• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Kizlar hayırlı akşamlar hiç geçmeyecek sandığım günler sonunda bitti yarın 12 günüm çok şükür yarın test vericem. 9 gün beta 10.83 çıkmıştı. Dua edin bana da değerim yükselmiş olsun. 🤲
İnşallah kat kat yükselmiştir canm hayırlısı olsun inşallah 🤲

Kızlar merhaba benım 1. Tup bebekte 6. Gun 5bc kalıtede embrıyo transfer edıldı kımyasal oldu.2.denemeyı baska yerde yaptık 5. Gun 4aa embrıyo transferı yapıldı degerım ıkı kat arttı sonra gene dustu yanı kımyasal oldu.Bu sekılde olup sonrasında gebelıgı devam eden varmı hısteroskobı yapılacak bu sefer bıde bağıştık serumu kortızol falan kullanacam 2 tane 4aa transfer edılecek ınsAllah son olur
🤲

Bakalım bekliyorum bende ilaçları bırakınca rahatladım gerçekten vücudu epey yoruyorlarmış onu anladım 🙄
Mlk anns Mlk anns canım evlatlarını rabbim sana bağışlasın güzel bir gelecek nasip eylesin birde bu çatlatma iğnesi dediğiniz ne oluyor bana öyle bişey yapılmadı transfer günü de merak ettim 🤔
Merak etmeyin, siz dondurulmuş embriyo transferi olduğunuzdan çatlatma iğnesi yapılmadı ☺️ Yumurtaları toplamadan 36saat kadar önce yapılan iğne.

Kızlar merhaba benım 1. Tup bebekte 6. Gun 5bc kalıtede embrıyo transfer edıldı kımyasal oldu.2.denemeyı baska yerde yaptık 5. Gun 4aa embrıyo transferı yapıldı degerım ıkı kat arttı sonra gene dustu yanı kımyasal oldu.Bu sekılde olup sonrasında gebelıgı devam eden varmı hısteroskobı yapılacak bu sefer bıde bağıştık serumu kortızol falan kullanacam 2 tane 4aa transfer edılecek ınsAllah son olur
🤲
Kromozomsal sıkıntı varmi

Merak etmeyin, siz dondurulmuş embriyo transferi olduğunuzdan çatlatma iğnesi yapılmadı ☺️ Yumurtaları toplamadan 36saat kadar önce yapılan iğne.
Taze transfer olmadan önce kullaniliyor dogru dondurulmuslarda vurulmuyoruz ozaman

Arkadaşlardan biri son adete göre demisti
Her ikisini de yapabilirsiniz, zaten fazla oynamaz ikisi arasındaki fark. Asıl gebelik haftasını doktorunuz daha sonra ultrasonla belirleyecek zaten. Diğeri tamamen matematiksel bir hesap, aşağı yukarı bir fikir olması açısından.

Her ikisini de yapabilirsiniz, zaten fazla oynamaz ikisi arasındaki fark. Asıl gebelik haftasını doktorunuz daha sonra ultrasonla belirleyecek zaten. Diğeri tamamen matematiksel bir hesap, aşağı yukarı bir fikir olması açısından.
Benim fikrimce transfer günü sayılıp embriyonuz kacinci günse mesela 5.gunse artı 5 gün eklenir diye dusunuyorum

Valla kızlar işte bugün ikinci günümdü hiç oturmadım neredeyse nasıl olacak bilmiyorum inşallah yavrular tutunur 😔🤲🏻 Transferi saymazsak 6 günüm bugün tutunmuştur eger tutundularsa dimi ya 🤔
Tutunmustir bir tanem insallah hic kendini uzme iste aklina getirme eve gelincede ayaklarinin altina yastik koy dinlen

Merhabaa:)
Nasıl hissediyorsunz kızlar:KK200:
@Evdekikadin B Bennucann @Hayat su
Test günümü 18 Ağustos olarak belirledi hemşire sizlerin nasıl?

Kasıklarımda doluluk ve rahatsızlık hissi var, ben üşütmüş olabilirim büyük ihtimal:KK43:

melekomelek melekomelek dualarım seninle ve tüm transfer sürecindeki arkadaşlarımıza ve bizim gibi sonuçlarını almayı bekleyenlere:nazar:
Benimde 18 i kuxum 3. Gun igne disinda evden cikmadim hafif evde yuruyorum namazimi kilip hepimize dua ediyorum yuruyunce kasiklarimda azicik agri oluyor yada ben oyle sanıyorum baska bisey yok simdilik hayirlisi hep beraber beklemekteyiz 🥰🥰🥰

Back