Gebeliğe Hazırlık 2021 Yılında Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çatlamaya altın gün diyorlar .ama yumurtlamada önemli . Çatlamayı kaçırırsan diyelim en azından çatlamadan bir gün önce ilişki olursa spermlerin yaşadığını varsayarsak hamile kalma şansın yüne olmuş oluyo ☺️
Canım sağol ya bir sürü şeyler okudum bu yazdığını yazan yok o zaman 2 3 gün düzenli devam
Senin bebek napiyor diyesim geldi 👶

Canım sağol ya bir sürü şeyler okudum bu yazdığını yazan yok o zaman 2 3 gün düzenli devam
Senin bebek napiyor diyesim geldi 👶
İnş değerim artıştadır pazertesi tekrar kan verip görücez🙈instagramda birgebeningünlüğü diye sayfadan öğrendim bende çoğu şeyi canım.yoksa bende hiç bilmiyordum ovulasyon ne pik ne😃ordaki kadın yumurtlama çatlama ve çatlamadan sonraki 2 gün değerlendirin dio . Ama ben çatlamadan sonra 1 günü değerlendirebildim insana bi bıkkınlık gelio bişeye odaklı olunca .çatlama gününü kesin değerlendir sonra boşluk bırak diğer günü değerlendir böle daha ii olur düşüncem. Üst üste oluncada sperm kalitesi düşer diyende var çünkü

İnş değerim artıştadır pazertesi tekrar kan verip görücez🙈instagramda birgebeningünlüğü diye sayfadan öğrendim bende çoğu şeyi canım.yoksa bende hiç bilmiyordum ovulasyon ne pik ne😃ordaki kadın yumurtlama çatlama ve çatlamadan sonraki 2 gün değerlendirin dio . Ama ben çatlamadan sonra 1 günü değerlendirebildim insana bi bıkkınlık gelio bişeye odaklı olunca .çatlama gününü kesin değerlendir sonra boşluk bırak diğer günü değerlendir böle daha ii olur düşüncem. Üst üste oluncada sperm kalitesi düşer diyende var çünkü
Birşeye şartlı olunca bana da iş gibi geliyor inan ki işten dönünce birde malum
Dünü değerlendirdik bugün de olur nasipse sonra pazar deneriz ovulasyon iyi ki aldım

Telefondaki uygulama 5 temmuz pik günü gösteriyor benimse ayın 1 inde çift çizgi oldu geçen ayda bence o gün denemedik işaretli çünkü öncesi ve sonrası gunlerde denedik anliycagin senin dediğin doğru yumurtlama günü çatlama yani sonrası günler takvimimi inceleyince daha net anladım

Birde merakım şu insan her ay aynı zamanda mi yumurtlar geçen ayda yumurtlama öncesi ve sonrası denemisiz eğer 11 gün olduysa bu ayki gibi

Kızlarrr bu pik demek olmuyor değil mi?

Eklentiler

• IMG_20210702_170216.jpg
    IMG_20210702_170216.jpg
    118,7 KB · Görüntüleme: 58
Kızlar iki günü değerlendirdim birde hala pik mi anlamış değilim yarın yinede öğlen 2 buçukta yapicam belli olur o zaman heralde bu arada testler zaman geçince 5 dakika sonuna kadar diyorlar hiç renkleri değişmedi aynı yani

Eklentiler

• IMG_20210702_234701.jpg
    IMG_20210702_234701.jpg
    62,6 KB · Görüntüleme: 53
O değişebiliyormuş işte .bazı aylar yumurtlama olmuyormuş bu her kadında yapısı gereği öle olurmuş ☺️
cnm ben kendi doktoruma da ilk gebeliğimde hamile kalmaya çalışırken sormuştum. Yumurtlama olmadan aylık düzenli olan kanamalar olmazmış.
Bir kadının yumurtlama gerçekleşmediği halde adet görebilmesi mümkünmüş. Ancak bu tür kanamalar çoğunlukla kanamanın süresi ve miktarı açısından kadının normal adet kanamasından farklıdır. Yumurtlama olmadan gerçekleşen kanamalar genellikle düzensiz zamansız kanamalardır dedi doktorum bana. Bu şekilde açıkladı. 2 regl arası Yumurtlama olacak ki bir diğer regl gelsin.

cnm ben kendi doktoruma da ilk gebeliğimde hamile kalmaya çalışırken sormuştum. Yumurtlama olmadan aylık düzenli olan kanamalar olmazmış.
Bir kadının yumurtlama gerçekleşmediği halde adet görebilmesi mümkünmüş. Ancak bu tür kanamalar çoğunlukla kanamanın süresi ve miktarı açısından kadının normal adet kanamasından farklıdır. Yumurtlama olmadan gerçekleşen kanamalar genellikle düzensiz zamansız kanamalardır dedi doktorum bana. Bu şekilde açıkladı. 2 regl arası Yumurtlama olacak ki bir diğer regl gelsin.
Ben hiç doktora gitmedim canım 🙈 sadece duyduklarım bu ☺️

X