- 7 Ekim 2011
- 13.907
- 10.710
- 30
-
- Konu Sahibi miniminikbirkus
Sağlık ocağında bakmıyorlar canım hormonlara, ben geçen ay gitmiştim vitaminlere bile bakmıyoruz artık bizden kaldırıldı dedilerPazertesi sağlık ocağına gidip bitenin ve hormonlarıma baktırayım diyorum yoksa kadın doğuma mı gitsem bilemedim kızlarreglimin 4. Günü oluyo çünkü
Tamm canım teşekkür ederim .Sağlık ocağında bakmıyorlar canım hormonlara, ben geçen ay gitmiştim vitaminlere bile bakmıyoruz artık bizden kaldırıldı dediler
Bende hamileyim bi ihtimalArkadaşlar yeni güncellemeleri yaptım, inşallah Temmuz hepimize uğurlu gelir. Takvimde Mayıs kalan arkadaşlardan bilgi gelmezse onları çıkaracağım haberiniz olsun
Hadi inşBende hamileyim bi ihtimalhenuz doktora gitmedim ama
çift çizgiyi gördünüz sanırım :) İnşallah sağlıklı ilerler, haberlerinizi bekliyoruzBende hamileyim bi ihtimalhenuz doktora gitmedim ama
değerini de gördü aslında 300 lerdeydi sanki de beğenmiyorçift çizgiyi gördünüz sanırım :) İnşallah sağlıklı ilerler, haberlerinizi bekliyoruz
İnsallahçift çizgiyi gördünüz sanırım :) İnşallah sağlıklı ilerler, haberlerinizi bekliyoruz
Est begenmemek ne haddime. Sadece keseyi gormeden inanamıyorum. Her turlu ihtimal var diyedeğerini de gördü aslında 300 lerdeydi sanki de beğenmiyor
hadi hayırlısı cnm ne kadar bekleyeceksin yani kesenin görünmesi için kaç haftan var şu anda.Est begenmemek ne haddime. Sadece keseyi gormeden inanamıyorum. Her turlu ihtimal var diye
Evet vajinal gözükür, inşallah sağlıkla ilerler. Takvime bir hamiş daha eklemek için güzel haberlerini bekliyoruzBu hafta icin p tesi yada sali gitcem dr uma. 1500 uzeri vajinal gorunuyo diye biliyorum. Eger hersey yolunda gitmisse usttende gorulur belki
İnsallahEvet vajinal gözükür, inşallah sağlıkla ilerler. Takvime bir hamiş daha eklemek için güzel haberlerini bekliyoruz
Ekledim, hoş geldin canım
Canım benim yani bat 4 temmuz ekler misinArkadaşlar yeni güncellemeleri yaptım, inşallah Temmuz hepimize uğurlu gelir. Takvimde Mayıs kalan arkadaşlardan bilgi gelmezse onları çıkaracağım haberiniz olsun
Bu konu hakkında benımde bilgim yok bilgisi olan varsa merak ediyorumKizlar 4+5 günlük bugun keseyi gormeye gittik hayırlısıyla. Karnimdan cok zor gördü. Mecbur vajinal bakti öyle emin olduk. Ama hicbir zarari yokmuş. Şunu sormayi unuttum doktora iliskiye girebilir miyim. Girersem korunmalimiyiz diye. Sizin bir bilginiz varmidir acaba ?
Girebilirsin ama biraz daha dikkatli olmanız lazım cnm daha yeni bebiş ondanKizlar 4+5 günlük bugun keseyi gormeye gittik hayırlısıyla. Karnimdan cok zor gördü. Mecbur vajinal bakti öyle emin olduk. Ama hicbir zarari yokmuş. Şunu sormayi unuttum doktora iliskiye girebilir miyim. Girersem korunmalimiyiz diye. Sizin bir bilginiz varmidir acaba ?