2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Aynisi kuzum sessizim bende senin gibi bekliyorum arada kucuk sinir krizleri gelmiyor degil

Kiz ilk degil ikinci

Benim de ikinci
Hiç dikkat etmedim daha önce.

Siz embriyo başı mı 5 bin e dondurdunz tam anlayamadım mesela 2 yıl dondurmam 10 bin mi olucak tek embriyo
yok yok o dondurma parasını 1 sefer için veriyorsun. ve sayısı önemli mi bilmiyorum bizim 2 tane için direkt bu fiyatları söylediler. her yıl da 100 dolar alınıyor

Ay çok pahalı ama ya 60 bin ne demek
Öyle canım keşke devlet hastanesinde olsaydı da pgt ngs orada yaptırsaydık sadece embriyoyu genetik teste göndermem 18bini buldu bi tık daha uygun klinikler de vardı ama benim için laboratuvar çok önemliydi öylelik orayı tercih ettim iyi ki de etmişim çok şükür şuan hamileyim bakma normal asgari ücretle çalışan insanlarız eşimde çalışıyor bende bir müddet sonra insanın gözü görmüyor

Ben de 17 Ağustos. Progestan iğne fitil estrofem prednol prograf tetradox folbiol glifor yok yok maşallah ben de Rahime 10,7 gibi bişey dedi 17 si alacaklar fazla kalın değil mi

Kızlar bilmeyenler için bu ay transferim iptal olmuştu bilenler bilir ve malesef bugün kovid olduk eğer transfer olsaydı yine iptal olacaktı belli ki her şerde bir hayır varmış gerçekten biz bu ay değerlendirelim dedik ama normal yoldan olur diye oda durdu bana hamile kalmak yasak herhalde

Amniyosentez yaptıracak misiniz genetik ne sıkıntınız vardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…