- 25 Aralık 2020
- 673
- 783
- 33
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam canım hoş geldin aramızaSelam kızlar, 2021 yılı bizi mucizelerize kavuştursun inşallah rabbim sana emanet
Hosbukduk canimm, insallah topix uğurlu gelir hepimizeSelam canım hoş geldin aramıza
Günaydın hayırlı cumalar herkese canım
Günaydın kuzum hayırlı cumalar aylak aylak kahvaltı yapıyordumCatlak-kurabiye yoksun nerdesin
Aminn inşallah canımSelam kızlar, 2021 yılı bizi mucizelerize kavuştursun inşallah rabbim sana emanet
Amiin amin canımSenden de Allah razı olsun canım, bizi bizden daha iyi kim anlayabilir ki, burda birbirimizin destekçisiyiz, heer zamab da olmaya hazırım Anne olmak isteyen her kul için duam var Rabbim biliyor, azıcık sabır edeceğiz, cumanın hürmetine Rabbim dualarımızı kabul etsin, gönlümüzdeki hayreylesin, hayırlı olanı da gönlümüze razı eylesin
Evet kuzu P paradiseislander nerelerdesin nasılsın iyimmiisinP paradiseislander sesin çıkmıyor nerelerdesin
Evdeyim kızlarEvet kuzu P paradiseislander nerelerdesin nasılsın iyimmiisin
Kuzummmmm yapma ama böyleEvdeyim kızlar
Odunsu donuk ruh halimle yaşıyorum
Ben de öyleyim de çıkıp kendimi yollara aticam yuruyebildigim kadar yürüyeceğim sen adetten sonra mi böyle oldun paradiEvdeyim kızlar
Evdeyim kızlar
Kesinlikle tavsiye ederim yürüyüş çok iyi geliyor ama hareketli şarkılar ile yürüyün tutup da müslüm babadan itirazım var felan açmayınBen de öyleyim de çıkıp kendimi yollara aticam yuruyebildigim kadar yürüyeceğim sen adetten sonra mi böyle oldun paradi
Ah yavrularım benim ya, üzülüyorum kuzular dile çok kolay takmayın, düşünmeyin demek. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin, gönlümüzü feraha kavuştursun, sıkıntılarımızı gidersinBen de öyleyim de çıkıp kendimi yollara aticam yuruyebildigim kadar yürüyeceğim sen adetten sonra mi böyle oldun paradi
Aminn kuzum inşallah bende güldürmeye çalışıyorum amaAh yavrularım benim ya, üzülüyorum kuzular dile çok kolay takmayın, düşünmeyin demek. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin, gönlümüzü feraha kavuştursun, sıkıntılarımızı gidersin
Her şey karışık,ortaya karışık ruh hâli, sadece bebek oluyo olmuyo neden olmuyo meselesi de değil, karmaşık işteBen de öyleyim de çıkıp kendimi yollara aticam yuruyebildigim kadar yürüyeceğim sen adetten sonra mi böyle oldun paradi
Ah kuzum benim yapabileceğimiz bi şey varsa söyle elimizden ne gelirseHer şey karışık,ortaya karışık ruh hâli, sadece bebek oluyo olmuyo neden olmuyo meselesi de değil, karmaşık işte
Allah iyiliğimizi versin
Toplaşıp öyle sarılıp ağlasak sonuna kadar, sonra da derin bir Ohh çekip silkelenip kendimize gelsekAh kuzum benim yapabileceğimiz bi şey varsa söyle elimizden ne gelirse
Hadi bende çıkcam yürüyüşe sende hazırlan ağlamak geliyorsa içinden ağla rahatla ama sonrasında toparlanmak lazım düşünsene belki olsası var ama bu stres yüzünden olmuyorToplaşıp öyle sarılıp ağlasak sonuna kadar, sonra da derin bir Ohh çekip silkelenip kendimize gelsek
Gelmiyo aklıma yapılabilecek bişey