Gebeliğe Hazırlık 2021 Yılında Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben emin olamadım canım, benimde vardı çizgi inancımı kaybettim idrar testlerine 50bin tane video izledim, çok erken yapıyoruz testleri :) inşallah vardır
Bende emin olamadım ki canım ama ben bunun stresiyle bi 5 gün daha bekleyememem akşam kan testi vereyim bütün merakım gitsin var mı yokmu gözlerim şaşı olacağına test herşeyi söyler sanırım yumurtlamadan itibaren 13.gün çatlamadan itibarende 10. Gün olmuş oluyo çıkar varsa sanırım

bence c.tesiyi bekle en azından çatlamadan sonra 12. gün olsun, çünkü çatlamadan sonra embriyonun rahme yerleşmesi 7-8 gün sürüyormuş. sonra benim gibi acaba pozitife döner mi diye düşünme

bence c.tesiyi bekle en azından çatlamadan sonra 12. gün olsun, çünkü çatlamadan sonra embriyonun rahme yerleşmesi 7-8 gün sürüyormuş. sonra benim gibi acaba pozitife döner mi diye düşünme
Ama cumartesi Ankara’da olucam sınav için ben bu kafayla sınava da girsem bildiğimi yapamam bi Ebru Ceylan’ın paylaşımlara bakayım millet testi ne zaman yapmış sonuç almış ben zaten 8 aylığım bu aceleciliğim ondan

sınava giriceksen kesin bekle bence, bugünkü pozitif çıksa bile iki gün sonra ikiye katlayacak mı diye düşünmekten sınavda dikkatin dağılır :) sonrası daha stresli geliyor bana

Birde benim öğrenir öğrenmez önce kalp sonra kadın doğuma gitmem gerek . Kalp doktorum öğrendiğin gibi bana gel dedi .

Birde benim öğrenir öğrenmez önce kalp sonra kadın doğuma gitmem gerek . Kalp doktorum öğrendiğin gibi bana gel dedi .
çok küçük betalarla gitmen gerekmez bence, azıcık zamanın vardır. bekle bence azıcık daha sık dişini :) benim kafam daha allak bullak oldu şu an testi çok erken yaptırdığım için, hiç belirtim yok ama yinede umutlanıyor insan :)

Eşimde seninle aynı fikirde bekle bekle pazertesiyi söz sabbahın köründe test veririz diyo

Çevremdeki herkes bat geçince öğrendi hamileliğini ahhh bu benim aceleci yapım bi dur diyemiyorum kendime

Çevremdeki herkes bat geçince öğrendi hamileliğini ahhh bu benim aceleci yapım bi dur diyemiyorum kendime
Bende onu düşünüyorum dünden beri :) bazen adet gecikince 15-20 çıkıyor beta bazılarında eğer öyle bir durum varsa sen kan versende çıkmaz negatif çıkar.

benim 5 gün kala kasette böyle çıktı erken gebelikte daha belirgin kanda da 14 minicik yani ondan seninde böyledir inşşşş benziyo çünküü

benim 5 gün kala kasette böyle çıktı erken gebelikte daha belirgin kanda da 14 minicik yani ondan seninde böyledir inşşşş benziyo çünküü
Bizim seninle yumurtlama ve çatlama değerlendirme günlerimiz hepsi nerdeyse aynıydı canım . İnş vardır Ama varsada sağlıkla ilerleyen bir hamilelik olsun inş Şeninde benimde bekleyen herkes içinde

Bizim gelin regl geçince öğrenmiş yeğenimde 1000 küsürdü dio daha gitmezdim beklerdim zaten ama düzensizleşmesinden korktum diyo
Bende onu düşünüyorum dünden beri :) bazen adet gecikince 15-20 çıkıyor beta bazılarında eğer öyle bir durum varsa sen kan versende çıkmaz negatif çıkar.
Sen çok erken yaptırdın canım bence sende pazertesi yada haftasonu tekrar mı yaptırsan yada varsa test mi yapsan tekrar .

Bizim gelin regl geçince öğrenmiş yeğenimde 1000 küsürdü dio daha gitmezdim beklerdim zaten ama düzensizleşmesinden korktum diyo
belli olmuyor ki beta işte, hayırlısı canım ya inşallah güzel haberler verirsin. Çok merak ediyorsan git yaptır akşam :) benim fikrim bekle ama :) bende pazartesiye kadar adet olmazsam pazartesi 2 gün kalmış oluyor bir idrar yaparım bakalım

Elinde varsa yap bence ben heyecanlandım bak Bende test olmuş olsa bata kadar bitirirdim bu sefer yine iyi bekledim eşimde bilerek almadı yaparım diye

Ama bu sefer olmazsa alıcam toplu trendyoldan bir sürü erken gebelik testiçılgınlar gibi yapıcam zaman geçsin diye
beklemeyi öğrenmemiz gerek bence kendimizi üzüyoruz diğer türlü, benimde son 1 testim var, 3lü erken gebelik almıştım. Adet olursam bende bu ay ovulasyon siparişi vericem bakalım. Önümüzdeki ay yumurtlama dönemim bayrama geliyor, bayramda evdeyiz bu durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…