- 15 Mayıs 2010
- 6.704
- 5.823
- 398
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #2.321
Allah'ım gönlüne göre versin canım inşallahSelamlar, aynı kaderi paylaşıyoruz. Benim de amh değerim 0.43. Opu öncesi kontrollerde en fazla 3 yumurta gözüküyordu genelde. Ocak ayında opu oldum 6 yumurta toplanmıştı. Ertesi gün aradıklarında 5 i sağlam, 3 ü döllenmiş ikisi bekleniyordu. 6 taneden 2 tane 3. gün embriyosu donduruldu. Hiç olmamasındansa 1 tane olmasi bile yeter, yeterki olsun diye dua ediyorum hep. Benim transferim hemen olmadi rahim duvarim kalinlasmadigi için. Ağustos 2 sinde oldum 2 embriyo birden koydu doktorum. Bakalim yarin test günüm
Ben yumurta geliştirme için iğne kullanmadım. Klomen hap var onu kullandım.Ayy içimi rahatlattinben 2 yumurta gördüm deyince diğerleri hiç büyümez diye düşündüm inşallah bol ve kaliteli yumurtlaalrimiz olsun ne zor işmiş bu benim kızım var kendiliğinden oldu hiç uğraşmadım.. buna 2 yıldır korunmuyorum ama olmadi meğer AMH düşmüş size ne tür ilaçlar yazıldı ne kullandınız?
Amin canım insallah hepimiz hayırlı haberler alırız. yumurta toplama öncesi, B12 new life, D vitamini, imom omega, estrofem, biosteron kullandım. Opu öncesinde de yine iğneler kullandım.Allah'ım gönlüne göre versin canım inşallahbende seninle ortlama aynı durumdayım demekki bende de 5;6 yumurta ancak çıkar tabi dediğin gibi önemli olan kaliteli olması.. yarın test günün ne mutlu sana inşallah hayırlı haberle gelirsin buraya sen hangi ilaçları kullandin?
Sen havuz gibi yaptin sürekli toplattin demekki. Bakalım bana da eğer iğne iyi gelmezse ilacı degidtirecekmisBen yumurta geliştirme için iğne kullanmadım. Klomen hap var onu kullandım.
İnşallah daha kaliteli olmuştur embriyolarım.
İğne bana yaramıyordu zaten. 8-10 yumurta çıkıyordu 2 tane embriyo zor oluyordu.
Klomenle 4 yumurta toplandı 3 tanesi donduruldu.
Sonra tekrar toplatma yaptırdım 5 yumurta toplandı yine 3 tanesi donduruldu.
BanadaAmin canım insallah hepimiz hayırlı haberler alırız. yumurta toplama öncesi, B12 new life, D vitamini, imom omega, estrofem, biosteron kullandım. Opu öncesinde de yine iğneler kullandım.
Bu arada hangi sehirdesiniz? Ben kayserideyimSelamlar, aynı kaderi paylaşıyoruz. Benim de amh değerim 0.43. Opu öncesi kontrollerde en fazla 3 yumurta gözüküyordu genelde. Ocak ayında opu oldum 6 yumurta toplanmıştı. Ertesi gün aradıklarında 5 i sağlam, 3 ü döllenmiş ikisi bekleniyordu. 6 taneden 2 tane 3. gün embriyosu donduruldu. Hiç olmamasındansa 1 tane olmasi bile yeter, yeterki olsun diye dua ediyorum hep. Benim transferim hemen olmadi rahim duvarim kalinlasmadigi için. Ağustos 2 sinde oldum 2 embriyo birden koydu doktorum. Bakalim yarin test günüm
Bol balık ye, paketli gıdalar tüketmemeni tavsiye ederim. Bol yeşillik bir deBanada
D vitamini
Biesteron
Multifer plus
B12
Youplus diye vitaminler verdi 3 haftadır kullanıyorum inşallah bir fayda sağlar
Bu arada hangi sehirdesiniz? Ben kayserideyim
Tmm cnm inşallah alayım balıkBol balık ye, paketli gıdalar tüketmemeni tavsiye ederim. Bol yeşillik bir de
Hakkımızda hayırlısı olsunTmm cnm inşallah alayım balıkAkdeniz usulü beslenme yap dedi asistan bol yeşillik salata ve protein hadi bakalım inşallah hayırlısı
Çok güzel bir haber buuuKızlar tahlil sonuçlarım çıkmış.
Pazartesi transfer oluyorum
Yarın kalçaları kevgir etmeye başlıyorum yani
Ayyy Allah nasip etsin hepimize inşallah
Merhaba kayseride hsngi foktora gidiyorsunuz acabaBu arada hangi sehirdesiniz? Ben kayserideyim
Merhaba kayseride hangi doktora gidiyorsunuzBu arada hangi sehirdesiniz? Ben kayserideyim
AminÇok teşekkür ederim o an cevap veremedim kaldı
Hepimiz için güzel olsun inşallaah
Anca eve gidiyorum aklım köpüşümde bir saate varırım diye düşünüyorum
Ne güzel bir haberKızlar tahlil sonuçlarım çıkmış.
Gözün aydın canım hakkında hayırlısı olsun güzel sonuçlar alırsın inşallahKızlar tahlil sonuçlarım çıkmış.
Evet gebelikte baya bi yükselirGebelikte yükselmesi gerekiyor ozmn
Ayyy inşallah CanımÇok güzel bir haber buuu
Hadi Allahın izniyle işin rast gitsin
Teşekkür ederim.Ne güzel bir haber
Gözünüz aydın, güzel sonuçlar alın inşallah
Gökalp bey. Sizde mi kayseridesinizMerhaba kayseride hsngi foktora gidiyorsunuz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?