Gebeliğe Hazırlık 2021 Yılında Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba 7.günüm ovu testimi 2 saat sıvı almadan yaptım 13:52 gibi
Nasıl sizce ? çarşambaya pike ulaşır mı?

Eklentiler

• B7FC7CC4-A207-42A8-BB11-2CA3D5C8CF0C.jpeg
    266,9 KB · Görüntüleme: 43
Pazertesi sağlık ocağına gidip bitenin ve hormonlarıma baktırayım diyorum yoksa kadın doğuma mı gitsem bilemedim kızlar reglimin 4. Günü oluyo çünkü
Sağlık ocağında bakmıyorlar canım hormonlara, ben geçen ay gitmiştim vitaminlere bile bakmıyoruz artık bizden kaldırıldı dediler

Arkadaşlar yeni güncellemeleri yaptım, inşallah Temmuz hepimize uğurlu gelir. Takvimde Mayıs kalan arkadaşlardan bilgi gelmezse onları çıkaracağım haberiniz olsun

Bu hafta icin p tesi yada sali gitcem dr uma. 1500 uzeri vajinal gorunuyo diye biliyorum. Eger hersey yolunda gitmisse usttende gorulur belki

Kizlar 4+5 günlük bugun keseyi gormeye gittik hayırlısıyla. Karnimdan cok zor gördü. Mecbur vajinal bakti öyle emin olduk. Ama hicbir zarari yokmuş. Şunu sormayi unuttum doktora iliskiye girebilir miyim. Girersem korunmalimiyiz diye. Sizin bir bilginiz varmidir acaba ?

Bu konu hakkında benımde bilgim yok bilgisi olan varsa merak ediyorum

Girebilirsin ama biraz daha dikkatli olmanız lazım cnm daha yeni bebiş ondan Rabbim size bagislasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…