-
- Konu Sahibi miniminikbirkus
- #1.101
Canım t yi koyu gördüğün günden itibaren değerlendir. Eğer ki eşinde bi sorun yoksa hergün deneme yap sıkıntı olmaz ama eşinde sorun varsa 1 gün dur diğer gün yap.Çatlama olduğunda değerlendirilmesi gerekiyor dimi bende ilk defa yapıyorumda
Çok teşekkür ederim aydınlatman için canımCanım t yi koyu gördüğün günden itibaren değerlendir. Eğer ki eşinde bi sorun yoksa hergün deneme yap sıkıntı olmaz ama eşinde sorun varsa 1 gün dur diğer gün yap.
Yaaaa benimkilere bakar mısınız çatlamış mı buuMerhaba canım
Senin yumurtan dün çatlamaya geçmiş bu sabah yaptığın testte te çatlama olmuş bu günü ve yarını da değerlendir Rabbim nasip etsin inşallah
Çatlamış canım ama senin ki deYaaaa benimkilere bakar mısınız çatlamış mı buu
19-20-21 değerlendirdim bugün mola yarın 1 tane daha yapıp beklemeye geçeyim diyorumm <3 evet ya çok bekledim sonra bordo görünce mutlu oldum bayaÇatlamış canım ama senin ki de
22.gün 15.30 da ultra pik olmuş ve sonrası açılmaya geçmiş ama senin pik süren biraz uzun gibi o yüzden bu günleri çok iyi değerlendir.
Yarına silikleşir iyice değilmiMerhaba canım
Senin yumurtan dün çatlamaya geçmiş bu sabah yaptığın testte te çatlama olmuş bu günü ve yarını da değerlendir Rabbim nasip etsin inşallah
Bugün de ha gayret sonra bırakırsın canımYarına silikleşir iyice değilmizaten 4 gündür değerlendiriyoruz biz . Tam da ara mı versek diye düşünmeye başlamıştım
Bugün de ha gayret sonra bırakırsın canım
Yarına açılır büyük ihtimalle canımTamm bugünde olsun sonra beklemeye geçelim. Bide bakalım yarınki ovulasyon testi nasıl çıkıcak inş yine aynı koyulukta çıkmaz
Yumurtlamaya daha var canım devam et sen yapmayaRegl dahil 10.günüm.
Yumurtlamaya daha var canım devam et sen
Devamke :)Yumurtlamaya daha var canım devam et sen yapmaya
Merhabalar şeffaf ve uzunca uzuyor mu akıntı yumurta çatlarkenbenim sürüyor. yumurtlamaya başlayacağımı anlıyorum ve 3 gün falan sürüyor sonra da yumurta akı gibi akıntı olunca ogün çatladığını anlıyorum. ben hangi gün çatladığını bu şekilde anlıyorum akıntı ile. sıcacık yumurta akı gibi akıyor.
yumurtam pikledi dün de çatladıı bekleme modundayııım heyecanla <3Kızlar bu ara biraz bakamadım, ne yapıyorsunuz :) Var mı güzel haberler :)
ben ovülasyon yapmadım bu ay, ama tahmini adete kaç gün kala tam çalışmayı bırakabiliriz acabayumurtam pikledi dün de çatladıı bekleme modundayııım heyecanla <3
düzenli mii sizin döngünüüz öyleyse 10 gün kala bırakın diyolar amaben ovülasyon yapmadım bu ay, ama tahmini adete kaç gün kala tam çalışmayı bırakabiliriz acabagörev bilinci çok zor