• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ağustos Ayında Transfer Olacaklar

Geçmiş olsun canım.
Ben umutluydum senden
Aa kalite demiştin.
Zamanı var demek ki.
Rahimde falan sıkıntın yoktu değil mi
Yok hiçbir sıkıntı yok dediler en son rahim filminide çektim rahim kalınlığı iyi kalitesi iyi günü iyi bize çok umut verdiler bizde çok umutlandik ya bir yerde bir sıkıntı var olmuyor yada nasip deil😔

Üzüldüm canım hersey guzeldi halbuki neyse vardır Rabbimin bi bildiği üzülme demicem illaki üzüleceksin bu son uzulmelerin olur inşallah canım içini ferah tut ne güzel donmuslarin var yaşın daha küçük zamanın çok olur Allah'ın izniyle zamanı var demek ki ❤️
Var donmuslarim ama ben bir daha orda yaaparmiyim bilmyrm öyle nasip deilmis ama inşallah doktolarinda gozeldne kaçırdığı birşey yok o kadar emek veryrz sonu hiç olmadı😭😭zaten testen sonra hiç umudum kalmadı doktorlar idrar testinin erken olduğunu soyler idrar testi yapanlar hepsi doğru cikyr

Var donmuslarim ama ben bir daha orda yaaparmiyim bilmyrm öyle nasip deilmis ama inşallah doktolarinda gozeldne kaçırdığı birşey yok o kadar emek veryrz sonu hiç olmadı😭😭zaten testen sonra hiç umudum kalmadı doktorlar idrar testinin erken olduğunu soyler idrar testi yapanlar hepsi doğru cikyr
Valla cikmayanda oluyo canım ama o şans bizide bulur mu orasini bilemem 😔 hakkinda hayırlısı olsun canim biraz dinlen kafani rahatlat sonra eşinle karar verirsiniz ne yapacağınıza rabbim tez vakitte yavrularimiza kavustursun hepimizi inşallah 🤲

Aynen hiç modunu düşürme.
Kafanı dağıtmış olursun bu süreçte.
Cimcime kardeş ister tabi istemez mi.
Allah en yakın zamanda nasip etsin hepimize 🙏🙏
Amin canım 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Ah canım hayırlısı olsun ne diyebiliriz ki Allah’tan umut kesilmez bir dahaki sefere inşallah rabbim ol derse olucaktır 🥰
Kızlar şimdi muayene oldum.
Bugün adetin 10. günü.
Rahim 10 milim olarak ölçüldü.
Gayet iyi dedi.
Tahlil sonucuma göre arayacaklar.
Ooo çok iyi canım tahlil sonucunda iyiyse bi kaç gün içinde transfer yapar aret 🥰

Amin canım 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Ah canım hayırlısı olsun ne diyebiliriz ki Allah’tan umut kesilmez bir dahaki sefere inşallah rabbim ol derse olucaktır 🥰

Ooo çok iyi canım tahlil sonucunda iyiyse bi kaç gün içinde transfer yapar aret 🥰
Verdi bir sürü iğne ilaç.
Anammm ne pahalı olmuşlar yaw 🤔🤔

Yok hiçbir sıkıntı yok dediler en son rahim filminide çektim rahim kalınlığı iyi kalitesi iyi günü iyi bize çok umut verdiler bizde çok umutlandik ya bir yerde bir sıkıntı var olmuyor yada nasip deil😔
inan ki acını üzüntünü şuan içimde yaşıyorum :KK43:
sanırım senınde 2.denemeydi sanırım :KK43:

Back