- Konu Sahibi miniminikbirkus
- #1.661
Canım çatlama olunca bugün dünkü kadar şanslı olmuyor muÇatlamaya geçmişte olabilir canım yarın ki testle karşılaştırınca değerlendirirz daha belli olur çünkü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım çatlama olunca bugün dünkü kadar şanslı olmuyor muÇatlamaya geçmişte olabilir canım yarın ki testle karşılaştırınca değerlendirirz daha belli olur çünkü
Demek istediğim dün koyu şanslı bugün yarın hangi güne kadar bu şanslı dönemÇatlamaya geçmişte olabilir canım yarın ki testle karşılaştırınca değerlendirirz daha belli olur çünkü
Diyelim bugün çatladı varsaydık bugün ve çatlamadan sonraki gün canımDemek istediğim dün koyu şanslı bugün yarın hangi güne kadar bu şanslı dönem
Çatlamaya altın gün diyorlar .ama yumurtlamada önemli . Çatlamayı kaçırırsan diyelim en azından çatlamadan bir gün önce ilişki olursa spermlerin yaşadığını varsayarsak hamile kalma şansın yüne olmuş oluyoCanım çatlama olunca bugün dünkü kadar şanslı olmuyor mu
Canım sağol ya bir sürü şeyler okudum bu yazdığını yazan yok o zaman 2 3 gün düzenli devamÇatlamaya altın gün diyorlar .ama yumurtlamada önemli . Çatlamayı kaçırırsan diyelim en azından çatlamadan bir gün önce ilişki olursa spermlerin yaşadığını varsayarsak hamile kalma şansın yüne olmuş oluyo
İnş değerim artıştadır pazertesi tekrar kan verip görücezinstagramda birgebeningünlüğü diye sayfadan öğrendim bende çoğu şeyi canım.yoksa bende hiç bilmiyordum ovulasyon ne pik neordaki kadın yumurtlama çatlama ve çatlamadan sonraki 2 gün değerlendirin dio . Ama ben çatlamadan sonra 1 günü değerlendirebildim insana bi bıkkınlık gelio bişeye odaklı olunca .çatlama gününü kesin değerlendir sonra boşluk bırak diğer günü değerlendir böle daha ii olur düşüncem. Üst üste oluncada sperm kalitesi düşer diyende var çünküCanım sağol ya bir sürü şeyler okudum bu yazdığını yazan yok o zaman 2 3 gün düzenli devam
Senin bebek napiyor diyesim geldi
Birşeye şartlı olunca bana da iş gibi geliyor inan ki işten dönünce birde malumİnş değerim artıştadır pazertesi tekrar kan verip görücezinstagramda birgebeningünlüğü diye sayfadan öğrendim bende çoğu şeyi canım.yoksa bende hiç bilmiyordum ovulasyon ne pik neordaki kadın yumurtlama çatlama ve çatlamadan sonraki 2 gün değerlendirin dio . Ama ben çatlamadan sonra 1 günü değerlendirebildim insana bi bıkkınlık gelio bişeye odaklı olunca .çatlama gününü kesin değerlendir sonra boşluk bırak diğer günü değerlendir böle daha ii olur düşüncem. Üst üste oluncada sperm kalitesi düşer diyende var çünkü
Foto atarmisin?Ben bu sabah son kalan testimi yaptım, yine silik çizgi var benim bu testler bozuk galiba, yenisini sipariş vereceğim en azından pazartesi başka yaparım. Yada kuruma çizgisi olabilir, çizginin yeri belli oluyor galiba bir problem var bu predictorlerde
O değişebiliyormuş işte .bazı aylar yumurtlama olmuyormuş bu her kadında yapısı gereği öle olurmuşBirde merakım şu insan her ay aynı zamanda mi yumurtlar geçen ayda yumurtlama öncesi ve sonrası denemisiz eğer 11 gün olduysa bu ayki gibi
Bugün doktora gittim hiçbir sorun yok dedi. Olur dedi bana. Ama prolaktin niye yükse onla ilgili bir şey demedi. Çok ilginç geldi.prolaktin süt hormonu, hem adet gecikmesi yapıyor hem gebe kalmayı engelliyor. Düşmesi için ilaç verecektir doktor.
yok pik değıl canım ama yapmaya devam et bence:)Kızlarrr bu pik demek olmuyor değil mi?
Aynen devam ediyorum 22. Gün oldu amayok pik değıl canım ama yapmaya devam et bence:)
Herkes ayni zamanda olucak diye birşey testi o yüzden aliyoruz benim 11 gün oldu pik ben tel takvimine göre 4 daha vardı o yüzden takip et kacirma şansınıAynen devam ediyorum 22. Gün oldu ama
cnm ben kendi doktoruma da ilk gebeliğimde hamile kalmaya çalışırken sormuştum. Yumurtlama olmadan aylık düzenli olan kanamalar olmazmış.O değişebiliyormuş işte .bazı aylar yumurtlama olmuyormuş bu her kadında yapısı gereği öle olurmuş
Ben hiç doktora gitmedim canım sadece duyduklarım bucnm ben kendi doktoruma da ilk gebeliğimde hamile kalmaya çalışırken sormuştum. Yumurtlama olmadan aylık düzenli olan kanamalar olmazmış.
Bir kadının yumurtlama gerçekleşmediği halde adet görebilmesi mümkünmüş. Ancak bu tür kanamalar çoğunlukla kanamanın süresi ve miktarı açısından kadının normal adet kanamasından farklıdır. Yumurtlama olmadan gerçekleşen kanamalar genellikle düzensiz zamansız kanamalardır dedi doktorum bana. Bu şekilde açıkladı. 2 regl arası Yumurtlama olacak ki bir diğer regl gelsin.