bunun disinda bir belirtim yok birde okadar yoruldum ki geçmiş deneyimlerden pozitif sonuc gorememekten hic heyecan yok oyuzden korkuyorum umutlanmaya kendimi dinlemeye
11.haftada cvs 15.haftada amniyosentez yalnis hatırlamıyorsam ben cvs yaptıracağım Allah kısmet ederse inşallahHımm anladım kaçıncı ayda yapılması gerekiyor acaba yada ilerleyen aylarda söylerler mi acaba
Ayni kuxum bende ayaga kalkinca yuruyunce az kasik hassasiyetim oluyor diyorum benmi uyduruyorum korkuyor insan sesisce bekleyelim cumaya kadar
Ah canim benim Allah razi olsun persembe günü galiba tam hesaplamadimTest günün ne zman inşallah güzel sonuçlar alırsnn kalbim nasıl sizleri heyecanla beklyr herbirinizin güzel haberleri bana tekrardan umut ışığı oluyor
Cok az kalmisherkese günaydın 4. deneme 4 ağustos transfer pazartesi test günümm:)
Teşekkür ederim doktoruma sorayım ne diyor bakalım. Rabbim kolaylaştırsın hepimizin işlerini11.haftada cvs 15.haftada amniyosentez yalnis hatırlamıyorsam ben cvs yaptıracağım Allah kısmet ederse inşallahbebegin eşinden parca aliniyor daha erkenden cikmis oluyor sonuc
Amin canim inşallah bu kadar eziyetin sonu guzel olsunHep ilaclar hep perisanlik meselesi iste Allahim hayirlisiyla bebekelrimizi bize bagislasin
Amiiiiinnn kuzum benim amiiiinnAmin canim inşallah bu kadar eziyetin sonu guzel olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?