• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2021de Hamile Kalmak İsteyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Nee nasıl havuç yasak mı ama nedenn 😭😭 yaa lahanagiller diyon ama pkos da benim bunları yemem lazımdı sanırım ay neyi yiyip neyi yemeyeceğimi de karıştırdım ama havuçta beta hormonu var diye duymuştum iyi geliyor deniliyordu🧐🤔😓🙄😭🐣😬😎🤢
Kızlar benimde prolaktinim yüksekti ama havuç yedim sadece incir falan yemedim agnucaston diye bi iliaç kullandım ve düştü ama havuç yumurtalıklara yararlı bence yiyin yükseltiyor olsa benim düşmezdi çünkü tavşan gibiyim 🤭🤭

Kızlar benimde prolaktinim yüksekti ama havuç yedim sadece incir falan yemedim agnucaston diye bi iliaç kullandım ve düştü ama havuç yumurtalıklara yararlı bence yiyin yükseltiyor olsa benim düşmezdi çünkü tavşan gibiyim 🤭🤭
Offff ya ben normalde de deli gibi yemem, diyetisyen bi sürü şey yazdı yükselten, dün doktoruma sordum yasaklıları söyle bakim dedi, kahve mesela hipofiz bezini tetikliyormuş doktorum da dedi ki ben bayılırım (ki hastasıyımdır) ve herkeste aynı etkiyi göstermediğini söyledi (benim hiç yüksek çıkmadı diyor) ama tabi yüksek olunca insan korkuyor, her şey bünyeden bünyeye değişir dedi 😄😄 bizde ki sorun kafaya takmak 🤣🤣

İnşallah canım Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşaallah tez zamanda 🙏🙏 evet canım benimde var ve iyikş var 😊
Aminn canım evet ya iyi ki var dimi o şapşik halleri ile nası farklı Bi enerji veriyorlar
Ya bide bişey sorcam sana seninki de avizeye çıkıyor mu çıkıyorsa nası engelliyorsun
Bizim avize parlak baya bayılıyor oraya bide saklanıyor sesini de çıkarmıyor görmesinler almasınlar diye🤣🤣🤣🐣🐣çok zekiler

Offff ya ben normalde de deli gibi yemem, diyetisyen bi sürü şey yazdı yükselten, dün doktoruma sordum yasaklıları söyle bakim dedi, kahve mesela hipofiz bezini tetikliyormuş doktorum da dedi ki ben bayılırım (ki hastasıyımdır) ve herkeste aynı etkiyi göstermediğini söyledi (benim hiç yüksek çıkmadı diyor) ama tabi yüksek olunca insan korkuyor, her şey bünyeden bünyeye değişir dedi 😄😄 bizde ki sorun kafaya takmak 🤣🤣
Ben bayılırım zaten havuca içinde beta olduğunu duyunca daha çok sevdim kendisini 🤣🤣 Ballkupum Ballkupum şuan bol bol ye sen

Ben de cuma günü sonucu alicam inşallah , dualarda buluşalım ❤ Allah gönlümüzün muradını nasip etsin
Hoşgeldin aramıza mesajların arasında görmek zor oluyor bazen, hayırlı haberlerini alırız inşaallah, senin süreç hakkında bilgi verir misin bize 🤗🤗

Anammm hemen başlayayım o zaman ben tutunmaya mı yardımcı oluyor, doktora sorayım birazdan gideceğim zira 🤣🤣
Yumurtanın çatlatmasına yardımcı oluyor diye biliyorum erkeklerde de çok faydalıymış onlarında sperm kalitesini artıyordu sanırım yanlış hatırlamıyorsam biz bu aşılama sürecinde baya yemiştik kocim diyo ki ben hayatımda bu kadar havuç yemedim diyo🤣🤣
Aynen öyle harikasın 🥳🥳👍👍💃💃🥰🥰

Anammm hemen başlayayım o zaman ben tutunmaya mı yardımcı oluyor, doktora sorayım birazdan gideceğim zira 🤣🤣
He ya uyandıktan sonra burayı merak ediyorum Bi bakim geri yatarım diyorum sonra çıkamıyorum 🤣🤣 ya senin doktor ne kadar ilgili bayan mı

Yumurtanın çatlatmasına yardımcı oluyor diye biliyorum erkeklerde de çok faydalıymış onlarında sperm kalitesini artıyordu sanırım yanlış hatırlamıyorsam biz bu aşılama sürecinde baya yemiştik kocim diyo ki ben hayatımda bu kadar havuç yemedim diyo🤣🤣

Aynen öyle harikasın 🥳🥳👍👍💃💃🥰🥰
Havuç havuş valla eşimde baya yedi dw ben bir aydır hiç yemedim, çok da düşkün değilim açıkcası 🤣🤣

Back