- 18 Temmuz 2022
- 1.271
- 1.153
- 63
- 37
- Konu Sahibi melekomelek
- #2.481
Tasiyicilik fazlaligindan miO değil de maşallahın var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tasiyicilik fazlaligindan miO değil de maşallahın var
Ben özel de yaptırdım canım ngs pgt devlet hastanesinde olmadığı için. Ankara Bahçeci yi tercih etmiştim fiyat konusunda da net bişey diyemem ama benim 3 embriyo ngs ye gitmişti o arada bir transferim ertelendi histereskopi oldum Bahçeci Sağlık da ilk 1 ay bazı iğneleri devlet karşıladı belli bir dozunu yaklaşık 60bini buldu fazlasını bilmiyorum ama şuan için muayene ücreti falan daha pahalı tabi ben direk bahçecinin fiyatlarını biliyorum tahmin edebiliyorum diğer kliniklerine de gidip görüşmek lazımAnladım canım, çok teşekkür ederim cevap için ücretler hakkında aşağı yukarı bir bilgin var mı peki
Umarım son denemeniz olur ve güzel sonuçlar alırsınız ben transfer bekliyorsunuz sandım o yüzden bu sevideyken istemesine şaşırdım. Şuan yaptırıp ona göre başlamanız çok güzel olucaktır. Herşeyi yaptırmak yorucu oluyor ama herşeyi bilip ona göre önemler alınması güvendr hissettiriyor. Bizde aklınıza gelebilecek herşeyi yaptırdık evet çok yorulduk ama neyimiz var neyimiz yok ayrıntılı herşeyimizi biliyoruz. Bilmek güvende hissetiriyor. Genetikten sonuç da bişey çıkarsa da bu sebeple üzülmeyin en azından öğrenildi ve o şekilde önem alınacak bunu unutmayınGerek yok demişti doktor boşuna yapma demişti benim ikinci tüp bebek
dün negatif sonucun aldım artık üçüncüyü düşünürsek o yüzden artık gerek var dedi
Valla bu sefer çok ta düşünmemeye çalışacam gerisi takdiri ilahi inşallah şuan transfer olacak veya olmuş olanların haberlerini alarak Mutlu olacam bir umut ışığı olacak her pozitif haberiYapin bakalım canım içiniz rahat eder en azından cokda düşünme niye olmuyo diye düşündükçe kafayı yiyo çünkü insan
Amin Allah razı olsn çok güzel yazmssn hayırlısı neyse olsn bizde elimzden gelinceye kadar devam edecek sabır ve dua ileinşallah sizden güzel haberler alacazBize mantıksız geliyor, ama çoğu doktor aşama aşama gidiyor. Sonuçta herkesten en başta her tahlili isteseler maliyet de, tedaviye başlama süresi de alıp başını gidiyor. Çoğu tahlil de birçok çift için gereksiz oluyor.
Ama tedavi sürecinde de yolunda gitmeyen bir şey olunca, ya da bir şey fark edilince onun tahlilini istiyorlar elbette. Yaşayan için çok zor bir durum tabii. Keşke baştan yapsalardı diye düşünüyor insan. Ama eleye eleye gidince de asıl sorunu bulmak daha kolay oluyor.
Umarım sonunda güzel sonuca ulaşır bütün bunları hatırlamazsınız bile
Yumurta başına 200-600 gibi bir değer oluyormuş. Benim 1685 değerle 9 tane toplandımelekomelek canim E2 1391 çıkmış yarin tekrar kontrole çağırdılar sence nasıl değer?
Kendin mi söylüyorsun doktora yoksa doktor mu karar veryr histereskopiye umarım birdahaki denemede bunu doktorumla gorusecemKelebek 65 sana bişey deyimmi cnm benimde 3 transferim rahmine baktır dediğimi yalniş anlama lütfen ben 3 de tuttu çok şükür ben rahmine çizik attırdım kimi dedi işe yarar kimi dedi yaramaz ama ben inandım yaptırdım cizigi sende laparoskopik baktır cnm bişey kaybetmen
Bunlar doğal yoldan hamile kalmaya engel mi teşkil edyr canm benim Allah'ın izniyle sağlıklı embriyo ile anne olacaksnX kromozoma bağlı bozukluk, alg 13, tbx22 tasiyiciligi ,ayriyeten eşimle ben far 1 gen tasiyiciligi var yani ben de3 tasiyicilik var çok şükür embriyom saglikli far 1 tasiyicisi olacak eşimle ben gibi
Amin tüm isteyenlere versin inşallah rabbimİnşallah sag salim alirsin kucagina bebigini
Biraz da nerede tedavi gördüğünüze bağlı. Mesela benim 26 tane yumurtam çıktı 18 i döllendi 12 tanesi donduruldu. Ve benden 2 tüp parası 3250 + her bir tüp için 1750 lira istediler 3+3+3+3 şeklinde dondurduğum için 6 bin küsür lira ödedim. Acıbadem’de yaptırdım. Bunu da söylemediler son anda öğrendim hattaAnladım canım, peki ben mesela 2 yıl dondurmak istesem öyle oluyor mu
Aynn öyle çok güzel ve açıklayıcı bir şekilde yazmssnz burda okuduğum hayat hikayeleri insanı tekrardan heveslendiriyor bu sürece tutunmak içinUmarım son denemeniz olur ve güzel sonuçlar alırsınız ben transfer bekliyorsunuz sandım o yüzden bu sevideyken istemesine şaşırdım. Şuan yaptırıp ona göre başlamanız çok güzel olucaktır. Herşeyi yaptırmak yorucu oluyor ama herşeyi bilip ona göre önemler alınması güvendr hissettiriyor. Bizde aklınıza gelebilecek herşeyi yaptırdık evet çok yorulduk ama neyimiz var neyimiz yok ayrıntılı herşeyimizi biliyoruz. Bilmek güvende hissetiriyor. Genetikten sonuç da bişey çıkarsa da bu sebeple üzülmeyin en azından öğrenildi ve o şekilde önem alınacak bunu unutmayın
Ben kendim istedim histereskopi yi onlarda rahmine bakalım dediler bişey varsa müdahale ederiz yok değilse çizik atar çıkarız çok şükür bişey çıkmadı çizik atılması yapildiKendin mi söylüyorsun doktora yoksa doktor mu karar veryr histereskopiye umarım birdahaki denemede bunu doktorumla gorusecem
Kuzum 12 gün sonra tamamen kayboluyo etkisi rahat ol bebeğin seninledirBende öyle tahmin ediyordum ama buradaki çoğu kişi 14.15 gün sürüyor diyor. Kafam karıştı. Kan testinde dün 16.22 çıktı iğne etkisidir diye emin olamadım
Ben kendim istedim histereskopi yiKendin mi söylüyorsun doktora yoksa doktor mu karar veryr histereskopiye umarım birdahaki denemede bunu doktorumla gorusecem
Yok canım güzelliğinin fazlalığındanTasiyicilik fazlaligindan mi
Yaaa gerçekten mi utandım teşekkür ederim o senin kalbinin guzelligiYok canım güzelliğinin fazlalığından
Aynen canim o asamadayim yarin tekrar gidicem kontroleSen şuanda yumurta toplama aşamasındasın değil mi ?
Zaten e2 yüksek çıkınca yumurtaları toplamaya başlıyorlar.
Yumurtanın geliştiğini gösteriyor.
Aynen öyle canım rabbim en kısa sürede yüzünü güldürsün inşallahValla bu sefer çok ta düşünmemeye çalışacam gerisi takdiri ilahi inşallah şuan transfer olacak veya olmuş olanların haberlerini alarak Mutlu olacam bir umut ışığı olacak her pozitif haberi
Peki kac tanesi dollendi canım ? Benimde heralde 6 7 anca çıkar o zaman bu değerleYumurta başına 200-600 gibi bir değer oluyormuş. Benim 1685 değerle 9 tane toplandı
Yaaa gerçekten mi utandım teşekkür ederim o senin kalbinin guzelligi
Yaaa gerçekten mi utandım teşekkür ederim o senin kalbinin guzelligi