• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2021de Hamile Kalmak İsteyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Allah Allah akşam diyorlar hangi saatti unuttum da daha kesin sonuç oluyo diye bi bak bakalım içindeki kullanma talimatına
Eltim eczaci ona sorarak aldim aslinda soyledigi markayi soyledigi sekilde falan da yaptım surekli pozitif ciktiginda gebelik oluyo genelde diyo ama benim kan testimde negatifti oda anlam veremedi

Eltim eczaci ona sorarak aldim aslinda soyledigi markayi soyledigi sekilde falan da yaptım surekli pozitif ciktiginda gebelik oluyo genelde diyo ama benim kan testimde negatifti oda anlam veremedi
Son ilişkiden sonra 10 12 gün geçti mi genelde öyle geçiyormuş yanılmıyorsam kana

Son ilişkiden sonra 10 12 gün geçti mi genelde öyle geçiyormuş yanılmıyorsam kana
Valla kuzum ben henuz ovulasyon takibi falan yapmiyordum oncesinde oyuzden gun asiri iliski yaşıyorduk hic hatirlayamiyorum o yuzden bu haftada adet olmazsam tekrar test yapcam baklm

İnşaallah canım hep dualarımda zaten Rabbim tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah inan kendim pozitif çıkmış gibi sevinirim valla umut olursun
Canım benim Rabbim hepimize tatdirsin en kısa zaman da insanin gördükçe içi gidiyor :( Hepimiz hamiş olalım inşallah Rabbim inşallah 🤲
Hadi insallah pozitif cikar kuzum dualarim seninle
İnşallah kuzum benim hepimizin öyle olsun sonuçları Rabbimin izniyle 🤲♥️

Valla kuzum ben henuz ovulasyon takibi falan yapmiyordum oncesinde oyuzden gun asiri iliski yaşıyorduk hic hatirlayamiyorum o yuzden bu haftada adet olmazsam tekrar test yapcam baklm
İnşaallah seninki de pozitif olur kuzum yaa hayırlısı ile sağlık ile inşallah ne güzel olur valla hadi bakalım 🥰🥰

Canım benim Rabbim hepimize tatdirsin en kısa zaman da insanin gördükçe içi gidiyor :KK43: Hepimiz hamiş olalım inşallah Rabbim inşallah 🤲

İnşallah kuzum benim hepimizin öyle olsun sonuçları Rabbimin izniyle 🤲♥️
İnşaallah canım hayırlısı ile inşallah yarın yaptırcan mı kan testi bizleri etiketle haberdar et

İnşaallah seninki de pozitif olur kuzum yaa hayırlısı ile sağlık ile inşallah ne güzel olur valla hadi bakalım 🥰🥰
Ay insallah kuzum bende pco gorunumu var sadece hormonlsrim falan gayet iyi ama umutsuzum yinede 🤦‍♀️ sağlıkla hepimize nasip olsun inşallah

Ay insallah kuzum bende pco gorunumu var sadece hormonlsrim falan gayet iyi ama umutsuzum yinede 🤦‍♀️ sağlıkla hepimize nasip olsun inşallah
İnşaallah güzel olur canım bendeki Pkos baya inatçı yani yağa yatırıp bala batırdım tabiri caizse Bana mısın demiyor 🤣🤣

Back