• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Hiç böyle düşünmeyin, boş yere canınızı sıkmayın. Kendiliğinden hamile kalan kadınlar gebe olduklarını öğrenene kadar neler neler yapıyor. O kadar çalışan kadın hamile kalıyor, neredeyse doğuma kadar işe gidiyor. Hiç olumsuz düşünmeyin.
İnanın, yurt dışında tedavi gören kadınlar normal günlük hayatlarına devam ediyorlar. Transfer günü istirahat et edip diğer güne işe giden var, transfer sonrası ofise dönen de. Kendinizi çok zorlayacak bir şey yapmayın kafi. Olumlu düşünün olumlu olsun ☺️
Aynen hatta istatiktiklere göre yatıp hamile kalanlarla yatmadan hamile kalanların arasında bir oran farkı bile yokmuş bende okumuştum onu
Kizlar hayırlı akşamlar hiç geçmeyecek sandığım günler sonunda bitti yarın 12 günüm çok şükür yarın test vericem. 9 gün beta 10.83 çıkmıştı. Dua edin bana da değerim yükselmiş olsun. 🤲
İnşallah canım değerin yükselir kat be kat ☺️
Merak etmeyin, siz dondurulmuş embriyo transferi olduğunuzdan çatlatma iğnesi yapılmadı ☺️ Yumurtaları toplamadan 36saat kadar önce yapılan iğne.
Okey hatırladım şimdi üstünden 8 sene geçince insan unutuyor 😂

Aynen hatta istatiktiklere göre yatıp hamile kalanlarla yatmadan hamile kalanların arasında bir oran farkı bile yokmuş bende okumuştum onu

Okey hatırladım şimdi üstünden 8 sene geçince insan unutuyor 😂

Ya gerçekten, ben ilk defa Türk forumlarında karşılaştım bu transfer sonrası sürekli yatma olayıyla. Kendi doktoruma sordum, o da hiç yat falan demedi. Geçen transferimden sonra tatile çıktık hatta. Uçak yolculuğu, tatil boyunca sürekli arabayla oradan oraya. Bunların hiçbiri sağlıklı bir gebeliğe engel değil, normal hayat.

Yavrunuzu bir kere kucağınıza aldıktan sonra hepsi unutuluyor belki de 🥰
İçim ısındı bir an böyle düşününce.

Öyle canım keşke devlet hastanesinde olsaydı da pgt ngs orada yaptırsaydık sadece embriyoyu genetik teste göndermem 18bini buldu bi tık daha uygun klinikler de vardı ama benim için laboratuvar çok önemliydi öylelik orayı tercih ettim iyi ki de etmişim çok şükür şuan hamileyim bakma normal asgari ücretle çalışan insanlarız eşimde çalışıyor bende bir müddet sonra insanın gözü görmüyor
Çok haklısın ama sonu güzel olmuş çok sevindim sizin adınıza, inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız ve darısı ben cw benim gini isteyen tüm arkadaşlarıma nasip olsun inşallah 🥰🥰

Merhabaa:)
Nasıl hissediyorsunz kızlar:KK200:
@Evdekikadin B Bennucann Hayat su Hayat su
Test günümü 18 Ağustos olarak belirledi hemşire sizlerin nasıl?

Kasıklarımda doluluk ve rahatsızlık hissi var, ben üşütmüş olabilirim büyük ihtimal:KK43:

melekomelek melekomelek dualarım seninle ve tüm transfer sürecindeki arkadaşlarımıza ve bizim gibi sonuçlarını almayı bekleyenlere:nazar:
Benimde 18 Ağustos kuzum bende bir iyi bir kötü hissediyorum ya😕

Herkese merhabalar, bugün test günümdü. İlk transferimdi, çift embriyo transferi olmuştum. Maalesef tutmadı. İnşallah herkes hayırlı, güzel haberler alır.🙏🏼
Ya burada pozitif haberleri alınca öyle mutlu oluyorum. Böyle sonuçlanınca da içim sızlıyor. Biliyorum ki kolay değil, ama umarım bir dahakine daha güzel olur her şey 🙏🏻

Çıkıyor benim doktor yok dedi ben istedim histereskopi olmayı
Anladım aslında herşeyi bize ilk denemede yaptırsalar belki kimse bu kadar yipranmayacak doktorlar bizim herhalde çok zengin olduğumuzu düşünüyorlar tüp bebek yapınca millet ne emeklerle geliyor oraya biraz ince eleyen sık dokuyan bir doktor bulmam lazım bu sefer

Back