- 8 Haziran 2021
- 141
- 83
- 27
-
- Konu Sahibi miniminikbirkus
- #1.081
Mazur gör yeniyim biliyorsun3 gündür zaten yumurtluyorum acaba çatlıyor mu
yok canım olur ne demekMazur gör yeniyim biliyorsun
Listeye eklermisiniz bu ay Rahim filmi cekildim22 yaşındayım 3 senelik evliyim bat 3 temmuz 2,5 senedir istiyoruz 2 kaybım var
Aynen öyle ama bi yandan da eğlenceli geldi banayok canım olur ne demekvalla ben bu ovulasyon testiyle daha stres oldum daha denememin 2.ayı çok sıkıldım bekle test yap olmadı tekrar dene uzun süre deneyenlerin Allah yardımcısı olsun daha yolun başında yıldım ben
Bende anlamadım, bilmiyorum ovülasyon testlerini pek :) Hamilelikte olabilir gerçekten çünkü beta hcg salgılamamış olabilir henüz vücut o yüzden gebelik negatif çıkmışta olabilir idrarda, ilk pik gördüğün günden sonra 10 gün sayıp sonrasında erken gebelik yapsan :)Bugünde aynıdiğer 2 günün aynısı ee noldu şimdi anlamadım ben
Eğlenceli hem koyu olsun istiyoruz hem sonra silikleşsin matematik denklemi gibiAynen öyle ama bi yandan da eğlenceli geldi banaama cidden şaka bi yana Allah yardımcısı olsun uzun süredir kullananların
İlk ovulasyonda yumurtlama gördüğüm tarih 10 gün sonra yani 28 Haziran oluyo bakalım yapalım son testimi ogün neler olucakBende anlamadım, bilmiyorum ovülasyon testlerini pek :) Hamilelikte olabilir gerçekten çünkü beta hcg salgılamamış olabilir henüz vücut o yüzden gebelik negatif çıkmışta olabilir idrarda, ilk pik gördüğün günden sonra 10 gün sayıp sonrasında erken gebelik yapsan :)
sen yinede çatlama takip ette :)) bakalım neler olacakİlk ovulasyonda yumurtlama gördüğüm tarih 10 gün sonra yani 28 Haziran oluyo bakalım yapalım son testimi ogün neler olucak
çatlamış gözüküyor senin yumurta :)İlki dün, tarih yazılı olan bugün silikleşmiş değilmi
Ya aman yasen yinede çatlama takip ette :)) bakalım neler olacak
Gönlünüzce olsun inşallah dileğiniz22 yaşındayım 3 senelik evliyim bat 3 temmuz 2,5 senedir istiyoruz 2 kaybım var
Aminn insAllahGönlünüzce olsun inşallah dileğiniz
Merhaba canımİlki dün, tarih yazılı olan bugün silikleşmiş değilmi
Çatlama olduğunda değerlendirilmesi gerekiyor dimi bende ilk defa yapıyorumdaMerhaba canım
Senin yumurtan dün çatlamaya geçmiş bu sabah yaptığın testte te çatlama olmuş bu günü ve yarını da değerlendir Rabbim nasip etsin inşallah