• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2021de Hamile Kalmak İsteyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Senden de Allah razı olsun canım, bizi bizden daha iyi kim anlayabilir ki, burda birbirimizin destekçisiyiz, heer zamab da olmaya hazırım 🤗🤗 Anne olmak isteyen her kul için duam var 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 Rabbim biliyor, azıcık sabır edeceğiz, cumanın hürmetine Rabbim dualarımızı kabul etsin, gönlümüzdeki hayreylesin, hayırlı olanı da gönlümüze razı eylesin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Amiin amin canım 💛

Ben de öyleyim de çıkıp kendimi yollara aticam yuruyebildigim kadar yürüyeceğim 😶 sen adetten sonra mi böyle oldun paradi
Ah yavrularım benim ya, üzülüyorum kuzular 😔😔 dile çok kolay takmayın, düşünmeyin demek. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin, gönlümüzü feraha kavuştursun, sıkıntılarımızı gidersin 🤲🏻🤲🏻

Ah yavrularım benim ya, üzülüyorum kuzular 😔😔 dile çok kolay takmayın, düşünmeyin demek. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin, gönlümüzü feraha kavuştursun, sıkıntılarımızı gidersin 🤲🏻🤲🏻
Aminn kuzum inşallah bende güldürmeye çalışıyorum ama 🤦‍♀️🤷‍♀️

Toplaşıp öyle sarılıp ağlasak sonuna kadar, sonra da derin bir Ohh çekip silkelenip kendimize gelsek
Gelmiyo aklıma yapılabilecek bişey
Hadi bende çıkcam yürüyüşe sende hazırlan ağlamak geliyorsa içinden ağla rahatla ama sonrasında toparlanmak lazım düşünsene belki olsası var ama bu stres yüzünden olmuyor
Hadi bakalım güzelce yürüyelim
düşebiliriz olabilir ama geri daha güçlü kalkıcaz
Kadınız biz doğamızda var o güç
Toparlanma vakti💪💪

Back