Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2025 Hamile kalmak isteyenler burada toplanalım🤗🙏🌸
18 gün olmus.. Olsaydı cıkardı sanki bende de aynı durum var 23 şubat çatlama.. Bugün adet olmam lazımdı olmadım. Hiç ağrı da yok. İki gün önce prodoctor test yaptım negatif. Bilmiyorum umutlanmalı mıyız
18 gün olmus.. Olsaydı cıkardı sanki bende de aynı durum var 23 şubat çatlama.. Bugün adet olmam lazımdı olmadım. Hiç ağrı da yok. İki gün önce prodoctor test yaptım negatif. Bilmiyorum umutlanmalı mıyız
Kızlar testime bakar mısınız iki gün var reglime ufak belirtiler yaşayınca erken gebelik testi yaptım sanki incecik bir çizgi görüyorum sizde görüyor musunuz eğer regl olmazsam testi tekrarlayacağım regl günümde inşallah bebişim vardır ya çok istiyorum artık anne olmak
Benimde beş altı gün gecikti iki gün gecikince test yaptım negatif her gün regl bekliyorum yarın olmazsam sağlık ocağında bi kan vercem sanki olacak gibiyim ya her an
Kızlar testime bakar mısınız iki gün var reglime ufak belirtiler yaşayınca erken gebelik testi yaptım sanki incecik bir çizgi görüyorum sizde görüyor musunuz eğer regl olmazsam testi tekrarlayacağım regl günümde inşallah bebişim vardır ya çok istiyorum artık anne olmak