- 9 Aralık 2020
- 1.614
- 1.616
-
- Konu Sahibi miniminikbirkus
Neden erken başladın peki, genelde hamile kalmadan başlatmıyorlar iğneye. Kaçlık kullanıyorsun ?Bak bende kan sulandırıcı iğne kullanıyorum benimde erken farketmem gerek çünkü ozaman günde 2 kere yapmam gerekecek .artık göbek daha ilk aydan renk değiştirmeye başladı .
Ederim etmemmi herkes için ediyorum bazen herkesten kendimi umuttum da oluyoP pera__miniminikbirkus benimde batım size yakın bende ovülsyon testi ile deneyeceğim bu ay lütfen bana da dua edin
Aynen öyle halbuki daha yeni başladık biz bilgim bile anca oluşuyor gebelik konusunda ama pko olduğum için ekstra tedirginim ya olmazsa diyeEderim etmemmi herkes için ediyorum bazen herkesten kendimi umuttum da oluyohep beraber inş güzel haberler alalım ya bubbeklemek beni benden aldı zaman hızlı geçsin..
Evet sanırım yeni başladık diye bu acelecilik. Ama insanda korkuyo ya olmazsa uzun süre diye . . Biz güzel düşünelimde güzel sonuçlansınAynen öyle halbuki daha yeni başladık biz bilgim bile anca oluşuyor gebelik konusunda ama pko olduğum için ekstra tedirginim ya olmazsa diye
Aynenn üzel düşünelim güzel olsun herşeyyEvet sanırım yeni başladık diye bu aceleclik. Ama insanda korkuyo ya olmazsa uzun süre diye . . Biz güzel düşünelimde güzel sonuçlansınKötüyü çağırmayalım şimdi
Anladım canım, çok geçmiş olsunBen 4000 lik oksapar kullanıyorum bide 100 lik Ecopirin . Benim başlama Nedenim kalp kapakçıklarım değişti onun için zaten kan sulandırıcı kullanıyordum ben o ilacımın yerine iğneye geçmiş oldum
Hep birliktee hayırlısı ile güzel haberler alırız inşallah bu ayP pera__miniminikbirkus benimde batım size yakın bende ovülsyon testi ile deneyeceğim bu ay lütfen bana da dua edin
Polikistik varsa doktor kontrolünde mi deniyorsun?Aynenn üzel düşünelim güzel olsun herşeyy
Doktora gittim geçen hafta aslında biraz hüsran ile sonuçlandı pko haricinde hiç bir problemin yok gebe kalman zaman olarak biraz gecikir o kadar dedi gynositol verdi yumurta kalitesi ve folik asit için. Ben biraz daha ilgilenmesini bekledim ama sanırım daha korunmayı bırakalı 1 ay olduğu için üstüne düşmeye gerek duymadı... bakalım eğer 2 3 ay daha gebelik elde edemezsem iyi bir interfilite uzmanı araştırıp bir kez daha doktora görüneceğimPolikistik varsa doktor kontrolünde mi deniyorsun?
Belki geç döllenme olucak bekle biraz daha refl olana kadar hala umut bitmemiştirRegli olmadım. Ama dayanamayıp test yaptım 1 gün geçti çünkü reglimin üstünden sonuç tabiki negatif.
Sağol canımAnladım canım, çok geçmiş olsun
Ama hangi doktora gidersen git, süreç böyle ilerliyor. En az 1 yıl gebe kalamamadan sonra bir şeyler yapmaya, bakmaya başlıyorlar. Polikistik için yaptırabilirsen hormon tahlillerini yaptır bence, adetin 3.günü. Diğer ihtimalde doktora bir yıldır gebe kalamıyorum demen lazım :) İnşallah süreç kısa olur, ovülasyon takibi yapabilirsin bu süreçte, sana faydalı olur.Doktora gittim geçen hafta aslında biraz hüsran ile sonuçlandı pko haricinde hiç bir problemin yok gebe kalman zaman olarak biraz gecikir o kadar dedi gynositol verdi yumurta kalitesi ve folik asit için. Ben biraz daha ilgilenmesini bekledim ama sanırım daha korunmayı bırakalı 1 ay olduğu için üstüne düşmeye gerek duymadı... bakalım eğer 2 3 ay daha gebelik elde edemezsem iyi bir interfilite uzmanı araştırıp bir kez daha doktora görüneceğim
Erken gebelik testi yaptıysan çıkardı muhtemelen diye düşünüyorum, adetin stresten gecikmişte olabilir.Regli olmadım. Ama dayanamayıp test yaptım 1 gün geçti çünkü reglimin üstünden sonuç tabiki negatif.
Hormon tahlillerime 6 ayda bir bakılıyor zaten 1.5 yıldır tedavi görüyorum çok şükür hormonlarım ve yumurta rezervim iyi bakalım inşallah bu ay ovülasyon testinin yardımı ile gebe kalırımAma hangi doktora gidersen git, süreç böyle ilerliyor. En az 1 yıl gebe kalamamadan sonra bir şeyler yapmaya, bakmaya başlıyorlar. Polikistik için yaptırabilirsen hormon tahlillerini yaptır bence, adetin 3.günü. Diğer ihtimalde doktora bir yıldır gebe kalamıyorum demen lazım :) İnşallah süreç kısa olur, ovülasyon takibi yapabilirsin bu süreçte, sana faydalı olur.
2.dozdan sonra 1 ay korunma öneriyor doktorlar, 1 ve 2 doz arasında da gebelik olmayacak canımArkadaslar size bir sorum olacak covid icin aşı olanlar simdi aşı olsam ve hamile kalsam 2.doz icin bir risk olur mu yaptirmamda
Ne önerirsiniz