- 19 Ocak 2021
- 371
- 361
- 53
- 25
- Konu Sahibi melekomelek
- #2.661
Kızlar acill bakar mısınız benim kanamam olmuş yerleşme kanaması gibi bişey değil hemen doktoruma yazdım acile gitsem mi çok korkuyorum bişey oldu diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum açıkçası. Her aşaması o kadar zorduki, göze alamıyorum. O kadar acı, para havaya gitti. Allah herkesin gönlüne göre versinYa burada pozitif haberleri alınca öyle mutlu oluyorum. Böyle sonuçlanınca da içim sızlıyor. Biliyorum ki kolay değil, ama umarım bir dahakine daha güzel olur her şey
Humada cnm ahmet beyde hayirli olsun cnm gokhalp beyde fiyatlar nasil ilaclar zaten pahalida tedavi ne kar suan icin
Tüp Bebek muayenesi ücretsiz ilk muayene.. sonrasında testler ilk etapta ücretli mesela doktor alttan baktı ve bazı hormon testleri istedi onların parasını verdik. Onun dışında bu süreç boyunca takip, embriyo toplanması, transfer 15.000 TL ... Bu parayı yumurta toplama günü veriyorsun. O zamana kadar para almıyorlar. Senin gittigin yerde nasıl ücretler? Doktor tüp Bebek öncesi vitamin falan neler verdi?Humada cnm ahmet beyde hayirli olsun cnm gokhalp beyde fiyatlar nasil ilaclar zaten pahalida tedavi ne kar suan icin
Git acile iğne yapıyorlar progesteron. Kanamayı durduruyor benim kızımda öyle olmuştuKızlar acill bakar mısınız benim kanamam olmuş yerleşme kanaması gibi bişey değil hemen doktoruma yazdım acile gitsem mi çok korkuyorum bişey oldu diye
Geçmiş olsun embriyoların mis gibi duruyor covid için c d ve çinko vitaminleri kullanın 4 gün sonra bir şeyiniz kalmazKızlar bilmeyenler için bu ay transferim iptal olmuştu bilenler bilir ve malesef bugün kovid olduk eğer transfer olsaydı yine iptal olacaktı belli ki her şerde bir hayır varmış gerçekten biz bu ay değerlendirelim dedik ama normal yoldan olur diye oda durdu bana hamile kalmak yasak herhalde
Dondurma işlemine ilk seferde 2.500₺ vermiştim senesi doluncada 1.200₺ ödemiştik . 2 embryo okuştu bende 1 inden negatif sonuc aldım suan 2. Yi transfer olucam 2-3 haftayaEmbriyo dondurma işlemini ne kadara yaptınız? Ve kaç embriyonuz oluştu
Hayırlı olsun tebrik ederimMerhaba kizlar kan verdim sonucum 206 cikti
Ayyy hayırlı olsun canım Allahım kucağına sağlıkla almayı nasip etsin darısı bizlereinşallahMerhaba kizlar kan verdim sonucum 206 cikti
Amin inşallahAyyy hayırlı olsun canım Allahım kucağına sağlıkla almayı nasip etsin darısı bizlereinşallah
Teşekkürler darısı size isteyen herkeseHayırlı olsun tebrik ederim
Geçmiş olsun moralinizi bozmayın belki kendiliğinden olur tedavi sonrası hamile kalan oluyorTekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum açıkçası. Her aşaması o kadar zorduki, göze alamıyorum. O kadar acı, para havaya gitti. Allah herkesin gönlüne göre versin
inşallah. Bir süre vücudumu dinlendirmeyi düşünüyorum.Geçmiş olsun moralinizi bozmayın belki kendiliğinden olur tedavi sonrası hamile kalan oluyor
Hadi gözün aydın olsunMerhaba kizlar kan verdim sonucum 206 cikti
Bebegin suyundan aliniyor genetik test yapiliyor embriyoya yapilan pgt gibi kimisi zaten pgt yapıldı birsey çıkmadı diyip yapmiyor ama genetik dktr yapılmalı diyor ikinci bir kontrol içinResiprokal translokasyon yani dengeli translokasyon var amniyosentez ne oluyor acaba bilmiyorum onun ne olduğunu
Teşekkürler darısı sana inşallahHadi gözün aydın olsun
Hayırlısıyla inşallah canmTeşekkürler darısı sana inşallah
Hayırlısı değilmiş üzülme tekrar dene ama pes etme sakın günü ve saati vardır ozmn gelince olur yeterki Allah ol desin hep dua etHerkese merhabalar, bugün test günümdü. İlk transferimdi, çift embriyo transferi olmuştum. Maalesef tutmadı. İnşallah herkes hayırlı, güzel haberler alır.
İnşallah güzel haberi alırız yarın sendenAmin canım insaAllahhhh
Çok geçmiş olsun canım.Kızlar bilmeyenler için bu ay transferim iptal olmuştu bilenler bilir ve malesef bugün kovid olduk eğer transfer olsaydı yine iptal olacaktı belli ki her şerde bir hayır varmış gerçekten biz bu ay değerlendirelim dedik ama normal yoldan olur diye oda durdu bana hamile kalmak yasak herhalde
Geçmiş olsunHerkese merhabalar, bugün test günümdü. İlk transferimdi, çift embriyo transferi olmuştum. Maalesef tutmadı. İnşallah herkes hayırlı, güzel haberler alır.