• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Ya burada pozitif haberleri alınca öyle mutlu oluyorum. Böyle sonuçlanınca da içim sızlıyor. Biliyorum ki kolay değil, ama umarım bir dahakine daha güzel olur her şey 🙏🏻
Tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum açıkçası. Her aşaması o kadar zorduki, göze alamıyorum. O kadar acı, para havaya gitti. Allah herkesin gönlüne göre versin🙏🏼

Humada cnm ahmet beyde hayirli olsun cnm gokhalp beyde fiyatlar nasil ilaclar zaten pahalida tedavi ne kar suan icin

Humada cnm ahmet beyde hayirli olsun cnm gokhalp beyde fiyatlar nasil ilaclar zaten pahalida tedavi ne kar suan icin
Tüp Bebek muayenesi ücretsiz ilk muayene.. sonrasında testler ilk etapta ücretli mesela doktor alttan baktı ve bazı hormon testleri istedi onların parasını verdik. Onun dışında bu süreç boyunca takip, embriyo toplanması, transfer 15.000 TL ... Bu parayı yumurta toplama günü veriyorsun. O zamana kadar para almıyorlar. Senin gittigin yerde nasıl ücretler? Doktor tüp Bebek öncesi vitamin falan neler verdi?

Kızlar bilmeyenler için bu ay transferim iptal olmuştu bilenler bilir ve malesef bugün kovid olduk eğer transfer olsaydı yine iptal olacaktı belli ki her şerde bir hayır varmış gerçekten biz bu ay değerlendirelim dedik ama normal yoldan olur diye oda durdu bana hamile kalmak yasak herhalde 🤣🤣
Geçmiş olsun embriyoların mis gibi duruyor 🥰 covid için c d ve çinko vitaminleri kullanın 4 gün sonra bir şeyiniz kalmaz 💕

Resiprokal translokasyon yani dengeli translokasyon var amniyosentez ne oluyor acaba bilmiyorum onun ne olduğunu
Bebegin suyundan aliniyor genetik test yapiliyor embriyoya yapilan pgt gibi kimisi zaten pgt yapıldı birsey çıkmadı diyip yapmiyor ama genetik dktr yapılmalı diyor ikinci bir kontrol için

Herkese merhabalar, bugün test günümdü. İlk transferimdi, çift embriyo transferi olmuştum. Maalesef tutmadı. İnşallah herkes hayırlı, güzel haberler alır.🙏🏼
Hayırlısı değilmiş üzülme tekrar dene ama pes etme sakın günü ve saati vardır ozmn gelince olur yeterki Allah ol desin hep dua et🤲

Kızlar bilmeyenler için bu ay transferim iptal olmuştu bilenler bilir ve malesef bugün kovid olduk eğer transfer olsaydı yine iptal olacaktı belli ki her şerde bir hayır varmış gerçekten biz bu ay değerlendirelim dedik ama normal yoldan olur diye oda durdu bana hamile kalmak yasak herhalde 🤣🤣
Çok geçmiş olsun canım.
Aynen boşuna demiyorlar her şerde bir hayır vardır diye.
Tez zamanda gönlündeki olsun inşallah 🌿🌷

Herkese merhabalar, bugün test günümdü. İlk transferimdi, çift embriyo transferi olmuştum. Maalesef tutmadı. İnşallah herkes hayırlı, güzel haberler alır.🙏🏼
Geçmiş olsun
İnsan ne diyeceğini bilemiyor böyle durumlarda.
Aynı şeyi yaşayan biri olarak tabi ki anlıyorum.
Allah nasip etsin inşallah.
Dondurulmuş var mıydı?

Back