- Konu Sahibi melekomelek
- #2.601
Çıkıyor benim doktor yok dedi ben istedim histereskopi olmayıRahim filminde problem varsa çıkmıyormu..zaten yoksa rahim filminin görmediği şeyleri histereskobi yoluyla buluyorlarmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çıkıyor benim doktor yok dedi ben istedim histereskopi olmayıRahim filminde problem varsa çıkmıyormu..zaten yoksa rahim filminin görmediği şeyleri histereskobi yoluyla buluyorlarmi
İnşallah kat kat yükselmiştir canm hayırlısı olsun inşallahKizlar hayırlı akşamlar hiç geçmeyecek sandığım günler sonunda bitti yarın 12 günüm çok şükür yarın test vericem. 9 gün beta 10.83 çıkmıştı. Dua edin bana da değerim yükselmiş olsun.
Merak etmeyin, siz dondurulmuş embriyo transferi olduğunuzdan çatlatma iğnesi yapılmadı Yumurtaları toplamadan 36saat kadar önce yapılan iğne.Bakalım bekliyorum bende ilaçları bırakınca rahatladım gerçekten vücudu epey yoruyorlarmış onu anladım
Mlk anns canım evlatlarını rabbim sana bağışlasın güzel bir gelecek nasip eylesin birde bu çatlatma iğnesi dediğiniz ne oluyor bana öyle bişey yapılmadı transfer günü de merak ettim
Kromozomsal sıkıntı varmiKızlar merhaba benım 1. Tup bebekte 6. Gun 5bc kalıtede embrıyo transfer edıldı kımyasal oldu.2.denemeyı baska yerde yaptık 5. Gun 4aa embrıyo transferı yapıldı degerım ıkı kat arttı sonra gene dustu yanı kımyasal oldu.Bu sekılde olup sonrasında gebelıgı devam eden varmı hısteroskobı yapılacak bu sefer bıde bağıştık serumu kortızol falan kullanacam 2 tane 4aa transfer edılecek ınsAllah son olur
Taze transfer olmadan önce kullaniliyor dogru dondurulmuslarda vurulmuyoruz ozamanMerak etmeyin, siz dondurulmuş embriyo transferi olduğunuzdan çatlatma iğnesi yapılmadı Yumurtaları toplamadan 36saat kadar önce yapılan iğne.
Transfer günü vurulmuyoruz ozmnTaze transfer olmadan önce kullaniliyor dogru dondurulmuslarda vurulmuyoruz ozaman
Her ikisini de yapabilirsiniz, zaten fazla oynamaz ikisi arasındaki fark. Asıl gebelik haftasını doktorunuz daha sonra ultrasonla belirleyecek zaten. Diğeri tamamen matematiksel bir hesap, aşağı yukarı bir fikir olması açısından.Arkadaşlardan biri son adete göre demisti
Aminn canım insaAllah. Korku bastı beni kötü rüyalar görmeye başladım hayîr olsun diye dua ediyorum kimin duası kabul olur bilinmez birbirimize dua edelim insaAllahİnşallah kat kat yükselmiştir canm hayırlısı olsun inşallah
Yok hayır, dondurulmuş transferde vurulmuyor.Transfer günü vurulmuyoruz ozmn
Benim fikrimce transfer günü sayılıp embriyonuz kacinci günse mesela 5.gunse artı 5 gün eklenir diye dusunuyorumHer ikisini de yapabilirsiniz, zaten fazla oynamaz ikisi arasındaki fark. Asıl gebelik haftasını doktorunuz daha sonra ultrasonla belirleyecek zaten. Diğeri tamamen matematiksel bir hesap, aşağı yukarı bir fikir olması açısından.
Tmm teşekkür ederiz canm test günümde yanilmayiz ozmnYok hayır, dondurulmuş transferde vurulmuyor.
Evet, dondurulmuşların da o avantajı var. Acaba iğnenin etkisi kaldı mı diye kara kara düşünmüyorsunTmm teşekkür ederiz canm test günümde yanilmayiz ozmn
Bence degil cok koyu cikmis cnm hemde kaset testte git kan ver guzel haberleri al bir an once insallah sonrada bizKizlar bugün .8. günüm kaset test böyle çıktı catlatmanin etkisi devam ediyormu sizce
Tutunmustir bir tanem insallah hic kendini uzme iste aklina getirme eve gelincede ayaklarinin altina yastik koy dinlenValla kızlar işte bugün ikinci günümdü hiç oturmadım neredeyse nasıl olacak bilmiyorum inşallah yavrular tutunur Transferi saymazsak 6 günüm bugün tutunmuştur eger tutundularsa dimi ya
Aynen öyle hesaplanıyor zaten. Transfer gününden 3/4/5 gün geriye gidince gebe kalınan günü elde etmiş oluyorsunuz.Benim fikrimce transfer günü sayılıp embriyonuz kacinci günse mesela 5.gunse artı 5 gün eklenir diye dusunuyorum
Ben kendimi dinliyom ama hic bir sey yok sadece yuruyunce azicik kasiklarim geriliyor insallah hepimizinki tutar tukendik artik6. Gün sağ kasığıma 6 7 sefer bıçak gibi saplanma oldu birde gögüs uçlarım dokununca acıyor biraz dolgunluk flan yok
15 transferse 10 u diye hesapliyacagizAynen öyle hesaplanıyor zaten. Transfer gününden 3/4/5 gün geriye gidince gebe kalınan günü elde etmiş oluyorsunuz.
Benimde 18 i kuxum 3. Gun igne disinda evden cikmadim hafif evde yuruyorum namazimi kilip hepimize dua ediyorum yuruyunce kasiklarimda azicik agri oluyor yada ben oyle sanıyorum baska bisey yok simdilik hayirlisi hep beraber beklemekteyizMerhabaa:)
Nasıl hissediyorsunz kızlar
@Evdekikadin B Bennucann @Hayat su
Test günümü 18 Ağustos olarak belirledi hemşire sizlerin nasıl?
Kasıklarımda doluluk ve rahatsızlık hissi var, ben üşütmüş olabilirim büyük ihtimal
melekomelek dualarım seninle ve tüm transfer sürecindeki arkadaşlarımıza ve bizim gibi sonuçlarını almayı bekleyenlere