- Konu Sahibi miniminikbirkus
Kızlar beeonun arı sütü bal polen propolis karışımını kullandınızmı nasıl?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay inşallah öyledir.Belki geç döllenme olucak bekle biraz daha refl olana kadar hala umut bitmemiştir
Normal test yapmıştım. Stres her zaman var. Bekliyorum merakla. küçük bir umutla.Erken gebelik testi yaptıysan çıkardı muhtemelen diye düşünüyorum, adetin stresten gecikmişte olabilir.
Haberlerini bekliyoruz :)Normal test yapmıştım. Stres her zaman var. Bekliyorum merakla. küçük bir umutla.
Canım benim doktorum da eşinizle ilgili bir durum yok aşıyı yaptırabilir dedi :) Yaptıracak, herhangi bir bekleme süresi beklemeyeceğiz. Hayırlısı diyoruz :) Doktorum diyor ki bilimsel bir veri yok olumsuz etki edeceğine dair.Kızlar bu aşı konusunda ne yapıyorsunuz. Eşim aşı olmak istiyor ama ben gebe kalmak istediğim için biraz bekleyelim diyorum. Çok yorum yapan var erkek aşılanabilir bir zararı olmaz diye ne yapmak lazım acaba
biz ikimizde olmama kararı aldık. doktorlar bir riski var mı yok mu net veriler veremiyor. benim doktorum olmayın riske atmayın dedi. allaha çok şükür bizim ikimizin de çevresinde covidli hiç kimse olmayı 1,5 yıldır. iyi korunduğumuzu da düşünüyorum açıkçası. Allahın taktiri olup olmayacağımız hiç garanti değil sizin tercihiniz canım. ben zaten olmayacağım ama eşim de doktoru dinleme kararı aldı ve olmak istemediğini söyledi. hayırlısı artık.Kızlar bu aşı konusunda ne yapıyorsunuz. Eşim aşı olmak istiyor ama ben gebe kalmak istediğim için biraz bekleyelim diyorum. Çok yorum yapan var erkek aşılanabilir bir zararı olmaz diye ne yapmak lazım acaba
Bazen e-nabıza farklı tanılar yazıyorlar nedense, bende denk gelmiştim. Vitamin eksiklilği falan yazanlar olmuştu banada ama öyle bir şey konuşmamıştık, ne kolay gelirse onu seçiyorlar galiba :) Ama yinede için rahat edecekse bir doktora daha gidebilirsin tabi. E-nabıza takılma diye diyorum :)kızlar gözümde h52.2 astigmat çıktı. doktor hiç açıklayıcı konuşmadı.
şikayetim gözümün önünde köpük balonlar uçuşuyor ve yazılar yukarı doğru uzuyor.
muayene etti çok büyültecek bir sorun değil. gözlük verebilirim ama gerek yok dedi. ilerde yaş ilerledikçe numara yükselecek o zaman ufak bir lazer yaparız dedi. tamam dedim çıktım odadan.
şimdi e nabızdan baktığımda h52.2 astigmat tanısı yazıyor. muayene esnasında astigmat falan demedi. yukarıda yazdığım gibi dedi aynen.
Ne yapayım farklı bir doktora daha mı gitsem.
Yerleşme kanaması değildir muhtemelen, kırmızı canlı kan olmadığı sürece problem yok diyor doktorlar ama yinede bir kontrole gitmen iyi olur ilaç vs verebilir destekleyiciKizlar selam 5+3 hamileyim. Dun aksam ustu 18:00 da acik kahverengi lekelenme geldi 3 damla. Daha sonra 22:00 da gelmis 2-3 damla kahverengi leke. Acaba yerleşme kanamasimidir olurmuki hala devam edermi tedirgin oldum bira acikcasi.
Stresten gecikmiş olabilir, hormonel bir dengesizlik olmuş olabilir. 12 gün gecikme kanda çıkardı gibi geliyor bana hamilelik olsa, bir kontrole gitmen iyi olabilir, adet söktürücü verir belki doktorMerhaba kızlar bugün adetimin üstünden geçeli 12.Gün oluyo ama kan testi verdim negatif cıktı belirtilerim hamilelik belirtisi gibi ama negatif cıktı sizce neden olmuş olabilir
Aynen bende öyle düşünüyorum hayırlısı olsun en yakın zamanda gidicem insAllahStresten gecikmiş olabilir, hormonel bir dengesizlik olmuş olabilir. 12 gün gecikme kanda çıkardı gibi geliyor bana hamilelik olsa, bir kontrole gitmen iyi olabilir, adet söktürücü verir belki doktor
Çok teşekkür ederim yorumlarınız için L llally miniminikbirkus bende tedirgin oluyorum aslında eşim covidi hafif atlattı aşı olmasa da sorun olmaz diye düşünüyorumbiz ikimizde olmama kararı aldık. doktorlar bir riski var mı yok mu net veriler veremiyor. benim doktorum olmayın riske atmayın dedi. allaha çok şükür bizim ikimizin de çevresinde covidli hiç kimse olmayı 1,5 yıldır. iyi korunduğumuzu da düşünüyorum açıkçası. Allahın taktiri olup olmayacağımız hiç garanti değil sizin tercihiniz canım. ben zaten olmayacağım ama eşim de doktoru dinleme kararı aldı ve olmak istemediğini söyledi. hayırlısı artık.
stresten olmuştur cnm. 3 4 daha bekle olmazsan bir kadın hastalıklarına görün istersen.Merhaba kızlar bugün adetimin üstünden geçeli 12.Gün oluyo ama kan testi verdim negatif cıktı belirtilerim hamilelik belirtisi gibi ama negatif cıktı sizce neden olmuş olabilir
hayırlısı olsun. yerleşme kanamasıdır. benm de olmuştu ilk gebeliğimde 2 gün sürmüştü. tabi doktor 1 hafta dinlenme vermişti düşük riski sebebii ile. doktora gitmende fayda var.Kizlar selam 5+3 hamileyim. Dun aksam ustu 18:00 da acik kahverengi lekelenme geldi 3 damla. Daha sonra 22:00 da gelmis 2-3 damla kahverengi leke. Acaba yerleşme kanamasimidir olurmuki hala devam edermi tedirgin oldum bira acikcasi.
Kızlar bu aşı konusunda ne yapıyorsunuz. Eşim aşı olmak istiyor ama ben gebe kalmak istediğim için biraz bekleyelim diyorum. Çok yorum yapan var erkek aşılanabilir bir zararı olmaz diye ne yapmak lazım acaba
Biz miniminikbirkus la aynı fikirdeyiz benim eşimde olucak ,beklemicezCanım benim doktorum da eşinizle ilgili bir durum yok aşıyı yaptırabilir dedi :) Yaptıracak, herhangi bir bekleme süresi beklemeyeceğiz. Hayırlısı diyoruz :) Doktorum diyor ki bilimsel bir veri yok olumsuz etki edeceğine dair.
Olabilir cnm ama ben bu ay stres falan yapmadım hayırlısı olsun cnm sağol cnm cevabın icinstresten olmuştur cnm. 3 4 daha bekle olmazsan bir kadın hastalıklarına görün istersen.
hayırlısı olsun. yerleşme kanamasıdır. benm de olmuştu ilk gebeliğimde 2 gün sürmüştü. tabi doktor 1 hafta dinlenme vermişti düşük riski sebebii ile. doktora gitmende fayda var.
Adetten sonra kaçıncı gün canım buBugünkü ovu testim böyle çıktı akşama kadar iyice pik olur Galiba var mı benim gibi bugün pik gören