- 19 Mart 2012
- 9.623
- 9.945
- Konu Sahibi miniminikbirkus
- #1.641
Son aylarda 33 , 31, olarak döngü devam etti. Ama kendimi bildim bileli 28 günde bir regl olurum.Bat gerekiyor :)
10 temmuz yazalım gene 28 hesabıyla.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Son aylarda 33 , 31, olarak döngü devam etti. Ama kendimi bildim bileli 28 günde bir regl olurum.Bat gerekiyor :)
ekledim canım, hoş geldin inşallah güzel haberler getirirsinSon aylarda 33 , 31, olarak döngü devam etti. Ama kendimi bildim bileli 28 günde bir regl olurum.
10 temmuz yazalım gene 28 hesabıyla.
İnşallah canım İnşallah. Bu ay olmadı bi dahaki aya... umutlaekledim canım, hoş geldin inşallah güzel haberler getirirsin
havuç yiyince yumurta mı çatlıyor. çok acayip ya ilk kez duydum. ben her gün düzenli olarak ikindide havuç yerim 1 tane :) çocukluğumdan gelen bir takıntıdır. 5 yaşında ki oğlumu da alıştırdığım için o da bnm gibi gece yarısı bile havuç krizi geçirebiliyor hahah. çok şaırdım bunu öğrendiğime bu ay deneyeceğim.İnş canımm Ebru Ceylan var İnstagram da onun sayfasına da bi bak istersen ben sürekli bakıyorum ona . Havucu fazla yemede yine sen , 2 3 tane ye yeter yine yarın test yaparsın ben öyle yapmıştım 3 gün yumurtlama gördüm 3.gün yedim sonraki gün çatlamıştı
Bende bu ay birgebenin günlüğü sayfası var instagramda ordan öğrendim yumurtlama benim 3 gün sürünce 3.gün yedim ve ertesi gün çatlamıştı.ama çoğu kişide deneyimlenmiş.havuç yiyince yumurta mı çatlıyor. çok acayip ya ilk kez duydum. ben her gün düzenli olarak ikindide havuç yerim 1 tane :) çocukluğumdan gelen bir takıntıdır. 5 yaşında ki oğlumu da alıştırdığım için o da bnm gibi gece yarısı bile havuç krizi geçirebiliyor hahah. çok şaırdım bunu öğrendiğime bu ay deneyeceğim.
Ne zaman yaptın ovulasyonu ve nasıl çıktı bu birinci sorumAma şu ovulasyon şuan benim pike yakın demekki doğruymuş hamileliği burdan anlayabiliriz elde gebelik testi yoksa
Sağlık ocağı gebelik testi deyince yapıyor muSağlık ocağı adet gecikmesi olmasa da yapıyor test, oraya git canım pazartesi
Ben ovulasyonu reglim biter bitmez yaptım ,zaten döngüm 25 günde bir 6 gün sürer hep düzenlidir. Reglimin 1.günü den sayarsam yumurtlamayı 13.gün gördüm ve 3 gün sürdü canım . Evet öyleymiş dün verince bende öğrenmiş oldum belki hastaneden hastaneye değişiyordurNe zaman yaptın ovulasyonu ve nasıl çıktı bu birinci sorum
İkincisi kandan gebelik testi özel hastane 100 TL mi
evet, yapıyor. Ben doktorumla whatsapp üzerinden konuşuyorum, gidip kan ver dediğinde gidip doktorum beta hcg istedi diyorum hemen yapıyorlar aynı gün çıkıyor sonucuSağlık ocağı gebelik testi deyince yapıyor mu
hastaneden hastaneye değişiyor, 300e yapan da var :) 40 liraya yapandaNe zaman yaptın ovulasyonu ve nasıl çıktı bu birinci sorum
İkincisi kandan gebelik testi özel hastane 100 TL mi
MerhabaBen ovulasyonu reglim biter bitmez yaptım ,zaten döngüm 25 günde bir 6 gün sürer hep düzenlidir. Reglimin 1.günü den sayarsam yumurtlamayı 13.gün gördüm ve 3 gün sürdü canım . Evet öyleymiş dün verince bende öğrenmiş oldum belki hastaneden hastaneye değişiyordur
Dün kan verdim canım bata 5 gün kala, beta 8.3 çıktı sağlıkla artmasını bekliyorum .şimdi elimde ovulasyon var sadece bende onunla takip edicem bugünkü pikti bakalım yarında pik yada T C den daha koyu olursa demekki artış oluyor diye düşünüyorum değerlendirmemizde,regl biter bitmez 2 gün ,sonrada yumurtlama günlerini ve çatlamadan sonraki günü değerlendirdik biz.Merhaba
Gebelik var mı acaba
benim de regl sürecim düzenlidir şu an görünen bir problem yok ama 2 aydır bebiş henüz gelmedi, gün aşırı da ilişki olmadı ama 3 gün yumurtlama süresini duyunca merak ettim Takvim yöntemini deneyip yumurtlama gününde bırakmıştım ilişkiyi.
Ben takvim tutmaz diyodum belki tesadüf benimki takvimin gösterdiği o gün çatladı.gösterdiği günden önceki 3 gün yumurtlamaydı amaMerhaba
Gebelik var mı acaba
benim de regl sürecim düzenlidir şu an görünen bir problem yok ama 2 aydır bebiş henüz gelmedi, gün aşırı da ilişki olmadı ama 3 gün yumurtlama süresini duyunca merak ettim Takvim yöntemini deneyip yumurtlama gününde bırakmıştım ilişkiyi.
Harika habere çok sevindim, ben ilk kez bu ay ovulasyon ile takip edeceğim. Ben yumurtlama öncesini gün aşırı ve yumurtlama günü değerlendirme yapmıştım, sonra bıraktım ama takvim zamanı çok tutmadı adet düzenli olmasına rağmenDün kan verdim canım bata 5 gün kala, beta 8.3 çıktı sağlıkla artmasını bekliyorum .şimdi elimde ovulasyon var sadece bende onunla takip edicem bugünkü pikti bakalım yarında pik yada T C den daha koyu olursa demekki artış oluyor diye düşünüyorum değerlendirmemizde,regl biter bitmez 2 gün ,sonrada yumurtlama günlerini ve çatlamadan sonraki günü değerlendirdik biz.
Sizde tutmuş evet, yumurtlama olarak gösterdiği çatlama oluyor öyleyse takviminBen takvim tutmaz diyodum belki tesadüf benimki takvimin gösterdiği o gün çatladı.gösterdiği günden önceki 3 gün yumurtlamaydı ama
Belki benimki kısa 25 günde bir ya denk geldi bilemiyorum. Birimde 2. Ay bu denemede. Bende ilk ay akışına bıraktım sonra bu ay zaman geçsin diye yaptım 20 li sipariş etmiştim gebelik testiyle beraber . Şimdi 10 tane kaldı . Bide regl bitiminden sonraki 6. Gün gördüm yumurtlamayı belki döngü kısa diye erken olmuşturHarika habere çok sevindim, ben ilk kez bu ay ovulasyon ile takip edeceğim. Ben yumurtlama öncesini gün aşırı ve yumurtlama günü değerlendirme yapmıştım, sonra bıraktım ama takvim zamanı çok tutmadı adet düzenli olmasına rağmen
Bende öyle oldu canımSizde tutmuş evet, yumurtlama olarak gösterdiği çatlama oluyor öyleyse takvimin
Çatlamaya geçmişte olabilir canım yarın ki testle karşılaştırınca değerlendirirz daha belli olur çünküKızlar 02 06 yazdığım bugün yanlış yazmışım bir tek dün koyuydu çok bugün sanki az siliklesti