2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Aynen hatta istatiktiklere göre yatıp hamile kalanlarla yatmadan hamile kalanların arasında bir oran farkı bile yokmuş bende okumuştum onu
İnşallah canım değerin yükselir kat be kat
Merak etmeyin, siz dondurulmuş embriyo transferi olduğunuzdan çatlatma iğnesi yapılmadı Yumurtaları toplamadan 36saat kadar önce yapılan iğne.
Okey hatırladım şimdi üstünden 8 sene geçince insan unutuyor

Aynen hatta istatiktiklere göre yatıp hamile kalanlarla yatmadan hamile kalanların arasında bir oran farkı bile yokmuş bende okumuştum onu

Okey hatırladım şimdi üstünden 8 sene geçince insan unutuyor

Ya gerçekten, ben ilk defa Türk forumlarında karşılaştım bu transfer sonrası sürekli yatma olayıyla. Kendi doktoruma sordum, o da hiç yat falan demedi. Geçen transferimden sonra tatile çıktık hatta. Uçak yolculuğu, tatil boyunca sürekli arabayla oradan oraya. Bunların hiçbiri sağlıklı bir gebeliğe engel değil, normal hayat.

Yavrunuzu bir kere kucağınıza aldıktan sonra hepsi unutuluyor belki de
İçim ısındı bir an böyle düşününce.

Çok haklısın ama sonu güzel olmuş çok sevindim sizin adınıza, inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız ve darısı ben cw benim gini isteyen tüm arkadaşlarıma nasip olsun inşallah

Benimde 18 Ağustos kuzum bende bir iyi bir kötü hissediyorum ya

Herkese merhabalar, bugün test günümdü. İlk transferimdi, çift embriyo transferi olmuştum. Maalesef tutmadı. İnşallah herkes hayırlı, güzel haberler alır.
Ya burada pozitif haberleri alınca öyle mutlu oluyorum. Böyle sonuçlanınca da içim sızlıyor. Biliyorum ki kolay değil, ama umarım bir dahakine daha güzel olur her şey

Çıkıyor benim doktor yok dedi ben istedim histereskopi olmayı
Anladım aslında herşeyi bize ilk denemede yaptırsalar belki kimse bu kadar yipranmayacak doktorlar bizim herhalde çok zengin olduğumuzu düşünüyorlar tüp bebek yapınca millet ne emeklerle geliyor oraya biraz ince eleyen sık dokuyan bir doktor bulmam lazım bu sefer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…