- 19 Kasım 2020
- 22.003
- 48.078
- 548
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
Bende 3 buçuk yıllık evliyim kuzum bende de pkos var ondan olmuyor inşallah olumlu çıkar sonucun burada bizimle paylaş bizde mutlu olalım inşallahHoş buldumm burdan hep beraber Musmutlu ayrılmak dileğiyle diyorum ❤
Ben 3 buçuk yıllık evliyim , ilk kez 2 sene önce çocuk sahibi olmak istedik ancak eşimde varikosel sorunu olduğunu öğrendik , ileri hareketli %20 civarları çıkınca eşim varikosel ameliyatı oldu, 6 ay sonra değerlerimiz ilk kez yükseldi , ancak sonra garip bir şekilde tekrar aşırı şekilde düştü doktorumuz da önerince aşılama tedavisi olmaya karar verdik. Ilk aşılamam 2020 ağustos ayında oldu, gebelik olmadı malesef .. ikinci aşılamayı da 26.12.2020 de mikrocipli yonlemle denedik , sonucu cuma alacaktık normalde ama ben dayanamayıp bugün kan tahlili verdim sağlık ocağında , yarın sabah belli olacak çünkü adet olacağımı hissediyorum .. boşuna umut bağlamak çok yorucu :) bende durumlar böyle .. Rabbim kimseye yasatmasin gerçekten , insanlara ben istemiyorum diyerek yalan söylesem de , gönül ısrarla anne olmak istiyor işte, inşallah 2021 yılında bizlerede bu güzel duygu nasip olur.. tüm dualarım sizlerle , burda birini pozitif gorunce kendim pozitif sonuç almış kadar seviniyorum gerçekten
Bende çevremdekileri geçiştiriyorum herkesin başında var o dertten