Gebeliğe Hazırlık 2021 Yılında Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
çok teşekkür ederim kuzum hayırlısı olsun sağlıklı sıhhatli hayırlı olcaksa devamke yoksa yollarımız ayrılsın baştan ileride üzücü olmasınn reglle gider belki daha düşük ya değer
2 gün sonra göreceğiz bakalım, hayırlısı ve sağlıklısıdır inşallah :KK200: senin adet yarın dimi ? bende kendime pay çıkarıyorum da çok mu erken oldu diye :KK70:

2 gün sonra göreceğiz bakalım, hayırlısı ve sağlıklısıdır inşallah :KK200: senin adet yarın dimi ? bende kendime pay çıkarıyorum da çok mu erken oldu diye :KK70:
yok yavru çatlamaya göre 5 gün sonra yumurtlamaya göre 2 gün sonra hangisini düşüncem bilmiyorum ahahha ama değere göre 5 gün sonra demek daha mantıklı olabilir ben dün regl olcam sandım dedim yumurtlamadan itibaren demek ki çok ağrı çektim 6 gün daha bu ağrı çekilmez dedim :KK70::KK70:

yok yavru çatlamaya göre 5 gün sonra yumurtlamaya göre 2 gün sonra hangisini düşüncem bilmiyorum ahahha ama değere göre 5 gün sonra demek daha mantıklı olabilir ben dün regl olcam sandım dedim yumurtlamadan itibaren demek ki çok ağrı çektim 6 gün daha bu ağrı çekilmez dedim :KK70::KK70:
değer pek belli olmuyor ya, çünkü ne zaman oldu döllenme ne zaman rahme yerleşti oraları bilemiyoruz :) sağlıklı olsunda :emir_bebek:

Yaa çok sevindim hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 😊😊😊🥰🥰🥰 hiç belirtin var mı
çok teşekkür ederim canım beniim . oo olmaz mıı upuzun bir belirti yaptıklarım listesi yazdıım hepsi belki psikolojik ama bilmiyorum bak önceki yazdıklarıma mesajlar kısmındann. bugün mide ağrısı akıntı mide titremesi bel ağrısı kasıklara girip çıkma karında kramp geliyor ara ara hepsi sürekli çiş bi de burun tıkanması çok oluyodu akşamları bir de iştahsızlık

Siz bişey görüyo musunuz bunda 😂😂 ama ben tee sabah yapmıştım sonra testi açmayı öğrettiler açtım da delirdim mi acaba kuruma çizgisi olmadı da muhtemel tabi hatta %100 😂😂
Maglesef fotoğraf bulanık net değil olabilir gibime geldi yaparsan başka test birde içini açmadan daha net bir foto at bence

X