Gebeliğe Hazırlık 2021 Yılında Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
çok erken yapmışsın sende :) bekle bence adetin geçerse yaptır, negatif görmekte istemiyor insan

Hayırlısı olsun Güzel haberler verirsin sende inş

Belki de hamilelik engelleyecek kadar yüksek değildir bilemedim, doktorlarda bile birinden diğerine yorumları değişiyor
Umarım öyledir. Sınır 26 gösteriyordu. Benimki 86 büyük fark var o yüzden tereddüt ettim. Belki diğer hormon değerleriyle dengelediği için mi sıkıntı yok dedi. Bi doktora daha göstercem sonuçları. İçim rahat etsin.

Evet bir doktora daha göster kesinlikle mümkümse infertilite doktoru olsun canım

miniminikbirkus
28 yaş, 4. Ay, Bat 23 temmuz, folik asit
Aranıza katılabilir miyim

Yaaa kızlar sabah 8:30da beyaz akıntının içinde bir kahverengilik gelmişti, bu saat oldu hala adet olmadım. Aklım hep orada

Bakalım kuzum. Senin akıntın geçti mi? Gittin mi doktora ne yaptın
Yok gitmedim canım eşimde bütün arkadaşlarına sormuş 2 si daha yeni doğum yaptı sayılır korkacak bişey yok daha regli gelmemiş yerleşmedir o demişler bide kan olmadığı sürece korkmayın içinizi ferah tutun dediler. Şuandada yok bişey ama tuvaletteyken peçeteye çoook silik belli belirsiz çok açık kahve bişi geliyo sanırım son realden kalanlar ben böle yorumladım karın ağrısı falanda yok.zaten bugün tüm işi eşime yıktım cuma için randevu aldık . Burdaki Acıbadem’de doktor . Normalde oranın aciline gidecektik acilde kadın doğum doktoru yokmuş bizim istediğimiz doktorda müsait olursa gelirmiş belki .birde sadece betaya 200 istedi doktorda 300-400 arası değişiyormuş dedim Allah düşürmesin hastaneye olmayan insanlar ne yapacak .resmen ticarete dönüştürmüşler ben beta baktırmak için başka yerin aciline gidiyordum 100 pahalı dedim beta için 200 ü duyunca yok ya ucuzmuş dedim Qma tabi herşeyden önce sağlık artık katlanıcaz . Birde cumartesi kalbe gidicez ikisinde farklı hastane Acıbadem’in kendi sigortası geçerli sigorta yaptıralım dedik oda kaldı .

Acıbademin sigortası da baya pahalı, bence erken cuma 1.000 olsun en azından ona göre ayarla kese gözüksün, sen bilirsin yine ama sadece beta bakıcak diğer türlü

Acıbademin sigortası da baya pahalı, bence erken cuma 1.000 olsun en azından ona göre ayarla kese gözüksün, sen bilirsin yine ama sadece beta bakıcak diğer türlü
Aynen bende öyle düşündüm olmadı randevuyu erteleriz bide şöle bi durum var gitmek istediğim doktor yeni randevu almaya başlamış bundan 1 ay önce hasta kabul etmiyordu . İnş belki Cuma’ya okadar yükaelir değer sağlıklı bir şekilde perşembe kan verdimde anlarım yada en azından .ona göre ya ertelerim randevuyu yada giderim canım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…