- 27 Aralık 2019
- 1.827
- 1.871
- 133
- 31
- Konu Sahibi melekomelek
-
- #2.201
Hayırlı olsun canım sımsıkı tutunsun bebişinBen transferden çıktımyine hemen tuvalete gittim dayanamadım… birazdan serum verilecek onu bekliyorum
İnsallah hic bisey olmaz cnm bende acile gittim igne vurdurmaya 10 dk lik yolu bir saatte gidip geldim insan korkuyor duramiyor naparsinValla yan düz yattım sadece yüzüstü yatmadım evde lavaboya felan gittim bugün işe başlıcam bakalım nasıl olacak yavaş yürüyeyim diye 22 dk önce çıktım
Çok teşekkür ederim inşallahHayırlı olsun canım sımsıkı tutunsun bebişinne serumu takacaklar ?
Hayirli olsun canim bir 4 saat gibi bende aldimÇok teşekkür ederim inşallah
Intralipid diye bir şey sanırım
AYYY HADI HEYECANLI BEKLEYISE SIRA GELDIIII :)Ben transferden çıktımyine hemen tuvalete gittim dayanamadım… birazdan serum verilecek onu bekliyorum
NE İŞE YARIYOR BEN HIC DUYMADIMHayirli olsun canim bir 4 saat gibi bende aldim
Sağolun 6 saat dedi çok şaşırdım. Olsun şifa olsun inşallahHayirli olsun canim bir 4 saat gibi bende aldim
EveeetAYYY HADI HEYECANLI BEKLEYISE SIRA GELDIIII :)
BAKALIM ILK YAPTIGIN IDRAr testını BIZIMLEDE PAYLASACAKSINN ANLASTIKMIII :)
YA BENDE HEMEN ARDINDAN GIDIYORUM YAA BANA YAT DIYORLAR AMA OLMUYORKI HEMEN KALKIYORUM
Rabbim olumlu sonuçlar almayı nasıp etsin canım.Ben transferden çıktımyine hemen tuvalete gittim dayanamadım… birazdan serum verilecek onu bekliyorum
Bağışıklık güçlendirici.Rabbim olumlu sonuçlar almayı nasıp etsin canım.Bana tarnsfer sonrası serum verilmedi. Serumun verilme nedeni ne
Hadi hayırlı olsun transferinEveeethahaha yapar mıyım bilmiyorum
Dayanamadım çatlıyordum ya
Fiyatı ne olmuş çok merak ettim.Sağolun 6 saat dedi çok şaşırdım. Olsun şifa olsun inşallah
Çok sağol bencedeHadi hayırlı olsun transferin
Güzelce dinlen, kitap oku, film izle.
Belirti belirti diye de kafanı hiç yorma.
Ben transferden sonra evde test yapmıycam. 7. Veya 8. Gününde sabah kahvaltısında sucuk pişiricem. Öyle anlarım tutup tutmadığını
1250Fiyatı ne olmuş çok merak ettim.
Ben geçen sene 2 kere taktırdım transfer öncesi ve transfer günü olarak. Ya 500 liraydı ya da 750 iydi. Tam hatırlamıyorum.
Ne aldın kız öyle.Evet ilaçlar çok pahalı ben transfer günü 2240 tl ödedim eczaneye bi de divina alman iyi olmuş cyclo çok gaz yapıyor divina daha iyi
Amiiin ecmainRabbim olumlu sonuçlar almayı nasıp etsin canım.Bana tarnsfer sonrası serum verilmedi. Serumun verilme nedeni ne
Hadi gözün aydinBen transferden çıktımyine hemen tuvalete gittim dayanamadım… birazdan serum verilecek onu bekliyorum
Hadi hayırlı olsunBen transferden çıktımyine hemen tuvalete gittim dayanamadım… birazdan serum verilecek onu bekliyorum
SağolunHadi gözün aydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?