• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben bu sabah son kalan testimi yaptım, yine silik çizgi var :D benim bu testler bozuk galiba, yenisini sipariş vereceğim en azından pazartesi başka yaparım. Yada kuruma çizgisi olabilir, çizginin yeri belli oluyor galiba bir problem var bu predictorlerde :D
[/QUOTE
Ovulasyon testi alacaksın ya canım trendyoldan 20li ovu.testi laboquick al yanında da 10lu gebelik testi gönderiyorlar

Bende şimdi elde kalan 10 ovu testimle pazertesiye kadar takip ederim 🙈 gebelik testi yok haftasonuna kan veremem bide acil maşallah 100 tl etmiş bi gebelik testini😖😖

Ama şu ovulasyon şuan benim pike yakın demekki doğruymuş hamileliği burdan anlayabiliriz elde gebelik testi yoksa☺️

Sağlık ocağı adet gecikmesi olmasa da yapıyor test, oraya git canım pazartesi
Senim dediğinde çıktı erken yaptırmamak gerekmiş😂şimdi beni bir panik sardı anlatamam sınav falan yalan oldu uyuyamadımda🤣işte yapmadım ,yemekte yiyemedim valizde hazırlamadım 😄😄kan sulandırıcı iğneyi yapmayı unutmuşum 1 saat sonra aklıma geldi🙈

Senim dediğinde çıktı erken yaptırmamak gerekmiş😂şimdi beni bir panik sardı anlatamam sınav falan yalan oldu uyuyamadımda🤣işte yapmadım ,yemekte yiyemedim valizde hazırlamadım 😄😄kan sulandırıcı iğneyi yapmayı unutmuşum 1 saat sonra aklıma geldi🙈
ben sana demiştim :D bekleseydin azıcık en azından sınavın daha heyecansız olurdu :D hayırlısı ile olur o da ya :D

ben sana demiştim :D bekleseydin azıcık en azından sınavın daha heyecansız olurdu :D hayırlısı ile olur o da ya :D
Benim kardeşim benden erken evlendi 2 çocuğu var. Kızzz sen benim bebeler okula başlayacak oldu hala sınava hazırlanıyon üstüne hamilede mülakata girersin demişti sanırım öle olucak 😂😂belki bu seferde ya hamile diye elenirim mülakattan yada bebek olucak diye torpilsiz alırlar 🙈🙈

Benim kardeşim benden erken evlendi 2 çocuğu var. Kızzz sen benim bebeler okula başlayacak oldu hala sınava hazırlanıyon üstüne hamilede mülakata girersin demişti sanırım öle olucak 😂😂belki bu seferde ya hamile diye elenirim mülakattan yada bebek olucak diye torpilsiz alırlar 🙈🙈
Vardır bunda da bir hayır :) sen şimdi sınavına odaklan inşallah pazartesi de 4 katını göreceğiz :KK200:

Back