- 9 Aralık 2020
- 1.614
- 1.616
- Konu Sahibi miniminikbirkus
- #1.341
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
burada daha belli gibi ama bakın sizde bir :) ben gözümle görebiliyorum çizgiyi ama foto çekince belli olmuyor
Bata 9 gün var canım :) yarın sabah idrarı ile idrar testini tekrarlayıp yine görürsem ikinci çizgiyi gidip kan vereceğimBen görüyorum insallah kan testi de bunu onaylar
İşte şurda kenarda bir hayalet çizgi var görüyorum benGörebiliyor musunuz, ilk 3 dakikada çıktı
Eki Görüntüle 2878909
İnşallah yarın sabah daha net görürüz :)İşte şurda kenarda bir hayalet çizgi var görüyorum ben
İnş canımmmYarında görürsen çarşamba kan testi ver ben heyecanlandım burda kendim gibiİnşallah yarın sabah daha net görürüz :)
görürüm inşallahİnş canımmmYarında görürsen çarşamba kan testi ver ben heyecanlandım burda kendim gibi
Yaaaa evet bende çok silik bi çizgi görüyorumm inşallah hamilesindir çok sevindim adınaAttım fotoğrafını yukarı bak :) hayalet çizgi çıktı
inşallah canım, sağlıklı bir hamilelik olsun daYaaaa evet bende çok silik bi çizgi görüyorumm inşallah hamilesindir çok sevindim adına
Aynen öyle rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsininşallah canım, sağlıklı bir hamilelik olsun da
Bende görüyorum cnm hadi inşallah kanda da doğrularsın maşallahhhburada daha belli gibi ama bakın sizde bir :) ben gözümle görebiliyorum çizgiyi ama foto çekince belli olmuyor
Valla teste heveslendirdin heçok çok silik hayalet ikinci çizgi var gibi görüyorum, fotoğrafta belli olmuyor belli olan bir ışık açısı bulursam fotoğrafını atacağım
senin kaç gün vardı, erken testte çıkıyor galiba. Ama yinede daha çok silik olduğu için takip edeceğimValla teste heveslendirdin he
İnşallah canımBende görüyorum cnm hadi inşallah kanda da doğrularsın maşallahhh
valla benim ilk yumurtlama günüm 19u pik 20si en koyu olan ama 21i de yumurtlama devam etti 22 si kesin olarak çatladı 19undan saycaksam 5 gün yoksa 7 8 günsenin kaç gün vardı, erken testte çıkıyor galiba. Ama yinede daha çok silik olduğu için takip edeceğim
ortalama çatlamadan 14 gün sonra yeni döngü diyorlar, 6 temmuz gibi olsa adet bugün yarın erken test ile çıkar sanırım seninki de var, 30 haziran - 1 temmuz gibi daha net belli olur sanırım sonuçvalla benim ilk yumurtlama günüm 19u pik 20si en koyu olan ama 21i de yumurtlama devam etti 22 si kesin olarak çatladı 19undan saycaksam 5 gün yoksa 7 8 gün
çarşamba yapıcammm ama ben sanki akşama regl olacakmışım gibi ağrı çekiyorum eşime sarılamıyorum yüzüstü yatamıyorum çok ilginç bu ayda böyle etki oldu demek ki ahahahortalama çatlamadan 14 gün sonra yeni döngü diyorlar, 6 temmuz gibi olsa adet bugün yarın erken test ile çıkar sanırım seninki de var, 30 haziran - 1 temmuz gibi daha net belli olur sanırım sonuç
benim henüz bir belirtim yok, sadece çok uykum var başka bir şey yokçarşamba yapıcammm ama ben sanki akşama regl olacakmışım gibi ağrı çekiyorum eşime sarılamıyorum yüzüstü yatamıyorum çok ilginç bu ayda böyle etki oldu demek ki ahahah
ayy cok sevindim senin adina gözün aydin canim evet bariz belli silikte olsa gorunuyor hadi hayirlisi
İnşallah sağlıklıdır canım inşallah hepimiz güzel haberler alırız bu ayayy cok sevindim senin adina gözün aydin canim evet bariz belli silikte olsa gorunuyor hadi hayirlisi