2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

10 paket gonalf derken 10 kutu mu alman gerekiyo o kadar ilaci ne yapacakmissin ki bende basladim yeni bana 3 kutu yazdilar 150ml olarak vurunuyorum bir kutu 4 gun gidiyo anlamadim valla cok fazla yazmışlar

merhaba canım
bende senın gıbı sgk lıden yararlanmıstım tedavımde.
6 ay gecerlı o receten.
her kontrole gıttıgınde gerektıgı kadarını yazdır.
hepsını alırsan hepsı elınde kalabılır.
cunku belkı hemen o ılk denemden hamıle kalırsan elınde kalan ılacları ne yapacaksn??

bu konuda senı bılınclendırmelerı gerekırdı.
mesela benım tedavım 1 sene surdu 6 ay boyunca her muayenede gerektıgı dozu yazıdırp aldım.

hepsını toplu alma elınde kalmasın

10 paket gonalf derken 10 kutu mu alman gerekiyo o kadar ilaci ne yapacakmissin ki bende basladim yeni bana 3 kutu yazdilar 150ml olarak vurunuyorum bir kutu 4 gun gidiyo anlamadim valla cok fazla yazmışlar
Yaaa bende anlamadım ısrarla bu kadar kutunun bana karşıladığını söylüyorlar bende anlayamadım. Ki zaten karşılamıyor 4500 ünite alabiliyorum. Ne alıcağımı şaşırdım. Amh 0.50 onun haricinde de bir sorunum yok şimdilik

Malesefff zaten belliydi
Üzüldüm canım hersey guzeldi halbuki neyse vardır Rabbimin bi bildiği üzülme demicem illaki üzüleceksin bu son uzulmelerin olur inşallah canım içini ferah tut ne güzel donmuslarin var yaşın daha küçük zamanın çok olur Allah'ın izniyle zamanı var demek ki

Hay Allah razı olsun. Bana diyorlar ki bu ilaçları devlet karşılıyor git al gel. İyi de devlet 4500 karşılıyor yani iki ilaçtan da bu kdar paket alamıyorum. Hemşireler mi yanlış yönlendiriyor. Doktorla görüşeyim o yazsın öyle mi

Arkadas demis yaa canim onunda dedigi gibi 6 ay geçerli demek ki reçete ben onu pek bilmiyorum bana hep yetecek kadar yazdilar yetmedigi zaman tekrar yazdilar belki tekrar tekrar ugrasmayalim diye oyle yaptilar bence verdikleri kadarini al gerisi dursun bittiginde tekrar soylersin doktoruna duruma göre birsey derler heralde

ben kullanılacak kadar dozu yazmanızı rıca edıyorum de
bu tedavıde bızlerı cok kullanıyorlar ve bılınclendırmıyorlar kendı kendımıze basımıza geldıkce tecrube edıyoruz malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…