- 14 Mart 2022
- 2.446
- 6.901
- 88
- 43
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #2.181
Yok hiçbir sıkıntı yok dediler en son rahim filminide çektim rahim kalınlığı iyi kalitesi iyi günü iyi bize çok umut verdiler bizde çok umutlandik ya bir yerde bir sıkıntı var olmuyor yada nasip deilGeçmiş olsun canım.
Ben umutluydum senden
Aa kalite demiştin.
Zamanı var demek ki.
Rahimde falan sıkıntın yoktu değil mi
Var donmuslarim ama ben bir daha orda yaaparmiyim bilmyrm öyle nasip deilmis ama inşallah doktolarinda gozeldne kaçırdığı birşey yok o kadar emek veryrz sonu hiç olmadıÜzüldüm canım hersey guzeldi halbuki neyse vardır Rabbimin bi bildiği üzülme demicem illaki üzüleceksin bu son uzulmelerin olur inşallah canım içini ferah tut ne güzel donmuslarin var yaşın daha küçük zamanın çok olur Allah'ın izniyle zamanı var demek ki
10 gun boyunca hangi ilaçları kullandın canım ?Kızlar şimdi muayene oldum.
Bugün adetin 10. günü.
Rahim 10 milim olarak ölçüldü.
Gayet iyi dedi.
Tahlil sonucuma göre arayacaklar.
daha pazartesiye gidicem dolmadı 11 gün meyan kökü önerdiler bana da11.günde ne kadar olmustu rahım kalınlıgı
bende guzelce kalınlaşsın dıye nar suyu ıcmeye basladım
Dekort10 gun boyunca hangi ilaçları kullandın canım ?
transfer günü belirlendimi
Bide ben 4-5 gün organik nar suyu içtim. Yine devam edeceğim.10 gun boyunca hangi ilaçları kullandın canım ?
transfer günü belirlendimi
Hayırlı olsun canım transfer yaklasti deseneKızlar şimdi muayene oldum.
Bugün adetin 10. günü.
Gayet iyi dedi.
Valla cikmayanda oluyo canım ama o şans bizide bulur mu orasini bilememVar donmuslarim ama ben bir daha orda yaaparmiyim bilmyrm öyle nasip deilmis ama inşallah doktolarinda gozeldne kaçırdığı birşey yok o kadar emek veryrz sonu hiç olmadızaten testen sonra hiç umudum kalmadı doktorlar idrar testinin erken olduğunu soyler idrar testi yapanlar hepsi doğru cikyr
Amin canımAynen hiç modunu düşürme.
Kafanı dağıtmış olursun bu süreçte.
Cimcime kardeş ister tabi istemez mi.
Allah en yakın zamanda nasip etsin hepimize
Ah canım hayırlısı olsun ne diyebiliriz ki Allah’tan umut kesilmez bir dahaki sefere inşallah rabbim ol derse olucaktırOlmadı malesef
Ooo çok iyi canım tahlil sonucunda iyiyse bi kaç gün içinde transfer yapar aretKızlar şimdi muayene oldum.
Bugün adetin 10. günü.
Gayet iyi dedi.
Sağol canımHayırlı olsun canım transfer yaklasti desene
Verdi bir sürü iğne ilaç.Amin canım
Ah canım hayırlısı olsun ne diyebiliriz ki Allah’tan umut kesilmez bir dahaki sefere inşallah rabbim ol derse olucaktır
Ooo çok iyi canım tahlil sonucunda iyiyse bi kaç gün içinde transfer yapar aret
İnsallah canım tabi sonda transferin olur inşallah kavuşursun yavrunaSağol canım
İnşallah cumartesi son kontrol olur
inan ki acını üzüntünü şuan içimde yaşıyorumYok hiçbir sıkıntı yok dediler en son rahim filminide çektim rahim kalınlığı iyi kalitesi iyi günü iyi bize çok umut verdiler bizde çok umutlandik ya bir yerde bir sıkıntı var olmuyor yada nasip deil
aa bır suru ılac var sende benım sadece estrofemDekort
Folbiol
Coraspin
Birde divina ama sadece beyazları kullandım.
Şimdi iğneleri ilaçları yazmışlar onları aldım.
Transfer henüz belli değil.
Dekort hormon içinaa bır suru ılac var sende benım sadece estrofem
Evet ilaçlar çok pahalı ben transfer günü 2240 tl ödedim eczaneye bi de divina alman iyi olmuş cyclo çok gaz yapıyor divina daha iyiVerdi bir sürü iğne ilaç.
Anammm ne pahalı olmuşlar yaw
Yaa çok üzüldüm canımOlmadı malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?