Gebeliğe Hazırlık 2021 Yılında Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar adet biter bitmez basladim teste devam degil mi yoksa degerlendirmekmi lazim 🤷🏻‍♀️
20210703_141306.jpg

Kimyasal gebeliği geçirdiğini nasıl anladın canım? Benimde aklımda birkaç soru varda eğer aynı şeylerse sana sorsam
Normalde reglim gunu hic sasmaz 4 veya 5 gun surer ilk 3 gunu agrili gecer bir parca pihti atana kadar agrim devam eder ama onu atinca kesilir. Bu defa ki reglim 2 gun gecikmeli oldu 3 4 gun oncesinde de 2 tane test yapmistim silik cizgi vardi ikisinde de. 6 gun surdu ve normalden daha agrili gecti. Neredeyse tum adeti madeni para buyuklugunde pihti atarak gecirdim. Beni korkutan o oldu daha cok. Normalden daha fazla kanamam oldu. Bugun son gunuydu ve kahve siyah renkte hala pihti seklinde devam etti ama suan bitti.

Normalde reglim gunu hic sasmaz 4 veya 5 gun surer ilk 3 gunu agrili gecer bir parca pihti atana kadar agrim devam eder ama onu atinca kesilir. Bu defa ki reglim 2 gun gecikmeli oldu 3 4 gun oncesinde de 2 tane test yapmistim silik cizgi vardi ikisinde de. 6 gun surdu ve normalden daha agrili gecti. Neredeyse tum adeti madeni para buyuklugunde pihti atarak gecirdim. Beni korkutan o oldu daha cok. Normalden daha fazla kanamam oldu. Bugun son gunuydu ve kahve siyah renkte hala pihti seklinde devam etti ama suan bitti.
Ben de geçen ay kimyasal gebelik geçirdim. Dediğiniz gibi inanılmaz pıhtılı ve çok ağrılı bir süreçti. Normal adetimden daha uzun sürdü

Ben de geçen ay kimyasal gebelik geçirdim. Dediğiniz gibi inanılmaz pıhtılı ve çok ağrılı bir süreçti. Normal adetimden daha uzun sürdü
Aynen kimyasal geciren bi arkadasim var onada danistim oda ayni seyleri soyledi o yuzden suphelendim. Pazartesi veya sali bir doktora goruneyim diyorum ne olur ne olmaz

Herkese Selamlar
Bazılarımız gebe kalmaya çalışıyoruz, bazılarımız kayıplar yaşadık belki tekrar denemekten korkuyoruz.
Birbirimize destek olarak herkesin sağlıkla bebeğini kucaklarına alacakları bi yıl olsun 2021 hepimiz için.

2021 yılı için bir liste hazırlayacağım. Listeye eklenmek isteyenler beni etiketlerse sevinirim.

Belirtmeniz gerekenler;

Yaşınız
Ne kadar süredir deniyorsunuz
Beklenen adet tarihiniz

Kullandığınız takviyeler
Anne Adayı​
Yaş​
Süreç​
BAT​
Takviyeler​
Sonuç​
29​
1. Ay​
7 Temmuz​
Folik Asit, Coraspin, B12​
29​
3. Ay​
3 Temmuz​
Folik Asit​
23​
5. Ay​
23 Temmuz​
Folik Asit​
26​
5. Ay​
7 Temmuz​
Folik Asit​
37​
3. Ay​
Temmuz​
-​
27​
6. Ay​
5 Mayıs​
Folik Asit, D Vitamini​
:anneadayı:
27​
2. Ay​
2 Temmuz​
Folik Asit​
31​
6. Ay​
7 Temmuz​
Folik Asit, D Vitamini​
27​
1. Ay​
9 Haziran​
Folik Asit, Demir İlacı​
25​
1,5 Yıl​
Haziran​
D Vitamini, Omega, Folik Asit​
25​
7. Ay​
27 Haziran​
38​
7. Ay​
Haziran​
Prowomen​
36​
1. Ay​
19 Mayıs​
Folik Asit​
32​
24 Mayıs​
Folik Asit​
27​
3. Ay​
12 Temmuz​
Folik Asit​
35​
1. Yıl​
4 Temmuz​
Folik Asit, D Vitamini, Prowomen​
35​
6. Ay​
15 Haziran​
-​
27​
1. Ay​
11 Haziran​
Folik Asit, D Vitamini​
27​
6. Ay​
27 Haziran​
Folik Asit, D Vitamini, K Vitamini​
40​
5 Temmuz​
Folik Asit, Selenyum, C-Life​
33​
3. Ay​
21 Haziran​
Folik Asit​
29​
15 Temmuz​
31​
4. Ay​
28 Temmuz​
Folik Asit​
29​
7. Ay​
17 Haziran​
Folik Asit​
29​
1. Ay​
16 Haziran​
Folik Asit​
31​
2. Ay​
6 Temmuz​
27​
1. Ay​
Çinko​
10. Ay​
18 Haziran​
Klomen, İmpryl, Omepa Q10, D Vitamini​
23​
10. Ay​
Temmuz​
24​
1. Ay​
10 Temmuz​
Gynositol​
30​
2. Ay​
1 Temmuz​
Folik Asit​
23​
1. Ay​
Haziran​
26​
6 Haziran​
27​
6. Ay​
27 Haziran​
27​
3. Yıl​
7 Temmuz​
İnofolic combi, Glukofen​
34​
13. Ay​
8 Temmuz​
Folik Asit, Omega, D Vitamini, Arı Sütü Polen Propolis​
22​
2,5 Yıl​
3 Temmuz​
34​
2. Ay​
6 Temmuz​
24​
1. Ay​
19 Temmuz​
31​
2. Ay​
3 Temmuz​
D Vitamini, Folik Asit​
29​
1. Yıl​
14 Temmuz​
Folik Asit, Levotron​
28​
30. Ay​
1 Temmuz​
Insulin, Inofolic combi​
34​
8. Ay​
6 Temmuz​
30​
2. Yıl​
28 Haziran​
22​
8 Temmuz​
31​
4. Ay​
16 Temmuz​
33​
10 Temmuz​
10 temmuz bat benide eklermisiniz takviye olarak folik asit 24 yaş ilk deneme

Benimde adetim 5 gün gecikti ki benimde şaşmaz 28-30 arası olur. Tam olmam gereken günlerde kasık ağrım vardı göğüsler ağrıyor ama olmadı kanama. Dün sabah artık gidip gebelik testi alayım dedim, tatildeyim yakında eczane yok. Aldım geldim tam yapıcam bir baktım regl olmuşum. Ama sana anlatamam inanılmaz bir ağrım var dünden beri bütün gün pıhtı attım benim madeni parayıda geçti artık. Ya bende kimyasal geçirdim ya da yumurtalık benim çatlamadı kiste dönüştü onu atıyorum. Bu ay ölüyorum resmen. Ama temizlenir diyede seviniyorum.

Günaydın kızlarrr🙂bugün yine kan verip değere baktıracak inş yükselmiştir🙏🏻 Şuan Regl öncesi herşeyi yaşıyorum sanki regl olacakmışım gibi karnım ağrıyo 😖😖 sonra böle açık kahverengi gibi sarı gibi anladım günlük pedde gördüm 😰

X