Gebeliğe Hazırlık 2021 Yılında Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben bu sabah son kalan testimi yaptım, yine silik çizgi var :KK70: benim bu testler bozuk galiba, yenisini sipariş vereceğim en azından pazartesi başka yaparım. Yada kuruma çizgisi olabilir, çizginin yeri belli oluyor galiba bir problem var bu predictorlerde :KK70:
[/QUOTE
Ovulasyon testi alacaksın ya canım trendyoldan 20li ovu.testi laboquick al yanında da 10lu gebelik testi gönderiyorlar

Bende şimdi elde kalan 10 ovu testimle pazertesiye kadar takip ederim 🙈 gebelik testi yok haftasonuna kan veremem bide acil maşallah 100 tl etmiş bi gebelik testini😖😖

Sağlık ocağı adet gecikmesi olmasa da yapıyor test, oraya git canım pazartesi
Senim dediğinde çıktı erken yaptırmamak gerekmiş😂şimdi beni bir panik sardı anlatamam sınav falan yalan oldu uyuyamadımda🤣işte yapmadım ,yemekte yiyemedim valizde hazırlamadım 😄😄kan sulandırıcı iğneyi yapmayı unutmuşum 1 saat sonra aklıma geldi🙈

Senim dediğinde çıktı erken yaptırmamak gerekmiş😂şimdi beni bir panik sardı anlatamam sınav falan yalan oldu uyuyamadımda🤣işte yapmadım ,yemekte yiyemedim valizde hazırlamadım 😄😄kan sulandırıcı iğneyi yapmayı unutmuşum 1 saat sonra aklıma geldi🙈
ben sana demiştim :KK70: bekleseydin azıcık en azından sınavın daha heyecansız olurdu :KK70: hayırlısı ile olur o da ya :KK70:

ben sana demiştim :KK70: bekleseydin azıcık en azından sınavın daha heyecansız olurdu :KK70: hayırlısı ile olur o da ya :KK70:
Benim kardeşim benden erken evlendi 2 çocuğu var. Kızzz sen benim bebeler okula başlayacak oldu hala sınava hazırlanıyon üstüne hamilede mülakata girersin demişti sanırım öle olucak 😂😂belki bu seferde ya hamile diye elenirim mülakattan yada bebek olucak diye torpilsiz alırlar 🙈🙈

Benim kardeşim benden erken evlendi 2 çocuğu var. Kızzz sen benim bebeler okula başlayacak oldu hala sınava hazırlanıyon üstüne hamilede mülakata girersin demişti sanırım öle olucak 😂😂belki bu seferde ya hamile diye elenirim mülakattan yada bebek olucak diye torpilsiz alırlar 🙈🙈
Vardır bunda da bir hayır :) sen şimdi sınavına odaklan inşallah pazartesi de 4 katını göreceğiz :KK200:

X