- 24 Haziran 2022
- 327
- 545
- 33
- 33
- Konu Sahibi melekomelek
- #2.641
Aynen hatta istatiktiklere göre yatıp hamile kalanlarla yatmadan hamile kalanların arasında bir oran farkı bile yokmuş bende okumuştum onuHiç böyle düşünmeyin, boş yere canınızı sıkmayın. Kendiliğinden hamile kalan kadınlar gebe olduklarını öğrenene kadar neler neler yapıyor. O kadar çalışan kadın hamile kalıyor, neredeyse doğuma kadar işe gidiyor. Hiç olumsuz düşünmeyin.
İnanın, yurt dışında tedavi gören kadınlar normal günlük hayatlarına devam ediyorlar. Transfer günü istirahat et edip diğer güne işe giden var, transfer sonrası ofise dönen de. Kendinizi çok zorlayacak bir şey yapmayın kafi. Olumlu düşünün olumlu olsun
İnşallah canım değerin yükselir kat be katKizlar hayırlı akşamlar hiç geçmeyecek sandığım günler sonunda bitti yarın 12 günüm çok şükür yarın test vericem. 9 gün beta 10.83 çıkmıştı. Dua edin bana da değerim yükselmiş olsun.
Okey hatırladım şimdi üstünden 8 sene geçince insan unutuyorMerak etmeyin, siz dondurulmuş embriyo transferi olduğunuzdan çatlatma iğnesi yapılmadı Yumurtaları toplamadan 36saat kadar önce yapılan iğne.